Skip to Content

4 Dingen Die Je Kunt Doen Als Zijn Ex Tussen Jullie In Staat

4 Dingen Die Je Kunt Doen Als Zijn Ex Tussen Jullie In Staat

Het is ontzettend moeilijk om een man te vinden die al zijn hele leven single is. Vaker zal het voorkomen dat iemand al een ex heeft, maar als zijn ex tussen jullie in staat?

Al vanaf het eerste moment is zij je allergrootste vijand en het lijkt er niet op dat daar op korte termijn verandering in gaat komen.

Jij doet ontzettend veel moeite om toch een goede band met haar op te bouwen. Het is immers niet de bedoeling dat jij je geliefde kwijtraakt door dit gedoe.

Maar hoe pak je dat aan? Lees hier onze handige tips.

1. Probeer hun relatie te begrijpen

4 Dingen Die Je Kunt Doen Als Zijn Ex Tussen Jullie In Staat

Je ex heeft altijd een reden om zijn ex niet uit zijn leven te verbannen. Dat kan zijn omdat er nog kinderen in het spel zijn of omdat ze niet op een vervelende manier uit elkaar gegaan zijn.

Per situatie zijn de oplossingen weer heel anders. Als zijn ex tussen jullie in staat omdat ze nu eenmaal een gezin delen, is dat meer een verplichting.

Waarschijnlijk wil je ex in dit geval ook helemaal geen contact met zijn ex, maar het is nu eenmaal onvermijdelijk.

Je vriend heeft vast een goede reden om nog bevriend te zijn met zijn ex. Ze kunnen af en toe met elkaar praten omdat ze geen ruzie hebben.

In beide gevallen is het vrij onschuldig. Er is geen reden om aan te nemen dat je vriend om de verkeerde redenen contact met een ex heeft.

Hoe dan zal je huidige liefde het erg kunnen waarderen dat je de tijd neemt om zijn relatie met zijn ex te begrijpen.

Mocht zijn ex tussen jullie in komen te staan, dan weet je zeker dat hij weet dat het van haar uit komt en niks met jou te maken heeft.

2. Als zijn ex tussen jullie in staat: Probeer nooit om ze uit elkaar te halen

Het slechtste wat je kunt doen is proberen om je liefde en ex weer te breken. Ik snap heel goed dat je het wel zal willen, maar het gaat je niet lukken.

Er is een reden dat ze nog vrienden zijn en dat moet je accepteren. Ze kennen elkaar al veel langer dan jij en je nieuwe liefde.

Dat is nu eenmaal iets waar je nooit tegen op zal kunnen boksen. Blijf er gewoon in geloven dat je liefde en zijn ex met een reden niet bij elkaar zijn.

Hij heeft voor jou gekozen en je moet hem daarin het voordeel van de twijfel geven. Als hij echt zo graag bij zijn ex wil zijn, dan was hij wel bij haar. Geloof me.

Eigenlijk is het ook heel mooi als twee mensen nog zo goed met elkaar om kunnen blijven gaan. Voor jou is dit goed nieuws.

In het geval dat jij en je liefde ooit niet meer samen zijn, bestaat er dus een kans dus jullie wel op deze manier in elkaars leven kunnen blijven.

Je geliefde is gewoon een hele sociaal en lief persoon, daar kan geen twijfel over bestaan. Staat zijn ex tussen jullie in? Dan zit dat waarschijnlijk tussen je oren. Je bent gewoon onzeker over je eigen positie, dat heeft niks met haar te maken.

Proberen om ze uit elkaar te halen heeft geen enkele zin, dat gaat je nooit lukken. Uiteindelijk ben jij degene die als verliezer uit deze strijd komt.

3. Ga op zoek naar rode vlaggen

4 Dingen Die Je Kunt Doen Als Zijn Ex Tussen Jullie In Staat

Tot nu toe heb ik alleen nog maar bepleit dat het best goed kan zijn als je lief een goede relatie heeft met zijn ex. Natuurlijk zijn er ook andere kanten van dit verhaal.

Er zijn een aantal dingen die laten zien dat hij nog niet over zijn ex heen is. Een eerste rode vlag die aangeeft dat zijn ex tussen jullie in staat is dat hij nog veel over haar praat.

Natuurlijk is het niet te voorkomen dat je praat over iemand waar je lang samen mee bent geweest, maar het kan ook te ver gaan. Als hij bij ieder gesprek refereert naar zijn ex is dat zeker een signaal dat hij mentaal nog veel met haar bezig is.

Een keer een verhaal over een vakantie is niet zo erg, maar het moeten wel verhalen uit het verleden blijven. Merk je dat hij zich niet kan richten op de toekomst? Dan is het einde verhaal.

De andere bekende rode vlag is als er nog allemaal spullen van haar in zijn huis staan. Dit geeft heel duidelijk aan dat zijn ex tussen jullie in staat. Hij is niet eens in staat om fysiek ruimte voor jou en je spullen te maken!

Tot slot moet je ook op je hoede zijn als je merkt dat hij het oprecht vervelend vindt als zij een nieuwe vriend krijgt.

Zodra hij aan komt zetten met verhalen over hoe haar nieuwe vriend niet goed genoeg is, is hij duidelijk nog niet over haar heen.

Zet jezelf altijd op de eerste plaats en als zijn ex tussen jullie in staat, moet je beslissen of je daar mee zou kunnen leven.

4. Als zijn ex tussen jullie in staat: wees niet jaloers

Jaloezie siert niemand en het gaat zeker niet helpen als zijn ex tussen jullie in staat. Het zal er ook alleen maar voor zorgen dat je nog meer spoken gaat zien.

Hem dwingen om een keuze tussen jullie te maken zal voor jou altijd verkeerd aflopen. Mannen houden er niet van om op die manier in een hoek gedreven te worden.

Grote kans dat hij eieren voor zijn geld kiest en op zoek gaat naar een vriendin die hem wel zijn vrijheid gunt.

Jouw jaloezie kan hem ook op ideeën brengen waar hij normaal misschien wel helemaal niet op was gekomen. Continu vragen stellen over zijn ex zorgt er misschien wel juist voor dat hij zin heef om haar te zien.

Samen kunnen ze dan lekker roddelen over jou en de gekke ideeën die je in je hoofd haalt. Zo lang hij geen grenzen over gaat en niks voor jou verbergt, heb je niks om je zorgen over te maken.

Je kan beter blij zijn dat hij zo open is over het contact met zijn ex, het laat zien dat hij niks te verbergen heeft.

Kortom kun je je het beste een beetje passief opstellen wanneer zijn ex tussen jullie in staat. Er komt een punt dat zij zal inzien dat ze het van jou niet kan winnen en hij krijgt zo geen reden om bij je weg te gaan.

PinFlight Image