Skip to Content

Als Je Haar Als Een Spelletje Behandelt, Dan Zal Ze Je Laten Zien Hoe Het Gespeeld Moet Worden

Als Je Haar Als Een Spelletje Behandelt, Dan Zal Ze Je Laten Zien Hoe Het Gespeeld Moet Worden

Denk niet dat ze een van die onschuldige meisjes is die blindelings op elk woord vertrouwen dat ze horen en die er alles aan zouden doen om je gelukkig te maken.

Denk niet dat ze een van die meisjes is die bang zijn om te zeggen wat ze echt bedoelen.

Denk geen seconde dat ze een van die meisjes is die je met respect zou behandelen, zelfs als je haar als stront behandelt.

Als je haar als een spelletje behandelt, dan zal ze je laten zien hoe het gespeeld moet worden.

Als Je Haar Als Een Spelletje Behandelt, Dan Zal Ze Je Laten Zien Hoe Het Gespeeld Moet Worden

Ja, vroeger was ze een van die meisjes die alles zou doen voor iemand die ze leuk vindt, maar deze onbaatzuchtigheid heeft haar veel gekost.

Ze heeft lange tijd haar eigen geluk verwaarloosd om voor het geluk van degenen te vechten die haar vertrouwen uiteindelijk zouden beschamen.

Lange tijd heeft ze haar eigen behoeften verwaarloosd alleen om de behoeften van degenen van wie ze hield te behagen.

Voor de langste tijd heeft ze zichzelf opzettelijk pijn gedaan en de enige reden waarom ze het deed is omdat ze een groot hart heeft!

Ze wist dat liefde een lastig spel is en dat de kans om gekwetst te worden erg groot is.

Maar ondanks dat is ze nooit gestopt met voor de liefde te vechten, hoe slecht ze haar ook behandelden, hoe vaak ze haar ook pijn deden en hoe vaak haar gebroken hart ook schreeuwde van de pijn.

Elke keer als ze pijn had, dan stond ze op; ze herwon haar kracht en stond nog krachtiger op!

Telkens wanneer ze haar hart in stukken braken, zou ze het met de laatste sporen van hoop en liefde die in haar waren achterbleven weer herstellen.

Als Je Haar Als Een Spelletje Behandelt, Dan Zal Ze Je Laten Zien Hoe Het Gespeeld Moet Worden

Al de keren dat ze dachten dat ze dood was, zou ze de wereld laten zien dat ze zich nog nooit zo levend had gevoeld!

Ze heeft elke truc die ze ooit met haar uithaalden uit haar hoofd geleerd. Ze heeft geleerd om elk patroon van giftig gedrag te herkennen.

Ze heeft geleerd om niemands woorden te vertrouwen totdat ze ze met hun daden bewijzen.

Ze heeft geleerd dat leugens het wapen zijn van goedkope mannen die haar tijd niet meer waard zijn.

Ze raakte goed thuis in elke vuile tactiek van het spel dat door manipulators, giftige mannen, narcisten en onvolwassen mannen gespeeld wordt.

Als je haar als een spelletje behandelt, dan zal ze je laten zien hoe het gespeeld moet worden!

Als je met haar gevoelens durft te spelen, dan zal ze ervoor zorgen dat je spijt krijgt dat je überhaupt gevoelens hebt. Als je het lef hebt om haar aan het huilen te maken, dan zal ze jou zeker nog harder laten huilen.

Als je zo ver gaat dat je onvolwassen spelletjes met haar speelt, dan zal ze je laten zien hoe ze gespeeld worden.

Op het moment dat ze besefte dat ze wreed was geweest voor haar grote hart, heeft ze zichzelf plechtig en met heel haar hart gezworen dat ze nooit meer toe zal staan dat iemand haar als vanzelfsprekend beschouwt, haar niet respecteert, haar het gevoel geeft dat ze minder waard is, of met haar gevoelens speelt.

Als Je Haar Als Een Spelletje Behandelt, Dan Zal Ze Je Laten Zien Hoe Het Gespeeld Moet Worden

Ze heeft zichzelf beloofd dat ze voor haar geluk zal vechten en als iemand het ooit probeert te verstoren door haar als een spelletje te behandelen, dan zal ze hen zeker laten zien hoe het gespeeld wordt!

Ze is niet langer een onschuldig meisje dat met haar gevoelens te koop loopt en die iedereen zich met haar liefde, geduld en onbaatzuchtigheid laat voeden zonder er ooit iets voor terug te vragen.

Ze is niet langer dat meisje dat zo gemakkelijk kan worden misleid dat in sprookjes of de perfecte man gelooft die niet bestaat.

Ze is zich bewust van haar gebreken en ze weet dat ze zelf niet perfect is, en ze zal zelfs nooit proberen om naar perfectie te streven.

Ze is geen meisje dat iemand zoekt die haar als een koningin in zijn koninkrijk behandelt.

Ze is niet op zoek naar een perfecte man en ze zal iedereen altijd met respect behandelen, tenzij ze voelt dat ze met haar proberen te spelen.

Dus als ze beseft dat het je enige bedoeling is om haar als een spelletje te behandelen, dan zal ze haar mouwen opstropen en je laten zien hoe het gespeeld wordt!

Ze zal ervoor zorgen dat je spijt krijgt van elk schadelijk woord dat je ooit hebt geuit, elke giftige actie die je haar ooit hebt aangedaan.

Als Je Haar Als Een Spelletje Behandelt, Dan Zal Ze Je Laten Zien Hoe Het Gespeeld Moet Worden

Ze zal ervoor zorgen dat je er spijt van krijgt dat je HAAR ooit hebt gekozen om het slachtoffer van je egoïsme te zijn.

Nee, ze zal het niet doen door te vechten, te schreeuwen of haar moed te verliezen. Ze zal ervoor zorgen dat je er spijt van krijgt haar als een spelletje te behandelen door jou op dezelfde manier te behandelen!

Ze zal met hetzelfde wapen terugvechten als jij en ze heeft geen genade. Als je denkt dat ze hals over kop voor je gevallen is, dan zal ze terugslaan.

Wanneer je het het minst verwacht, dan zal ze verdergaan en vergeten dat je überhaupt bestond. En wil je weten waarom?

Omdat ze niet langer een onschuldig meisje is dat alles zal doen om iemand van wie ze houdt te behagen.

Als je haar aan het huilen probeert te maken, dan zal ze ervoor zorgen dat je er spijt van krijgt.

Wat je ook doet, weet dat ze je altijd een stap voor zal zijn omdat ze het spelletje kent.

Ze heeft te lang als slachtoffer gespeeld, en deze keer zal ze het spelen als de winnaar die ze werkelijk is!

PinFlight Image