Skip to Content

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Neem Dan Niet Eens De Moeite Om Hem Terug Te Appen

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Neem Dan Niet Eens De Moeite Om Hem Terug Te Appen

1. Hij stuurt korte, moeiteloze antwoorden

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Neem Dan Niet Eens De Moeite Om Hem Terug Te Appen

Je steekt echt moeite in de appjes die je hem stuurt. Je zorgt ervoor dat ze niet saai zijn, dat ze laten zien hoe interessant en grappig je bent en hij antwoordt met een bericht van één woord.

Hij werkt niet mee. Appen is tweerichtingsverkeer.

Moeite moeten wederzijds zijn, anders ga je nergens heen. Het is de eerste kleine indicatie van de eenzijdigheid die je koste wat kost wilt vermijden.

2. Hij heeft het te druk om terug te reageren

De meeste mensen zitten 24/7 aan hun telefoon vast, dus het is echt grappig als iemand niet meteen terug appt. Maar mensen douchen, eten, slapen, werken etc. zonder hun telefoon.

Als hij het echter te druk heeft om binnen een dag te antwoorden, dan hoef je niet eens de moeite te nemen om met hem te blijven appen. Niemand heeft het zo druk en hij houdt je gewoon aan het lijntje.

3. Hij vergeet terug te appen

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Neem Dan Niet Eens De Moeite Om Hem Terug Te Appen

Stel jezelf de vraag, “Ben ik hem ooit vergeten?” Het antwoord zal hoogstwaarschijnlijk “Nee” zijn. Dat komt omdat je hem leuk vindt en je om hem geeft.

Als hij zo in beslag is genomen door zijn dag dat hij geen minuut kan vinden om je te appen, dan is hij gewoon niet zo in je geïnteresseerd en dat is de enige waarheid.

4. Hij noemt seks veel te vroeg

Een man die niet de tijd heeft genomen om je te leren kennen, maar bij de eerste kans die hij krijgt om te zeggen dat hij met je tussen de lakens wil duiken, is geen goede man.

Hij is niet de man met wie je een relatie kunt opbouwen.

Hij heeft maar één ding in zijn hoofd en hij vertelt je dat hij alleen maar bezig is met rotzooien. Hij wil je niet op een dieper niveau leren kennen.

Dus onthoud dat sexting – het verzenden van naaktfoto’s en elke vermelding van seks – in het begin een enorme rode vlag is dat hij niet in iets serieuzers geïnteresseerd is.

5. Zijn antwoord uitstellen is onderdeel van zijn spel

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Neem Dan Niet Eens De Moeite Om Hem Terug Te Appen

Hij gelooft dat de enige manier om een meisje geïnteresseerd te houden, is door met haar geest te knoeien. Het begint allemaal met berichten.

Hij zal iets sturen en dan uren wachten om te antwoorden. Hij zal je laatste app negeren zolang hij denkt dat hij dat zou moeten.

Als je hem leuk vindt, dan zal dit werken. Je zult te allen tijde op zijn volgende bericht zitten te wachten.

Maar hij laat je gewoon openlijk zien dat hij PLAYER op zijn voorhoofd heeft staan. Stop met hem terug te appen – je hebt geen tijd om spelletjes te spelen.

6. Hij vergeet te vermelden dat hij al een relatie heeft

Hij moet “het even zijn vergeten”. Ja tuurlijk, alsof je kunt vergeten dat je een relatie hebt, verloofd of God verhoede getrouwd bent.

Helaas is de datingscene tegenwoordig met uitschot zoals dit gevuld.

Onnodig te zeggen, denk er niet eens aan om hem terug te appen. Het beste wat je kunt doen, is hem op je telefoon en van je leven te blokkeren.

7. Hij appt je niet terug

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Neem Dan Niet Eens De Moeite Om Hem Terug Te Appen

Dit spreekt voor zich, maar het is toch het vermelden waard: het heeft geen zin om de ene app na de andere te sturen als je eerste onbeantwoord is gebleven.

Het zal lijken alsof je met jezelf zit te appen en niet met hem. Het zal je wanhopig doen lijken en het zal hem niet sneller laten antwoorden.

Al met al heeft het geen zin. Als je bericht zonder antwoord blijft, laat het dan zo zijn.

8. Hij wordt boos omdat je niet meteen terug appt

Dit is een groot waarschuwingssignaal. Je hebt in godsnaam een eigen leven en er zijn een aantal redenen waarom je niet meteen kon antwoorden.

En als hij boos wordt, dan kan hij je erop wijzen dat het beter is dat je hem helemaal niet appt.

Boos worden over iets dat zo onbeduidend is als het niet krijgen van een onmiddellijk antwoord, is een teken van controlerend en jaloers gedrag. Wees dus voorzichtig.

Al met al is er één regel die je moet toepassen als het om appen gaat die al deze app-troep op orde zal brengen: als je vriendin in een vergelijkbare situatie zat en je advies zou zijn “App hem niet terug,” geef hetzelfde antwoord dan aan jezelf – niet antwoorden.

Meestal bereiken we meer met het bericht die wordt genegeerd dan met het bericht die we sturen.

PinFlight Image