Skip to Content

Als Je Man Deze 6 Dingen Doet, Dan Is Hij Eigenlijk Stiekem Een Manipulator

Als Je Man Deze 6 Dingen Doet, Dan Is Hij Eigenlijk Stiekem Een Manipulator

Ben je eindelijk blij dat je een geweldige kerel hebt ontmoet die perfect bij je lijkt te passen? Een man die niet bang is om je zijn emoties te tonen?

Ik wed van wel, maar er is iets aan hem dat raar voelt. Je verwijt jezelf dat je niet op de juiste manier met zijn emoties omgaat en je denkt dat je man misschien een beetje te gevoelig is. Dus je vraagt je af of hij wel of niet misschien stiekem een manipulator is.

Je gevoel zegt je dat er iets niet klopt aan hem, maar je kunt je vinger er niet op leggen wat het is. Je denkt dat het jouw schuld is dat je zijn gevoelens niet begrijpt en dat je medelevender moet zijn.

Maar dat is precies hoe manipulators je laten denken dat het allemaal jouw schuld is en niet die van hen.

En een relatie met een giftige manipulator hebben kan verwoestend zijn. Ze denken alleen aan zichzelf en ze geven helemaal niets om je emoties of behoeften.

Manipulators lokken je in hun val door alles te zeggen en te doen wat je wilt horen of zien. Maar dat is precies wanneer ze je in hun macht hebben. Zodra hun ego een boost heeft gekregen, dan gaan ze snel verder en laten ze je achter alsof er nooit iets is gebeurd.

1. Hij liegt altijd tegen je

Als Je Man Deze 6 Dingen Doet, Dan Is Hij Eigenlijk Stiekem Een Manipulator

Doet je man alle dingen die je van hem wilt? Lijkt hij altijd de juiste dingen op het juiste moment te zeggen?

Hij is misschien gewoon stiekem een manipulator en je ziet het niet. Manipulators zijn meestal pleasers en ze zullen alles doen wat nodig is om ze te geloven.

Maar wat als je gevoel je vertelt dat er iets mis is met deze man? Let op zijn gezichtsuitdrukkingen om erachter te komen of hij wel of niet tegen je liegt.

En als de dingen die hij voor je doet een beetje overdreven en te zorgvuldig lijken, dan heb je waarschijnlijk met een sluwe poppenspeler te maken.

Hij zal zelden fouten maken en hij zal aan het begin van de relatie het perfecte vriendje zijn.

Als iets te goed is om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk ook zo.

2. Hij is een aandachtstrekker

Laten we zeggen dat je je klaarmaakt om met je vriendinnen uit te gaan wanneer je plotseling een app van je vriend ontvangt. Hij zegt dat hij zich ziek voelt en hij vraagt je om bij hem langs te komen.

Net als de goede vriendin die je bent, annuleer je je plannen en ga je onmiddellijk naar zijn huis. En dat is prima en normaal, maar wat als je merkt dat dit zich steeds weer herhaalt?

Uiteindelijk ga je een patroon herkennen. Hij doet het met opzet om te voorkomen dat je een leven buiten je relatie hebt. Hij wil dat je al je tijd en energie op hem richt en niet op je vrienden of familie.

3. Hij speelt elke keer de slachtofferrol

Als Je Man Deze 6 Dingen Doet, Dan Is Hij Eigenlijk Stiekem Een Manipulator

Hij vertelt je misschien een slap verhaal over hoe iedereen hem pijn heeft gedaan omdat hij zo’n aardige vent is, maar je voelt dat er iets niet klopt.

Hij zal ervoor zorgen dat wat de waarheid ook is elke scène eruitziet alsof iedereen een slecht persoon is en niet hij.

Hij speelt altijd de slachtofferrol en zegt dat hij degene is die in bijna elke situatie gekwetst is geraakt.

4. Hij laat zichzelf er altijd goed uitzien

Voor iemand die niet genoeg ervaring heeft, kan het lijken alsof hij een compromis heeft gesloten, omdat hij het belangrijk vindt dat je relatie gelukkig en succesvol is.

Maar in werkelijkheid gebruikt hij elke kans die hij kan krijgen om zichzelf er goed uit te laten zien en alsof hij je een plezier doet.

Hij zou kunnen zeggen dat hij plannen heeft gemaakt om morgenavond samen iets te doen, ook al heb je al gezegd dat je werk te doen hebt.

Hij wist zelfs dat je het niet zou halen, maar toch had hij iedereen uitgenodigd en nu hij het plan moet annuleren, zal hij ervoor zorgen dat hij er flexibel en goed uitziet.

5. Hij doet alsof hij om je geeft

Als Je Man Deze 6 Dingen Doet, Dan Is Hij Eigenlijk Stiekem Een Manipulator

Hij vertelt je alleen dingen en geeft je alleen advies dat hem dient. Hij is sluw met zijn woorden, zodat het lijkt alsof hij om je geeft, terwijl hij in werkelijkheid probeert je te laten doen wat hij wil.

Dus als hij wil voorkomen dat je bepaalde dingen doet, dan kan hij bijvoorbeeld zeggen als: “Ik geef echt om je, ik wil gewoon niet dat je gekwetst raakt.”

De eerste gedachte die door je hoofd gaat, is dat hij oprecht en eerlijk is, maar je gevoel zegt iets anders.

En elke keer dat je naar zijn advies luistert, maakt het de situatie alleen maar erger en laat hij je verward en leeg achter.

6. Hij huilt veel

Het is altijd leuk om te zien dat een man niet bang is om in het bijzijn van zijn vriendin zijn emoties te tonen. Maar als je man de hele tijd huilt, vooral als de dingen niet gaan zoals hij wil, dan kan dit een teken zijn dat hij stiekem een manipulator is.

Hij zal extra emotioneel zijn en elke keer huilen als hij voelt dat je iets gaat zeggen dat hij niet wil horen. Het is alsof hij op commando kan huilen wanneer het hem uitkomt.

PinFlight Image