Skip to Content

Alles Wat Ik Nodig Heb In Een Relatie Is Evenwichtigheid En Moeite

Alles Wat Ik Nodig Heb In Een Relatie Is Evenwichtigheid En Moeite

Ik zal niet langer alles verbloemen. Als je niet aan mijn eisen voldoet, heb ik geen tijd meer voor je. 

Waar ik behoefte aan heb is dat je constant in mijn leven bent en niet slechts iemand die af en toe mijn appjes beantwoordt. Ik heb er behoefte aan dat je me opbelt en me vraagt hoe mijn dag verloopt. Ik wil dat jij degene bent die zo nu en dan een gesprek begint. 

Ik kan niet steeds degene zijn die eerst appt of belt. Dat geeft me het idee dat je hier niet echt serieus in staat. Ik heb elke ochtend behoefte aan goedemorgen appjes en niet alleen als we iets gepland hebben staan.

Ik moet weten dat ik de eerste persoon ben aan wie je denkt als je wakker wordt en ik wil dat je gedetailleerd naar mijn dag vraagt omdat ik je alles wil vertellen.

Maar ik wil niet het gevoel hebben dat je tot last ben en dat de dingen die ik je vertel je niet interesseren. 

Ik wil dat je plannen met me maakt in het weekend. Niet alleen wanneer je vrienden het druk hebben, maar ook als ze vrij zijn wil ik dat je soms voor me kiest en dat we samen op avontuur gaan.

Weekenden zijn fijn en ik wil weten dat ik degene ben met wie jij graag tijd doorbrengt.   

Als je een belofte doet, wil ik dat je die nakomt. Ik wil niet continu teleurgesteld worden door je eindeloze smoezen en loze beloftes om het weer goed te maken. 

Als je je niet aan je woord houdt, spijt het me maar dan kan ik dit niet langer volhouden. Ik heb evenwichtigheid en moeite nodig. Alles wat daarvan afwijkt—daar doe ik niet aan mee. 

Ik wil dat je me elke avond appt. Ik wil weten dat ik het laatste ben waar je aan denkt voordat je in slaap valt en ik wil dat je me geruststelt als ik me zomaar onzeker en paranoïde voel. 

Het leven gaat niet altijd over rozen en er zullen dagen zijn dat ik niet zo makkelijk in de omgang ben. Ik zal een beetje jaloers en onzeker worden en ik heb dan behoefte aan je begrip en dat je me troost. 

De benen nemen als het niet meer zo goed gaat en het niet spannend meer is, is een rotstreek. Alleen lafaards vertrekken als het zwaar wordt. Echte mannen blijven als iets uitdagend is. Dat zal onze relatie ijzersterk en echt maken. 

Ik wil dat je bij me bent en niet alleen als je zin hebt in seks. Het is zeker oké om je fysiek tot me aangetrokken te voelen en dat vind ik te gek, maar ik ben op zoek naar meer dan dat. 

Ik wil me ook op andere manieren met je verbonden voelen. Ik moet weten dat je graag tijd met me doorbrengt, zelfs als er geen sprake is van seks. 

We moeten urenlang kunnen praten over van alles en nog wat en niets is verboden terrein. Ik moet me op me gemak voelen als ik je dingen vertel die ik aan niemand anders kwijt kan. 

Ik wil dat je voor me vecht. Ik wil dat je tegen me zegt dat ik mooi ben als ik er verwilderd uitzie en ik niet zo lekker in mijn vel zit. Ik moet je liefde voelen als ik moe en uitgeput ben na een lange dag. 

Ik wil dat je doet wat je hebt beloofd. Je moet net zoveel moeite in deze relatie stoppen als ik. Ik kan geen tijd verspillen aan iemand die maar half moeite doet. 

Ik wil dat je zegt dat je van me houdt als dat totaal onverwacht is. En ik wil dat je dat zo vaak mogelijk tegen me zegt. Ik denk niet dat dat te veel gevraagd is. 

Ik wil dat je me steunt. Als ik iets bereik waar ik echt trots op ben, heb ik er behoefte aan dat jij mij het meest aanmoedigt.

Ik wil dat je trots op me bent en dat je dingen met me viert en me het gevoel geeft dat ik bijzonder ben. Want in mijn ogen ben jij dat ook. 

Ik wil je ongezouten mening horen over dingen die ik belangrijk vind. Ik wil je op elke mogelijke manier bij mijn leven betrekken. Ik kan niet het gevoel hebben dat ik je verveel, anders zal dit niet werken. 

Ik ben geïnteresseerd in je leven, je hobby’s en de dingen waar je mee worstelt. Ik wil degene zijn die je door dingen heen helpt en ik wil dat jij mij daar ook bij helpt. 

Als je zegt dat je me zal bellen, moet ik weten dat je dat niet alleen maar zegt en dat je me ook echt zal bellen. Laat me nergens aan twijfelen. Ik moet me veilig voelen bij jou. 

Ik heb vooral je evenwichtigheid nodig. Ik moet weten dat ik op je kan rekenen, je kan vertrouwen en dat je je betrokken voelt. Op die manier zal ik weten of we echt kans maken.  

‘Ik hou van je’ horen zal altijd bestaan uit drie woorden die ik het liefst van je hoor, maar ik wil dat je het blijft bewijzen, want evenwichtigheid houdt in dat je checkt hoe het met me gaat en dat je je aan mij toegewijd voelt. 

Ik wil dat je me leert kennen, hoe ik werkelijk bent, inclusief gebreken, en dat je ongeacht mijn tekortkomingen van me houdt. 

Ik heb er behoefte aan dat je altijd trots op me bent en dat je me aan mensen voorstelt die belangrijk zijn voor je, want dat geeft mij het gevoel dat ik ook belangrijk voor jou ben. 

Ik zal altijd behoefte hebben aan je eerlijkheid, zelfs als het moeilijk is om me de waarheid te vertellen. Ik hoor liever de harde waarheid dan een leugentje om bestwil. 

Evenwichtigheid houdt in dat je niet op een dag wakker wordt en besluit dat je iets anders wilt. Het houdt in dat je serieus bent en dat je klaar bent voor alle obstakels die op ons pad kunnen komen. 

We zijn een team en er is niets dat we niet kunnen overwinnen. Ik hou van je en ik moet weten dat je genoeg van me houdt om dit met me te blijven doen, want je weet dat we de zware tijden en worstelingen waard zijn.

Veel vraag ik niet. Wees gewoon consequent, doe moeite en hou je aan je woord. De rest zal vanzelf gaan. 

Alles Wat Ik Nodig Heb In Een Relatie Is Evenwichtigheid En Moeite