Skip to Content

7 Dingen Die Het Absolute Minimale Zijn (Vraag Er Niet Om)

7 Dingen Die Het Absolute Minimale Zijn (Vraag Er Niet Om)

Hoe verliefd je ook bent of hoe bang je ook bent om alleen te eindigen, genoegen nemen met minder dan het absolute minimale is nooit een optie.

Geef niet toe aan de geruchten die zeggen hoe kieskeurig je bent. Omdat je dat niet bent. Je bent gewoon een vrouw die weet wat ze wil en niet stopt voordat ze het krijgt.

Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Soms is het moeilijk om onafhankelijk te zijn. We hebben allemaal iemand nodig met wie we onze dromen kunnen delen, praten over hoe onze dag was en mogelijk de rest van ons leven samen doorbrengen.

Het is natuurlijk. We zijn gemaakt om te verlangen naar iemand om lief te hebben en om geliefd te zijn. Een zielsverwant, zo je wilt. Maar hoe vind je het? Of zelfs, hoe weet je zeker of dat echt is als je iemand tegenkomt?

Het enige wat je hoeft te doen is aandacht besteden aan de dingen die hij doet (of niet doet). Zijn acties zullen je meer vertellen dan je denkt.

Maar er is een regel! Laat je niet verblinden door de liefde voor deze man.

7 Dingen Die Het Absolute Minimale Zijn (Vraag Er Niet Om)

Er zijn bepaalde dingen die een man doet die, voor een vrouw die gevaarlijk verliefd is, groots en magisch kunnen overkomen. Terwijl ze in feite het absolute minimale zijn. Ze zijn iets dat hij zou moeten doen, en niet iets waar je versteld van zou moeten staan.

Laten we eens kijken wat de 7 dingen zijn waar je je man nooit om zou moeten vragen.

1. Je partner moet zijn liefde en waardering tonen, dat is het absolute minimale

Als je iets uit dit artikel moet onthouden, is het dit: smeek nooit om liefde en aandacht.

Je partner zou van je moeten houden zonder dat je hem er zo nu en dan aan hoeft te herinneren. Hij zou je elke dag moeten vertellen, met kleine attenties, hoeveel je voor hem betekent.

Hoe belangrijk je bent in zijn leven. En hij geeft je niet zijn halfslachtige liefde en kruimels van zijn tafel.

Natuurlijk is liefde niet het enige dat nodig is om een gezonde relatie te laten werken. Maar als er geen liefde is, wat heeft het dan voor zin?

2. Hij moet hoffelijk zijn

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik sta versteld als ik een man ontmoet die de elementaire beleefdheden beoefent. Dit omvat zaken als de deur voor me openen, de stoel voor me trekken zodat ik kan gaan zitten of mijn jas voor me vasthouden.

De reden waarom ik en vele andere vrouwen hier zo verbaasd over zijn, is omdat deze eenvoudige etiquetteregels helaas al lang vergeten zijn.

Maar dames, onthoud: hier moet je nooit om vragen. Dit is het absolute minimale dat een man je kan (en moet!) geven. En niet alleen in het begin om je voor je te winnen, maar zolang hij bij je is.

3. Niet vreemdgaan is het absolute minimale

Het is eigenlijk heel triest dat er veel vrouwen zijn die, met een strak gezicht, dingen zeggen als: “Oh, ik ben zo blij dat mijn partner me niet bedriegt.”. Haar vrienden zullen meestal antwoorden: ‘Ja. Je bent een geluksvogel.’

Wanneer werd trouw zo’n zeldzaamheid? En waarom zijn mensen zo verbaasd als ze een stel ontdekken dat elkaar trouw is? Was er een memo die ik niet kreeg?

Vreemdgaan zou niet onderhandelbaar moeten zijn. Het is een van die dingen die vanzelfsprekend zijn. Je moet jezelf nooit in een situatie brengen waarin je tegen je partner moet zeggen: “Hé, bedrieg me alsjeblieft niet.”

Als je het gevoel hebt dat het moet, dan ben je waarschijnlijk met het verkeerde soort man.

4. Hij moet je met respect en als zijn gelijke behandelen

Elke gezonde relatie bestaat uit twee mensen die elkaar gelijk en met respect behandelen. Niemand wil bij iemand zijn die doet alsof de ander inferieur is aan hem.

Dit gelijkheidsbeginsel is eigenlijk een fundamenteel mensenrecht. Daarom is het niet nodig om je vriend te prijzen omdat hij je goed behandelt. Je moet hem ook niet zeggen dat hij dit moet doen voor het geval hij respectloos is. Gelijkheid is altijd het absolute minimale!

5. Hij moet je belangen ondersteunen

7 Dingen Die Het Absolute Minimale Zijn (Vraag Er Niet Om)

Laten we het toegeven: we houden er allemaal van als een persoon met wie we zijn net zo enthousiast is over onze interesses als wij. Of, wanneer hij in ieder geval onze opwinding probeert te delen.

Als het je man niet kan schelen wat je graag doet in je vrije tijd, dan spijt het me, maar hij is niet de ware.

Je zou niet tegen hem moeten zeggen: „Hé schat. Kun je volgende week vrijdag alsjeblieft naar mijn kunsttentoonstelling komen? Ik heb je echt gemist de laatste drie keer. Het zou me blij maken je daar te zien.“

Als hij regelmatig al je belangrijke evenementen mist, betekent dit dat jouw interesses helemaal niet iets zijn waar hij om geeft.

En als hij toch komt opdagen, doe dan niet alsof hij iets geweldigs voor je heeft gedaan. Hij zou er absoluut moeten zijn om jou en je dromen te ondersteunen.

6. Geïnvesteerd zijn in de relatie is het absolute minimale

Jij en je partner zouden evenveel moeite moeten doen om de relatie te laten werken.

Het gaat er nooit om wie meer geld verdient, elk argument wint, voor alles betaalt of elke date plant. Liefde is geen bord waarop je je scores bijhoudt. Of dat zou het in ieder geval niet moeten zijn.

Als je echter eenmaal begint met het tellen van je vinkjes en merkt hoeveel je partner er mist, dan verbind je alle stippen en merk je dat hij niet helemaal in is zoals je dacht dat hij was.

Wanneer je een relatie hebt, moet je je partner niet bij de mouw trekken en hem dwingen een gelijkwaardige deelnemer te zijn. Er wordt van hem verwacht dat hij eraan werkt, ervoor en dankzij.

Als hij dat niet is, hoef je hem dat niet te vragen. Dat is jouw teken om te vertrekken.

7. Hij moet zich verontschuldigen als hij iets verkeerd doet

Als je partner weigert toe te geven dat hij iets verkeerd heeft gedaan en zich er niet voor wil verontschuldigen, dan heb je deze man echt niet nodig in je leven.

Je hebt iemand nodig die volwassen genoeg is om zijn fouten en mislukkingen te zien. Die bereid is ervan te leren, en die bereid is zijn excuses aan te bieden en het goed te maken.

En niet een onvolwassen mannelijk kind dat alleen maar weet hoe hij moet mokken en je moet negeren. Dan is hij niet de moeite waard.

Je moet je partner nooit om excuses vragen. Zeggen “Het spijt me, schat.” is het minste wat hij kan doen.