Skip to Content

Blijf Single Tot De Liefde Gemakkelijk Voelt

Blijf Single Tot De Liefde Gemakkelijk Voelt

Er zal een tijd aanbreken wanneer je iemand ontmoet die je het gevoel geeft dat de liefde zo gemakkelijk is en alsof het allemaal vanzelf gaat.

De liefde die je voor hen voelt gaat vanzelf omdat jullie samenwerken om het voor elkaar te krijgen. Offers bestaan niet, want alles wat je voor de ander doet is welgemeend en je doet dit voornamelijk voor hun geluk, en ze doen hetzelfde voor jou.

Jullie zullen beiden altijd geven en dingen aannemen zonder elkaars bijdrage bij te houden.

De liefde voelt zo gemakkelijk en het maakt je leven beter dan ooit.

De liefde die je voor deze persoon voelt zal je een gerust gevoel geven, omdat het veilig voelt. Deze persoon zal je altijd antwoord geven, zelfs op dingen die je niet vraagt, omdat ze weten dat je het verdient om alles te weten.

Jullie zullen geen geheimen voor elkaar hebben, want je gelooft volkomen in elkaar. Deze persoon zal je niet doen twijfelen over hun gevoelens en ze zullen zich altijd openlijk uiten.

Jullie zullen beiden geen geruststelling nodig hebben wat betreft de gevoelens van de ander, want je weet gewoon dat deze liefde eerlijk en trouw voelt.

Deze liefde houdt in dat jullie er altijd voor elkaar zullen zijn. Je zal niet om hun aandacht en liefde hoeven smeken, want ze zullen het zonder dat je ernaar vraagt geven.

Je zal altijd deel uitmaken van hun bijzondere momenten en van hun goede of slechte dagen; jullie zullen samenzijn door dik en dun.

Jullie zullen beiden altijd komen opdagen voor de ander, zonder die belofte te doen. Je bent misschien niet altijd samen, maar je weet dat ze altijd terug zullen keren en jij zal hetzelfde doen.

Ze zullen altijd bij je blijven en hun liefde voelt als je thuis.

De liefde die je voor deze persoon voelt zal je leven het waard maken om te leven.

Als er zware tijden aanbreken zal deze persoon je niet de schuld in de schoenen schuiven en tegen je schreeuwen, want ze weten dat je ook tijdens de slechtste dagen goed behandeld dient te worden.

Je zal naar hen luisteren in plaats van ruzie te maken met elkaar, want je begrijpt dat hun gedachten ook gehoord moeten worden.

Begrip moet van beide kanten komen en jullie zullen beiden problemen kunnen oplossen zonder dat jullie alles ingewikkelder maken.

Deze liefde voelt vredig, zelfs tijdens stormachtige dagen.

Deze liefde zal je ontelbare levenslessen leren. Deze persoon zal je leren dat je voor liefde hard moet werken.

Jullie weten beiden dat de liefde alleen niet genoeg zal zijn om jullie bij elkaar te houden.

Ze zullen je uitdagen om je meest hoge doelen na te jagen en jij zal hen ook altijd helpen om hun obstakels te overwinnen.

Deze persoon zal je inspireren om je leven beter te leiden en ze ervoor zorgen dat je doorhebt wat er echt toe doet. Deze liefde voelt gepassioneerd en het motiveert je meer om dingen te bereiken. 

Deze liefde houdt in dat van een ander houden helemaal geen pijn zal doen. Je zal vergeten hoe het voelt om kapot te zijn van verdriet.

Ze zullen je oude wonden niet genezen, maar ze zullen je helpen om ze zelf te genezen. Ze zullen je niet van de verdrinkingsdood redden, maar ze zullen je leren zwemmen.

Jij zal ook hun tekortkomingen omarmen en je zal hen helpen om hun angsten en onzekerheid te overwinnen. De liefde zal zo krachtig voelen en jullie zullen er beiden wijzer door worden.

Er zal een tijd aanbreken wanneer de liefde gemakkelijk voelt en het allemaal vanzelf lijkt te gaan.

Blijf single tot dat moment aanbreekt. 

Blijf Single Tot De Liefde Gemakkelijk Voelt