Skip to Content

Is Hij De Ware? 11 Onmiskenbare Tekenen Dat Hij Je Soulmate Is

Is Hij De Ware? 11 Onmiskenbare Tekenen Dat Hij Je Soulmate Is

Op het eerste gezicht voor iemand vallen is misschien wel een van de meest opwindende en overweldigende ervaringen. Je kunt niet anders dan het gevoel hebben dat je elkaar altijd al hebt gekend. En dat je voor elkaar bestemd bent. Je kunt niet anders dan alle tekenen zien dat hij je soulmate is die tot leven komt.

Het idee om midden op straat je soulmate te ontmoeten, terwijl je je naar je werk haast, is misschien wel het meest mysterieuze concept van romcoms, maar gewone mensen ervaren hetzelfde. Natuurlijk is je ontmoeting misschien niet zo voor de hand liggend als degene die je op het scherm ziet, maar de gevoelens zijn hetzelfde.

Sommige mensen geloven niet in soulmates, maar je kunt niet ontkennen dat het leuk is om te denken dat er iemand (of zelfs een paar mensen) voor je bedoeld is. ‘Soulmate’ is misschien een klein woord, maar het is groot genoeg om een diepe, intieme en gepassioneerde band met iemand te vertegenwoordigen die iedereen wil ervaren.

Dus, hoe zit het met jou? Je hebt een man ontmoet, je hebt je hele toekomst samen met hem voorgesteld en nu vraag je je af hoe je kunt zien of hij de ware is? Hoe weet je of hij je soulmate is? Hoe weet je of alle tekenen dat hij je soulmate is niet alleen een verzinsel van je verbeelding zijn? Scrol naar beneden!

11 onmiskenbare tekenen dat hij je soulmate is

1. Je hebt het gevoel dat je elkaar al heel lang kent

Is Hij De Ware? 11 Onmiskenbare Tekenen Dat Hij Je Soulmate Is

Of je nu vijf maanden of vijf jaar samen bent, als je bij je soulmate bent, dan heb je het gevoel dat je elkaar altijd al hebt gekend.

Op de dag dat jullie elkaar ontmoetten, voelden jullie hetzelfde soort verbinding als met jullie vrienden en familie. Je had het gevoel dat je hem alles over jezelf kon vertellen en dat hij het zou begrijpen.

Vaak ben je verrast als je erachter komt dat hij er bepaalde delen van je leven niet was, omdat je het gevoel hebt dat hij er wel bij was geweest. Bij hem zijn geeft je het gevoel dat je bij je oudste vriend bent. Je bent veilig, zeker en vrij om over alles te praten wat je maar wilt.

2. Je hebt rust als je bij elkaar in de buurt bent

Je weet hoe ze zeggen dat je thuis geen plek is, maar een persoon? Dat is hoe je je bij je soulmate voelt. Waar je ook bent, bij je soulmate zijn voelt alsof je thuis bent, in je veilige ruimte en onder de dekens ligt.

Wat je die dag ook hebt meegemaakt, op het moment dat hij zijn armen om je heen slaat, heb je vrede.

De eerste keer dat je hem had ontmoet, had je ook dit gevoel. Je hebt de vlinders, de zenuwen en de “Ik weet niet wat ik nu moet zeggen!” momenten gehad, maar je wist dat hoe jullie eerste ontmoeting ook verliep, jullie twee de weg terug naar elkaar zouden vinden.

3. Je houdt elkaar in balans

Jullie zijn anders, daar is geen twijfel over mogelijk. Misschien ben jij geobsedeerd door sporten en het verkennen van het buitenleven, maar is hij meer een huismus. Misschien vind je het leuk om alleen, in stilte, aan je ochtendkoffie te nippen, maar neemt hij graag alles door wat hij die dag van plan is te doen.

Wat het geval ook is, je kunt zien dat jullie twee verschillend zijn. Het stoort je alleen niet, omdat je elkaar in evenwicht brengt. Jullie praten dingen door en jullie sluiten compromissen. Jullie werken perfect samen en er is niets dat de manier waarop je je dagelijkse ‘worstelingen’ benadert kan verpesten.

4. Je voelt elkaars pijn als hij je soulmate is

Is Hij De Ware? 11 Onmiskenbare Tekenen Dat Hij Je Soulmate Is

Ben je op zoek naar duidelijke tekenen dat hij je soulmate is? Dan heb je ze gevonden! Je weet heel goed dat jullie twee iets speciaals delen, omdat je op een manier met elkaar verbonden bent waarvan je nooit had gedacht dat je het zou ervaren. Je voelt elkaars pijn en je begrijpt elkaars worstelingen. Jullie zijn er voor elkaar – te allen tijde.

Als je aan je relatie denkt, dan kom je tot de conclusie dat je nog nooit dezelfde band met iemand hebt gedeeld met wie je samen bent geweest. Soulmates bloeden met elkaar, en daarom weet je (diep van binnen) dat hij je soulmate is. Je zou gewoon willen dat je een bevestiging van het universum zou krijgen.

5. Jullie liefde voor elkaar voelt onvoorwaardelijk

Voordat jullie elkaar ontmoetten, dacht je altijd dat liefde niet onvoorwaardelijk kon zijn. Wanneer je ervoor ‘kiest’ om van iemand te houden, dan hou je van hen omdat ze je een goed gevoel over jezelf geven, ze behandelen je met genegenheid en waardering en ze maken je leven beter.

Hoewel daar niets mis mee is, had je altijd het gevoel dat liefde transactioneel was in plaats van onvoorwaardelijk. Nu jullie samen zijn, begin je te begrijpen wat het betekent om ondanks hun tekortkomingen of wandaden van iemand te houden.

Als je je soulmate ontmoet, dan hou je niet van ze omdat ze perfect voor je zijn. Je houdt van ze ondanks het feit dat ze dat niet zijn.

6. Je twijfelt niet aan je relatie

Relaties zijn nooit zwart of wit. Als je een gezonde relatie met iemand hebt, dan voel je je meestal geweldig over hen – maar er zijn momenten waarop je je afvraagt of je alles wel goed doet, of je de goede kant op gaat, of dat jullie twee wel voor elkaar geschikt zijn.

Wanneer je je soulmate ontmoet, dan heb je echter vrede met wat de toekomst ook in petto heeft. Je twijfelt niet aan je relatie, omdat je gewoon weet dat je met iemand bent die je geen pijn zou doen. Je weet dat je met iemand bent die de rest van zijn leven met je wil doorbrengen.

7. Je relatie gaat je gemakkelijk af

Is Hij De Ware? 11 Onmiskenbare Tekenen Dat Hij Je Soulmate Is

Een van de grootste tekenen dat hij je soulmate is, kan het feit zijn dat je relatie je gemakkelijk afgaat. Relaties vergen veel werk. En niet iedereen heeft er zin in om dingen door te praten, compromissen te sluiten en dingen uit te zoeken.

In plaats van weg te lopen voor problemen, luistert hij ernaar, erkent hij ze en werkt hij aan het oplossen ervan.

Als je een serieus gesprek met hem begint, dan rent hij niet weg of beschuldigt hij je niet van het beginnen van een ruzie. Hij doet zijn best om te begrijpen waar je vandaan komt en om je zorgen aan te pakken. Wat er ook in je relatie gebeurt, je hebt altijd het gevoel dat jullie het samen kunnen oplossen.

8. Je krijgt een onderbuikgevoel hij je soulmate is

In je vorige relaties had je altijd het gevoel dat er iets ontbrak. Je was verliefd en je was gelukkig met wie je op dat moment ook was. Maar je had altijd het gevoel dat je relatie veel werk vereiste om aan je verwachtingen te voldoen.

Nu je bij je soulmate bent, heb je het gevoel dat je eindelijk je match hebt ontmoet. Waar je ook heen gaat of wat je ook doet, je hebt altijd het gevoel dat hij precies weet wat hij moet zeggen of wat hij moet doen om je keer op keer halsoverkop voor hem te laten vallen.

Als je het gevoel hebt dat je relatie onmogelijk beter kan worden, dan is dat zo. Nou, als dat niet een van de grootste tekenen is dat hij je soulmate is, dan weten we niet wat dat wel is.

9. Je opvattingen over het leven, waarden en moraal sluiten perfect op elkaar aan

Soms is verliefd zijn op iemand niet genoeg. Misschien heb je geweldige liefdesverhalen meegemaakt voordat je je soulmate ontmoette, maar ben je er niet mee geëindigd. Misschien had je geweldige relaties die het potentieel hadden om te groeien en te evolueren. Het zijn echter nooit meer dan relaties geworden. Wat het geval ook is, er is een reden waarom je vorige relaties niet zijn gelukt.

Toen je je soulmate ontmoette, vertelde je hart je dat hij de ware was. Toen je erachter kwam dat je opvattingen over het leven, waarden en moraal perfect op elkaar waren afgestemd, wist je vanaf het begin dat je gelijk had. We gaan zelfs zo ver om te beweren dat dat het teken is van het universum waar je al die tijd op hebt gewacht.

10. Je haalt het beste in elkaar naar boven

Laten we eerlijk zijn, je hebt je nog nooit zo goed gevoeld over jezelf. Je bent zelfverzekerd. Je bent gemotiveerd om aan jezelf te werken. Of dat nu betekent naar de sportschool gaan, terug naar school gaan om een diploma te halen of een promotie aanvragen waarvoor je altijd te bang bent geweest.

Als je een relatie met je soulmate hebt, dan haal je het beste in elkaar naar boven. Jullie maken elkaar betere mensen. Je deelt je heimelijke genoegens, je rare eigenaardigheden, je diepste geheimen. En je pusht elkaar om grootsheid te bereiken, omdat je weet dat je relatie dat verdient.

11. Je weet gewoon dat hij je soulmate is

Wat is een betere manier om het artikel te beëindigen dan met een van de meest voor de hand liggende tekenen dat hij je soulmate is? Als je je andere helft ontmoet, de persoon met wie je de rest van je leven zou moeten doorbrengen, of ‘de ware’, dan weet je het gewoon.

Je krijgt dat onderbuikgevoel dat je vertelt dat je in de aanwezigheid bent van iemand die een stempel op je leven zal drukken. Je hebt vrede. Jullie worden getroost door het feit dat jullie zielen eindelijk herenigd zijn. Als dat gebeurt, koester dan elk moment dat je met die persoon hebt!

Is Hij De Ware? 11 Onmiskenbare Tekenen Dat Hij Je Soulmate Is