Skip to Content

Als Een Man Je In Zijn Leven Wil, Dan Zal Hij Deze 29 Tekenen Laten Zien

Als Een Man Je In Zijn Leven Wil, Dan Zal Hij Deze 29 Tekenen Laten Zien

Sommigen kunnen zeggen dat het gemakkelijk is om te zien of een man je wel of niet in zijn leven wil… De meeste mannen zijn echter players, perfecte acteurs die doen alsof ze de ware zijn om van jou te krijgen wat ze willen, en dan dumpen ze je alsof je niets voor hen betekende.

Ik begrijp ieder van jullie die met deze gedachten en dilemma’s worstelt. Ik heb ooit in jouw positie gezeten, en ik werd door soortgelijke gedachten gekweld.

Daarom heb ik besloten om mijn deskundige kennis met jullie te delen en jullie te helpen dit dilemma op te lossen. Dus, genoeg gekletst, laten we een kijkje nemen in de gedachten van mannen en begrijpen wat je man wil en of hij echt denkt dat jij de ware bent.

Contents show

Als een man je in zijn leven wil, dan zullen deze 29 dingen hem verraden

Hier is het, de lijst met duidelijke tekenen dat een man je nu en voor altijd in zijn leven wil.

1. Hij is vanaf de eerste dag eerlijk tegen je

Eerlijkheid is de belangrijkste basis waarop elke gezonde relatie moet worden gebouwd. Als partners niet eerlijk tegen elkaar zijn, dan zullen ze niet in staat zijn om vertrouwen met elkaar op te bouwen, en hun relatie zal nooit in staat zijn om te bloeien.

Wat betekent dat als je man niet tegen je liegt, als je hem nooit op een leugen hebt betrapt, het een goed teken is dat hij een gezonde, langdurige relatie met je op wil bouwen.

2. Je hebt zijn absolute vertrouwen en vice versa

Als hij vanaf het begin eerlijk tegen je is geweest, dan vertrouw je hem al volledig. En als hij je heeft laten zien dat je zijn volledige vertrouwen hebt verdiend, dan is het een geweldig teken dat jullie relatie zal slagen.

Als je man echt wil dat je deel uitmaakt van zijn leven, dan zal hij alles doen om dat vertrouwen te behouden. Hij zal je niet teleurstellen, wat er ook gebeurt, omdat hij niet bereid is om je te verliezen.

3. Hij schakelt over van het gebruik van enkelvoudige voornaamwoorden naar het gebruik van meervoudige

Wanneer een man wil dat je een constant deel van zijn leven bent, dan zal er geen ‘ik’ of ‘jij’ meer zijn. Het enige aanvaardbare voornaamwoord is ‘wij’.

Hij zal meer tijd met je door willen brengen. Hij zal willen dat je over de toekomst praat. Hij zal willen dromen en jullie hele leven samen plannen. Hij zal je als zijn wederhelft beschouwen, de helft waar hij niet zonder kan.

4. Zijn woorden komen altijd met zijn daden overeen

Als een man je in zijn leven wil, dan baseert hij zich niet alleen op woorden. Hij probeert die woorden altijd door zijn daden te ondersteunen.

Hij praat niet alleen over zijn liefde voor jou. Hij zal hard werken om het je te bewijzen. Als je ooit aan zijn gevoelens begint te twijfelen, dan zou dat een mislukking voor hem zijn die hij zichzelf nooit zal kunnen vergeven.

5. Hij houdt zich altijd aan zijn beloften

Als Een Man Je In Zijn Leven Wil, Dan Zal Hij Deze 29 Tekenen Laten Zien

Als je man zijn beloftes blijft breken, dan is het een grote rode vlag dat hij niet om je geeft. Hij weet absoluut dat het je pijn zal doen, en jou pijn doen is het laatste wat hij zou toestaan als hij echt verliefd op je is.

Aan de andere kant, als hij altijd probeert om zijn beloften na te komen en hij achter zijn woorden staat, dan is het een goed teken dat hij je in zijn leven wil. Hij wil gewoon je vertrouwen niet beschamen, noch wil hij iets doen waardoor je je misschien terugtrekt.

6. Hij kan zichzelf bij je zijn

Als je wilt dat iemand voor altijd aan je zijde blijft, dan kun je niet doen alsof je iemand anders bent of je persoonlijkheid rond die persoon vervalsen.

Je weet dat vroeg of laat je ware gezicht naar boven zal komen, wat de persoon waar je echt van houdt kan wegjagen.

Met andere woorden, als je man niet bang is om zijn ware zelf te laten zien, de beste en donkerste delen van zichzelf aan jou te laten zien, dan is het een duidelijk teken dat jij de ware voor hem bent.

7. Hij deelt absoluut alles met je

Ik heb al gezegd dat als een man je in zijn leven wil, hij zal laten zien dat hij je echt vertrouwt. Dat betekent ook dat hij niet bang is om je alles te vertellen.

Hij zal over goede en slechte dingen praten die hem overkomen zijn. Hij zal het over zijn gelukkigste dagen hebben, maar ook over de donkerste dagen die hij heeft doorgemaakt. Hij zal alles met je delen, omdat hij wil dat je 100% in zijn leven wordt opgenomen.

8. Hij onthoudt alles, elk klein detail over jou

Wanneer een man heel erg om je geeft en je in zijn leven wil, dan zal hij proberen om je op het diepst mogelijke niveau te leren kennen. Hij zal alles over je willen weten en proberen elk klein detail te onthouden dat je hem over jezelf vertelt.

Je zult versteld staan als hij je met een boek verrast waarvan je hebt gezegd dat je het altijd al wilde lezen, maar waarvoor je nooit de kans hebt gekregen om het te vinden en te kopen. Hij zal je verbazen als hij je meeneemt voor de lunch in een restaurant waarvan je hem vertelde dat je er altijd met je familie heen ging.

Maar, de waarheid is, al die acties zijn acties van een verliefde man, een man die alles zou doen om de vrouw van wie hij echt houdt in zijn leven te houden.

9. Hij houdt van je ondanks je gebreken

Als een man je op je beste en slechtste dagen heeft gezien en ondanks alles toch voor je kiest, dan is het een teken dat hij oprecht van je houdt. Hij kiest ervoor om je in zijn leven te houden, ondanks al je gebreken en onvolkomenheden, omdat hij je ware waarde kent.

Je man is volwassen en hij weet ook dat hij niet perfect is. Hij weet dat hij zich niet op je gebreken kan concentreren en van jou kan verwachten dat je zijn onvolkomenheden negeert. Acceptatie is altijd de sleutel tot een gelukkige en gezonde relatie.

10. Hij respecteert en waardeert jouw mening boven die van anderen

Als een man je in zijn leven wil, dan zal hij over een aantal belangrijke dingen en beslissingen die hij moet nemen naar je mening vragen, simpelweg omdat hij je waardeert.

Hij zal ook weten dat je, boven iedereen, alleen het beste voor hem wilt en dat je mening en advies door die intenties zal worden gedragen. Hij luistert misschien niet altijd naar je en hij zal ook niet altijd doen wat je hem adviseert, maar hij zal zeker proberen je mening te respecteren.

11. Hij stelt voor om jullie relatie naar een hoger niveau te tillen

Dit hoeft niet te betekenen dat hij je ten huwelijk heeft gevraagd… Misschien heeft hij je gevraagd om hem aan je dierbaren voor te stellen, om samen te gaan wonen of om exclusief met hem uit te gaan.

Als hij stappen heeft ondernomen die jullie relatie naar een hoger niveau kunnen brengen, dan is dat een teken dat hij voor de lange termijn in jullie relatie zit.

12. Hij heeft duidelijk gemaakt dat je een groot deel van zijn leven bent

Wat hij ook doormaakt, je staat altijd aan zijn zijde. Elke keer als hij een probleem heeft of goed nieuws ontvangt, ben jij de eerste persoon die hij belt… Dit soort dingen zijn het beste bewijs dat zijn bedoelingen met jou eerlijk en serieus zijn.

Hij hoeft niet elke dag de woorden ‘Ik hou van je’ te herhalen, omdat zijn daden luider spreken dan zijn woorden. Hij kan zich zijn leven niet zonder jou voorstellen, omdat jouw afwezigheid zo’n leegte in zijn leven zou achterlaten dat hij het nooit zou kunnen vullen.

13. Tijd met jou doorbrengen is altijd zijn topprioriteit

Als Een Man Je In Zijn Leven Wil, Dan Zal Hij Deze 29 Tekenen Laten Zien

Als een man elk moment van zijn vrije tijd met je doorbrengt, denk ik dat het een meer dan duidelijk teken is dat je zijn prioriteit bent en dat hij je voor altijd aan zijn zijde wil.

Zelfs als hij het drukste schema heeft, als je zegt dat je hem nodig hebt of hem wil zien, dan zal hij een manier vinden om zijn tijd te organiseren, of hij laat het gewoon allemaal voor wat het is en komt meteen naar je toe. Je partner je topprioriteit maken is ware liefde.

14. Je hebt zijn onverdeelde aandacht

Als je zeker weet dat je het enige meisje in zijn leven bent, omdat je zijn volledige aandacht hebt, is het dan echt nodig om er verder over te praten?

Als hij je met genegenheid en aandacht overspoelt, als je man van je aanwezigheid geniet, dan is het een duidelijk teken dat hij jou en alleen jou in zijn leven wil.

15. Je weet dat je op hem kunt rekenen, omdat hij er altijd voor je is

Als een man je in zijn leven wil, dan zal hij dat laten zien door er voor je te zijn wanneer je hem nodig hebt. Hij wil je vertrouwen winnen en je beschermen.

Hij zal willen dat je 24/7 op hem kunt rekenen, want hoe druk hij het ook heeft, hij zal altijd tijd maken om beschikbaar voor je te zijn.

16. Hij is degene die het na een ruzie altijd goed probeert te maken

Ik denk dat de meeste relatiecoaches het ermee eens zouden zijn dat de partner die altijd als eerste contact opneemt na een ruzie degene is die er het meest om geeft.

Het is volkomen normaal dat jullie van tijd tot tijd meningsverschillen en ruzies hebben, maar waar het om gaat, is hoe jullie je beiden na de ruzie gedragen. Als je man uren of misschien zelfs dagen kan gaan zonder met je te praten, dan is het een duidelijke rode vlag dat hij niet zoveel om je geeft als je denkt dat hij doet.

17. Hij heeft je al een deel van zijn toekomstplannen gemaakt

Als je man over zijn toekomstplannen praat, vermeldt hij je dan wel eens in die plannen? Als hij je al in zijn toekomstige plannen en doelen heeft opgenomen, dan is het een teken dat hij wil dat je deel uitmaakt van zijn toekomst.

Door jou deel te laten uitmaken van zijn plannen, vertelt jouw man je dat jij de vrouw bent die hij in de toekomst met zichzelf ziet. Als dit geen duidelijk teken is dat hij je in zijn leven wil, dan weet ik niet wat het wel is.

18. Je hebt al een aantal langetermijnplannen samen gemaakt

Zijn jullie van plan om vakanties of feestdagen samen door te brengen? Hebben jullie er ooit van gedroomd over waar jullie zouden willen wonen of hoe jullie toekomstige leven eruit zou zien? Hebben jullie samen plannen voor de lange termijn gemaakt?

Als je antwoord op ten minste één van deze vragen ja is, dan is het duidelijk dat je man een serieuze, toegewijde relatie met je wil hebben.

Je maakt geen lange termijn plannen met iemand met wie je je niet in de toekomst voorstelt. Het zou alleen maar tijdverspilling zijn, en ik hoop dat je man beter weet dan dat.

19. Hij heeft je aan zijn beste vrienden en familie voorgesteld

Dit is een enorme mijlpaal in je relatie die het vieren waard is. Wanneer een man besluit om deze stap te nemen en hij je aan zijn dierbaren voorstelt, dan kan dat maar één ding betekenen: zowel zijn geest als zijn hart hebben gestemd dat jij de ware bent.

Je man geeft echt om je, hij beschouwt je als een groot deel van zijn leven en wil het met zijn dierbaren delen. Natuurlijk, betekent hun mening veel voor hem, en dat is een van de redenen waarom hij zal willen dat je ze ontmoet.

20. Hij nodigt je uit voor zijn familie-, sociale en zakelijke bijeenkomsten

Als een man je in zijn leven wil, dan betrekt hij je in alle delen van zijn leven. Je zult niet alleen deel uitmaken van zijn liefdesleven – hij zal alle werelden van zijn leven met je delen.

Als hij je al aan zijn vrienden en familieleden, zijn collega’s en mensen met wie hij werkt, heeft voorgesteld, en hij nodigt je vaak uit voor zijn privébijeenkomsten, dan is het duidelijk dat hij wil dat je voorgoed een deel van zijn leven bent en blijft.

21. Een geweldig teken: jullie relatie kreeg de officiële goedkeuring van zijn dierbaren

Als Een Man Je In Zijn Leven Wil, Dan Zal Hij Deze 29 Tekenen Laten Zien

Of we het nu wel of niet leuk vinden, de goedkeuring van zijn vrienden en familie betekent veel voor een man. Dit betekent natuurlijk niet dat hij je zal verlaten als zijn dierbaren je niet helemaal leuk vinden, maar hun goedkeuring is zeker een groot pluspunt.

Als je man je al verteld heeft dat zijn vrienden en familie goed over je spreken, dan is het een teken dat je geslaagd bent voor die test. Je bent nu zeker een stap dichter bij het officieel maken van de dingen tussen jullie.

22. Het draait bij hem helemaal om de kleine dingen

De waarheid is, dat elke man daarbuiten weet dat de kleine dingen het meest voor ons vrouwen betekenen. Helaas verwaarlozen de meesten van hen die kleine, schijnbaar onbelangrijke dingen en daarom zijn er zoveel vrouwen die niet tevreden en gelukkig zijn in hun relaties.

Als dat niet het geval is met je man, als hij je probeert te overspoelen met aandacht en elke dag kleine dingen voor je doet, dan is het een goed teken dat hij echt om je geeft.

Die kleine tekenen van genegenheid zijn niet alleen een teken dat hij je in zijn leven wil, maar het laat ook zien dat je man je elke dag gelukkig en geliefd wil laten voelen. En dat is naar mijn mening veel belangrijker.

23. Hij doet zijn uiterste best om je gelukkig te maken

Wanneer een man oprecht geïnteresseerd is in je welzijn, dan zal hij er alles aan doen om je een goed, beschermd en gelukkig gevoel te geven. Het is een duidelijk teken dat hij veel om je geeft en wil dat je voor altijd deel uitmaakt van zijn leven.

Dat is tenslotte het hele punt van een gezonde relatieOm iemand te hebben die op de goede dagen met je zal lachen en die zal proberen om je te laten lachen als de slechte dagen komen.

Als je dat in je man hebt gevonden, dan moet ik je feliciteren. Je hebt een waar blijvertje gevonden.

24. Hij toont grote interesse in jouw interesses

Een gezonde relatie ontstaat wanneer twee verschillende mensen samenkomen, hun verschillen respecteren en zich inzetten om bruggen te bouwen die hen dichter bij elkaar zullen brengen.

Dat betekent dat als je man verschillende interesses en hobby’s heeft, maar nog steeds oprechte interesse toont in dingen die jij leuk vindt, het een geweldig teken is dat hij je in zijn leven wil.

Het hebben van gedeelde interesses is zeer belangrijk om een diepere band tussen partners op te bouwen, en je man weet dit natuurlijk, wat een geweldig iets is.

25. Je zit overal op zijn socialmediaprofielen

Als een man je in zijn leven wil, dan is hij niet bang om je in het openbaar te laten zien. Hij zal overal foto’s van je posten, gevolgd door een aantal romantische liefdescitaten op social media.

Hij wil de rest van de wereld laten zien dat je van hem bent en voor altijd zijn vrouw blijft. Hij zal trots op je zijn en dat zal hij altijd blijven.

26. Hij heeft al zijn exen en vroegere relaties diep in het verleden begraven

Als je partner nog steeds met de emotionele last van zijn vroegere relatie worstelt, is het een enorme rode vlag dat zijn gevoelens niet duidelijk zijn.

Hij zal zich niet volledig aan je kunnen binden zolang hij met die emotionele bagage worstelt. Dus, mijn relatieadvies aan jou is dat je niet te veel hoop moet krijgen, omdat jouw man duidelijk niet weet wat hij in het leven wil.

Aan de andere kant, als hij al zijn vroegere relaties in het verleden heeft gelaten, dan is het een meer dan duidelijk teken dat jij de enige vrouw bent die hij in zijn leven wil. Hij heeft het te druk met dromen over zijn toekomst met jou om over dingen na te denken die in het verleden gebeurd zijn.

27. Hij verwent je en geeft je het gevoel een echte koningin te zijn

Het soort man dat zijn meisje verwent, haar als een echte koningin verwent en behandelt, is iemand die van haar houdt en haar voor altijd in zijn leven wil houden.

Hoe belangrijk het ook is om een goede indruk te maken op je eerste date, het is veel belangrijker om die indruk tijdens je relatie te houden. Dus, als je man je nog steeds hetzelfde behandelt zelfs na als de wittebroodsweken zijn geëindigd, dan is het een geweldig teken dat je een blijvertje hebt.

28. Hij staat open voor het idee om samen te gaan wonen

Beslissen om samen te gaan wonen is een groot probleem voor elk koppel. Het is een enorme stap in hun relatie en ze weten dat het veel dingen zal veranderen.

Dat is de reden waarom koppels niet gemakkelijk beslissen om deze stap te nemen, wat eigenlijk een goede zaak is. Beide partners moeten er voor honderd procent klaar voor zijn voordat ze de uiteindelijke beslissing nemen.

Als je man al duidelijk heeft gemaakt dat hij bij je wil wonen, dan is het een goed teken dat hij een serieuze relatie met je wil. Houd er echter rekening mee dat dit geen gemakkelijke beslissing is en je moet er echt over nadenken voordat je besluit om het daadwerkelijk te doen.

29. Hij vertelde je luid en duidelijk dat hij de rest van zijn leven met je door wil brengen

Hij heeft meer dan eens duidelijk gemaakt dat hij de rest van zijn leven bij je wil zijn. Hij heeft de vraag nog niet gesteld, maar het is duidelijk dat hij er aan toe is.

Oké, de eerste keer dat hij die woorden zegt, brengen ze misschien geen gewicht in de schaal. Zodra hij ze echter meerdere keren herhaalt, laat het je echt in ze geloven.

Als je man deze tekens hierboven vertoont en je vertelt dat jij de enige vrouw bent met wie hij de rest van zijn leven wil doorbrengen, dan moet je hem geloven. Geloof me, er is geen enkele man die zijn vrouw zo kan behandelen terwijl hij alleen maar doet alsof hij van haar houdt.

PinFlight Image