Skip to Content

Dit Is Waarom Je Altijd Met De Mannen Eindigt Die Niet Goed Voor Je Zijn

Dit Is Waarom Je Altijd Met De Mannen Eindigt Die Niet Goed Voor Je Zijn

Je ontmoet een man, hij lijkt perfect zodat jullie twee samenkomen. Alles is gedurende de eerste paar weken geweldig, maar dan begint het te veranderen. En je realiseert je dat hij niet de juiste man voor je is.

Dan gaat er een tijd voorbij en ontmoet je iemand anders, maar dan gebeurt hetzelfde. Uiteindelijk voel je je teleurgesteld en verward.

Waarom eindig je altijd met de mannen die niet bij je passen? Daar zijn vele mogelijke redenen voor. Dus heb ik de 6 meest voorkomende gekozen om je te helpen de juiste man te vinden.

De 6 meest voorkomende reden waarom je met de verkeerde mannen eindigt

Ben je er klaar voor? Dat geloof ik graag! Laten we beginnen.

1) Je bent bang om vrijgezel te zijn

Dit Is Waarom Je Altijd Met De Mannen Eindigt Die Niet Goed Voor Je Zijn

Heb je er ooit aan gedacht dat je misschien overhaast relaties aangaat? Het is een veel voorkomende fout die mensen maken. Als we iemand ontmoeten die om de een of andere reden interessant is, denken we vaak aan die persoon. En als ze ons een teken geven dat ze ons ook leuk vinden, gaan we vaak te snel de relatie in.

Waarom gebeurt dat? Veel mensen zijn bang om vrijgezel te zijn, en als je jezelf in de bovenstaande paragraaf hebt herkend, dan zou je dat ook kunnen zijn. Het is niets vreemds, maar het is gewoon iets dat je ervan weerhoudt om de juiste partner te kiezen.

Ik weet dat het fijn is om iemand te hebben die er altijd voor je zal zijn. Een persoon die je zal koesteren en je gelukkig zal maken. Maar de verkeerde man doet dat niet, dus je hoeft niet met de eerste man uit te gaan die interesse toont.

2) Je gelooft dat je hem kunt veranderen

Een andere veel voorkomende fout die we maken is geloven dat we iemand kunnen veranderen. Ten eerste, zelfs als we dat konden, waarom zouden we dat doen? Waarom niet wachten en de man vinden die geen upgrades nodig heeft?

Wanneer we een relatie aangaan en zien dat er veel dingen zijn die we niet leuk vinden, dan houden we onszelf voor de gek door te denken dat het niet lang zo zal blijven. Waarom? Omdat we de macht hebben om hun gedrag, uiterlijk of wat het ook is dat ons stoort, te veranderen.

Het is één ding om hem te vertellen wat er aan de hand is en dan hopen dat hij het zelf wil veranderen. En een ander is om het te forceren en te proberen hem elke dag te ‘repareren’. De echte verandering komt van de persoon die moet veranderen, niet van degenen die het hebben voorgesteld.

3) Je bent niet zeker van de dingen die je niet zal accepteren

Dit Is Waarom Je Altijd Met De Mannen Eindigt Die Niet Goed Voor Je Zijn

Voordat je zelfs maar op zoek gaat naar een man, moet je een duidelijke lijst hebben van de dingen die je in een relatie niet zult tolereren. Als je die hebt, dan weet je hoe je wilt dat de persoon zich gedraagt en het zal dan gemakkelijker voor je zijn om te zien of hij de verkeerde man is.

Soms maken we in het begin een fout. We ontmoeten hem, we vinden hem leuk, en beginnen te daten. Dan zien we een aantal dingen die we echt niet leuk vinden, maar we zwijgen. We geloven dat we er te veel over nadenken, dat het niet erg is en dat het niets is waar we niet mee kunnen leven.

Maar als hij de juiste man voor je is, dan zou je niet met interne discussies  te maken krijgen over zijn gedrag.

4) Je kiest altijd voor dezelfde soort jongens

Weet je hoe ze zeggen “Er is genoeg vis in de zee”? Het is zeker waar, maar ik zou er het tweede deel aan toe willen voegen: “Als je constant in hetzelfde meer vist, zul je altijd soortgelijke vissen vangen.”

Wat ik wil zeggen is dat je zo gefocust bent op het hebben van een type, en je constant op zoek bent naar zulke mensen, het de reden kan zijn dat je altijd met de verkeerde mannen eindigt. Het is niet zo moeilijk te begrijpen, maar soms moet iemand er op wijzen zodat we het eindelijk kunnen erkennen.

Bekijk het eens zo. Je hebt verschillende soorten mannen. En je hebt met een paar van één type te maken gehad, je realiseerde je dat ze niet de juiste keuze zijn. De volgende stap is om te proberen naar een ander type man te zoeken. Het zal je verbazen hoeveel leuker je hem zult vinden.

5) Je bent snel onder de indruk

Dit Is Waarom Je Altijd Met De Mannen Eindigt Die Niet Goed Voor Je Zijn

In een wereld waar mensen meestal egocentrisch zijn, is het gebruikelijk dat we snel onder de indruk raken. Stel dat iemand de deur voor je openhoudt of je elke ochtend voor het werk appt. Dat zijn echt schattige kleine gebaren die ons geïnteresseerd kunnen maken.

Daar zit het probleem niet in. Het probleem ontstaat wanneer de enige dingen die die persoon voor je doet, die kleine dingen zijn. Ze maken een groot probleem en denken dat dat soort gebaren of een eenvoudige ‘sorry’ voldoende zijn om alles op te lossen.

Maar we laten ze meestal met slecht gedrag wegkomen als ze iets liefs voor ons doen. Verkeerde jongens zullen je altijd voor lief nemen, vooral als ze erachter komen dat je gemakkelijk onder de indruk bent. Als je de juiste man wilt vinden, moet je hogere verwachtingen hebben.

6) Je waardeert jezelf niet genoeg

Het laatste is nauw verbonden met degene die ik zojuist noemde. Als je jezelf niet genoeg waardeert, dan zul je niet in staat zijn om de man te vinden die dat wel doet. Je moet hem laten zien dat je je eigen nummer één fan bent, en hij zal leren hoe hij je op de juiste manier moet behandelen.

Wanneer je jezelf waardeert, dan weet je wat de dingen zijn die je in je relatie wilt ervaren. En je weet ook wat degenen zijn die je zullen laten vertrekken. Op die manier wordt het makkelijker voor je om onderscheid te maken tussen de juiste en de verkeerde mannen.

Als je jezelf waardeert en je weet wat je waard bent, dan laat je nooit iemand je voor lief nemen of je behandelen zoals je niet behandeld wilt worden. Je bent geweldig zoals je bent en je moet je daar altijd van bewust zijn en iedereen laten zien dat je van jezelf houdt.

Wauw, we hebben het einde al bereikt! Deze 6 fouten die ik heb gemaakt, hebben me altijd naar de verkeerde keuze met mannen geleid. Maar toen ik eindelijk besefte wat ik verkeerd deed, vond ik al snel de juiste partner. Hoe vaak je ook valt, het is belangrijk dat je opstaat en blijft leven.

Dus als je een paar giftige relaties hebt gehad, betekent dat niet dat je nooit in de juiste zult zitten. Houd rekening met de fouten die we allemaal hebben gemaakt, en je zult Meneer Perfect zeker ontmoeten.

PinFlight Image