Skip to Content

6 Dingen Die Slimme Vrouwen Doen Om Losers En De Juiste Man Te Vinden

6 Dingen Die Slimme Vrouwen Doen Om Losers En De Juiste Man Te Vinden

“Hoe komt het dat Stacey erin geslaagd is om de juiste man te vinden, terwijl ik hier voortdurend naar rechts zit te swipen en met losers eindig? Waarom is zij beter dan ik?”

Lieverd, Stacey is op geen enkele manier beter dan jij. Ze is gewoon een soort expert in het gebied van het vinden van ware liefde. Ze is slim genoeg en weet echt hoe ze het spel van het achternazitten van de juiste man moet spelen.

Als je wilt leren hoe je dit spel kunt spelen, dan zijn hier 6 dingen die slimme vrouwen doen die je in je eigen datingleven moet opnemen.

6 dingen die slimme vrouwen doen om de juiste man te vinden

 6 Dingen Die Slimme Vrouwen Doen Om Losers En De Juiste Man Te Vinden

1. Ze weten precies wat ze in een partner zoeken

De meest efficiënte manier voor een slimme vrouw om een voor zichzelf een geweldige man tussen de losers te vinden, is om honderd procent zeker te zijn van wat voor soort man ze zoekt.

Deze vrouw vertrouwt niet alleen op ‘chemie’. Voor haar is het niet genoeg om te geloven dat een man ‘de ware’ is, alleen omdat de vlinders in haar buik op hol zijn geslagen. Ze heeft iets duidelijkers en overtuigenders nodig dan alleen een gevoel.

Deze vrouw is ook niet onrealistisch en overdreven kieskeurig. Ze gaat niet alleen achter een perfecte man uit een film aan die als degene wordt afgebeeld die alles heeft.

Een slimme vrouw weet dat een man die 1,80 meter lang is, zwart haar, groene ogen en een gespierd lichaam heeft, een bedrag met zes nullen per jaar maakt, een huis, een strandhuis en een huisje ergens in de bergen heeft, van zijn moeder houdt, geweldig is met kinderen, verschillende leuke hobby’s heeft, naar de sportschool gaat, boekenclubs en therapie, een ochtendroutine om 5 uur in de ochtend volgt, haar met geschenken verwent, niet is wat iemand een geweldige man maakt.

Natuurlijk zijn dit allemaal geweldige kwaliteiten, maar ze is realistisch en ze weet dat ze moeilijk te onderhouden zijn. Ze is zich er goed van bewust dat de juiste man alleen goed moet zijn voor haar, en niet voor de rest van de wereld.

2. Ze hebben een dating deal-breker lijst

Om op een man te vinden die perfect en goed voor haar is, heeft een slimme vrouw een mentale “dating deal-brekers lijst”.

Deze denkbeeldige lijst is erg nuttig voor haar omdat het haar helpt in het hier-en-nu en geconcentreerd te blijven, waardoor ze zeer goed in staat is om losers eruit te plukken die ze tijdens het daten onvermijdelijk tegenkomt.

Een geweldige manier om je eigen persoonlijke lijst te maken is om 5 belangrijke kwaliteiten te bedenken die je ideale man moet hebben. Het is belangrijk om jezelf tot een kleiner aantal te beperken om niet overdreven kieskeurig te worden tijdens het daten.

Je lijst kan bijvoorbeeld kwaliteiten bevatten zoals religieus, ambitieus, altruïstisch, een goede luisteraar en enigszins fitnessgericht zijn.

Als je eenmaal je 5 meest wenselijke kwaliteiten hebt, dan moet je een lijst maken van 5 persoonlijkheidskenmerken die je gewoon niet kunt uitstaan. Dit is een echte deal-breker lijst.

Het kan bijvoorbeeld zijn: onbeleefd zijn tegen het personeel, je onderbreken terwijl je praat, alleen over zichzelf praten, chauvinistisch gedrag vertonen en geen kinderen willen hebben.

Zodra je je lijsten hebt, kun je er zeker van zijn dat je normen je uit de buurt houden van losers.

3. Ze leren altijd van hun fouten

 6 Dingen Die Slimme Vrouwen Doen Om Losers En De Juiste Man Te Vinden

Slimme vrouwen laten nooit toe dat hun verleden hen achtervolgt. Ze weten dat ze niet voorbestemd zijn om te falen, alleen omdat ze eerder moeite hebben gehad om liefde te vinden.

Deze vrouwen weten dat hun verleden hun beste leraar is. Ze leren graag van hun fouten en ze proberen ze niet opnieuw te maken.

En zelfs als ze een fout maken, dan weten ze dat er altijd een morgen is. Ze laten zichzelf alles volledig verwerken, waarna ze zichzelf dwingen om op te staan en het opnieuw te proberen.

Slimme vrouwen weten dat niemand perfect is en dat alle mensen fouten maken. Daarom laten ze hun mislukte pogingen hen nooit verteren. In plaats daarvan gebruiken ze ze als richtlijnen voor de toekomst.

4. Ze willen altijd de juiste vrouw zijn

Een van de sterkste troeven van slimme vrouwen is dat ze altijd de beste versie van zichzelf willen zijn. Deze vrouwen weten dat, om de juiste man te verdienen, moeten ze de juiste vrouw worden.

Ze weten dat er geen mens in deze wereld is die ze zal repareren of compleet zal maken. Ze moeten het gewoon zelf doen.

Daarom zijn ze altijd bezig om zichzelf te verbeteren. Of het nu gaat om hun opleiding, carrière, financiën, fitnessdoelen, vakantieplannen, vriendschappen of familierelaties – deze vrouwen streven voortdurend naar uitmuntendheid.

Ze weten dat de enige manier om losers in hun leven te vermijden is om er nooit een te worden. Hoe kunnen ze in een relatie met een loser eindigen als ze zo hard aan zichzelf werken en als ze zich van hun waarde bewust zijn? Het is letterlijk onmogelijk.

5. Ze gaan naar plaatsen waar ze niet over losers zullen struikelen

Voor deze heb ik een persoonlijk verhaal om te delen.

Mijn vriendin Tina is een van de meest geweldige vrouwen die ik in mijn leven ken. Ze is intelligent, mooi, vriendelijk, ambitieus en loyaal. Ze heeft het letterlijk allemaal! Maar ze heeft altijd moeite gehad om de ware te vinden. Althans, dat was vroeger het geval.

Onlangs heeft ze zich gerealiseerd dat de reden waarom ze altijd met een luie, werkeloos mama’s-kindje zou eindigen, is dat ze haar weekenden op plaatsen doorbracht die een broeinest voor zulke jongens zijn.

Ze ging naar stinkende pubs of waardeloze clubs met de bedoeling om een echte man te vinden, maar ze eindigde altijd met ofwel niet-ambitieuze jongens of emotioneel niet beschikbare wandelende rode vlaggen.

Tot ze op een dag besloot te veranderen. Ze besefte dat ze niet langer de energie had voor gekke feesten om zich in de ochtend kapot te schamen. Ze besloot naar meer prestigieuze plaatsen te gaan, waar ze omringd zou worden door even succesvolle en mooie mensen.

 6 Dingen Die Slimme Vrouwen Doen Om Losers En De Juiste Man Te Vinden

Het duurde niet lang voordat ze de man van haar dromen ontmoette. Ze hadden meteen een connectie – hij benaderde haar, bood aan haar drankje te betalen en toonde oprechte interesse in alles wat met haar te maken had.

Hun eerste ontmoeting ging geweldig omdat ze echt met elkaar konden praten (iets wat ze in clubs niet gewend was). Kort nadat ze op een echte eerste date gingen. Volgde er een tweede en een derde … en nu zijn ze al bijna een jaar aan het daten.

Dus, wees als mijn vriendin Tina. Als je wilt stoppen met het ontmoeten van losers, dan moet je ze fysiek vermijden.

6. Ze zijn geduldig

En tot slot, slimme vrouwen zijn geduldig in hun zoektocht naar het vinden van de juiste man. Ze weten dat ware liefde en een echte verbinding tijd nodig hebben en niet van de ene op de andere dag kunnen gebeuren. Ze weten ook dat iets forceren nooit tot goede resultaten kan leiden.

Dus, deze vrouwen nemen altijd hun tijd en ze genieten van de rit.