Skip to Content

Blijf Volgend Jaar Single Tot Je Iemand Ontmoet Die Zó Is

Blijf Volgend Jaar Single Tot Je Iemand Ontmoet Die Zó Is

Het lijkt erop dat er weer snel een nieuw jaar voorbij zal zijn. We gebruiken deze tijd vaak om veel tijd met onze naasten door te brengen en de vakantie te vieren en te reflecteren op hoe het jaar is verlopen.

Het is ook de tijd waarop we op onszelf reflecteren. Wie we zijn, wat we willen, wat onze doelen zijn en met wie we alles graag zouden willen delen.

Misschien heb je al iemand om vast te houden en iemand wiens hart met de jouwe is gesynchroniseerd. Als dat zo is, hou diegene dan stevig vast en wees dankbaar dat je zoiets geweldigs tegen het lijf bent gelopen. Maar misschien laat je dit jaar achter je zonder partner — en daar hoef je je echt niet voor te schamen.

Zelfs de onafhankelijkste mensen kunnen niet ontkennen dat ze zo nu en dan dromen dat ze de ware vinden, iemand aan wie ze hun hart kunnen geven. Misschien wil je stiekem wel iemand vinden om middernacht te zoenen, klaar om samen aan een gloednieuw jaar te beginnen.

Hoewel ik weet dat het eenvoudig is om je te verliezen aan de adrenaline, hoop ik dat je de tijd neemt om iemand te vinden die echt het soort partner is die je verdient en je geen genoegen neemt met een willekeurig iemand uit gemakzucht. 

Blijf komend jaar dus single tot je iemand ontmoet die echt al je moeite waard is en alle passie in je hart die je kwijt wilt. iemand die meer is dan een warm lichaam om tegenaan te kruipen, iemand die je echt aan het denken zet, die je laat voelen en groeien.

Iemand die niet probeert om perfect te zijn, maar die wel probeert om het beste van zichzelf te geven en die jou inspireert om hetzelfde te doen.

Blijf single tot je iemand ontmoet die bereid is om moeite te doen — hoe dat er in jullie relatie ook uit mag zien. Iemand die niet bang is om “te behoeftig” of “te cool” over te komen als het over het slagen van jullie relatie gaat.

Iemand die de tijd neemt om jou te laten zien hoeveel je voor hen betekent, iemand die het niet zo nu en dan zegt als het gesprek stilvalt. 

Blijf single tot je iemand ontmoet die net zo toegewijd is om je te leren kennen en de dingen te weten te komen die de passie in jou losmaken als dat ze details over zichzelf met je delen.

Iemand die misschien niet alles zal begrijpen, of die zelfs niet al jouw interesses leuk vindt, maar die nog steeds de tijd neemt om deze zaken te weten te komen en er met je over te praten, omdat jij deze dingen belangrijk vindt en zij jou belangrijk vinden.

Iemand die niet bang is om zijn eigen interesses met je te doelen, omdat hij weet dat je geïntrigeerd bent en ernaar verlangt om alles te weten te komen.

Blijf single tot je iemand ontmoet die niet bang is om zijn gevoelens aan je te uiten, hoe dat er voor diegene ook uit ziet. Iemand die niet van mening is dat je emotioneel uiten een zwakte is, maar iets wat je moet vieren en als ze daar niet comfortabel tegenover staan, laten ze dat weten, zodat jullie samen een oplossingen kunnen verzinnen.

Iemand die er niet voor terugdeinst om jullie relatie in het openbaar te erkennen, maar die juist zin heeft om het met anderen te delen, omdat ze echt geloven dat ze van geluk mogen spreken dat ze jou hebben gevonden.

Blijf single tot je iemand ontmoet die niet meteen de benen neemt als het eerste conflict dreigt te ontstaan, maar die blijft en die het graag bijlegt, omdat hij in de relatie gelooft en jij de moeite waard bent.

Iemand die jullie relatie niet als last beschouwt nadat jullie slechts een keer ruzie hebben gehad, maar die zich realiseert dat deze relatie het waard is om voor te vechten. Iemand die de tijd neemt om jouw kant van het verhaal aan te horen en die je niet negeert of kleineert omdat ze het misschien niet met je eens zijn.

Blijf single tot je iemand ontmoet die de manieren leert waarop je liefde geeft en ontvangt en die zijn uiterste best doet om op die manieren van je te houden.

Iemand die niet snel zijn schouders ophaalt en zegt “zo ben ik gewoon niet”, maar die zich oprecht inzet om het een kans te geven, zelfs als ze daar niet goed in zijn.

Iemand die niet bang is om je aan te spreken als je steeds maar neemt, maar je niet van plan bent om hetzelfde terug te geven, omdat het makkelijk kan zijn om je te focussen op de manieren waarop je zelf bemind wilt worden, liever dan de manieren waarop de ander dat graag zou willen.

Blijf single tot je iemand ontmoet die je niet alleen steunt en aanmoedigt in je doelen en dromen, maar die bereid is om je bij te staan als je daarom vraagt. Iemand die je dromen niet verwerpt als onrealistisch of sullig, maar die daar ook echt in gelooft, omdat hij in jou gelooft.

Blijf single tot je iemand ontmoet die net zo betrouwbaar is om er te zijn in zware en onhandige tijden als ze er voor je zijn in de gelukkige en fijne momenten.

Iemand bij wie je je geen zorgen hoeft te maken of hij zich aan zijn beloftes zal houden, omdat hij je nooit een reden heeft gegeven om aan zijn woord te twijfelen. Iemand die begrijpt dat relaties niet altijd leuk en gezellig zijn, maar dat ze soms ook gepaard kunnen gaan met worstelingen en moeilijke situaties.

Blijf single tot je iemand ontmoet die geïnteresseerd is om samen met je te groeien en om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden, in de wetenschap dat je hetzelfde voor hen zal doen. Iemand die niet aarzelt om je op je plek te zetten als je het verkeerd hebt, maar uit compassie, niet uit bitterheid of rancune.

Iemand die zich realiseert dat jullie beiden zullen veranderen en groeien hoe langer jullie relatie doorgaat en ze zullen er alles aan doen om je ervan te verzekeren dat jullie tegelijkertijd kunnen groeien en veranderen.

Blijf single tot je iemand ontmoet die je niet alleen complimenten geeft over je uiterlijk, maar ook over je karakter, je passie en alle andere kwaliteiten die jou uniek maken.

Iemand die snapt dat het belangrijk is om je hand vast te pakken of om je te zoenen als je dat echt niet had verwacht, maar die ook de tijd neemt om hun bewondering op andere manieren uit te spreken. Iemand die niet alleen geïnteresseerd is in je lichaam, maar in je geest, hart en alles wat je nog meer te bieden hebt. 

Blijf single tot je iemand ontmoet die niet beweert dat ze je nooit zullen kwetsen, omdat ze weten dat jullie beiden mens zijn en dat het toch ooit zal voorkomen, maar die niet bang is om zich te verontschuldigen als hij het verkeerd heeft en hij van zijn fouten kan leren.

Iemand die niet bang is om geduldig te zijn als het eventjes duurt voordat je je kwetsbaar op durft te stellen, omdat je in het verleden gekwetst bent, maar die rustig iedere dag elke stap met je neemt. Iemand die eerder naar vergiffenis en een tweede kans grijpt dan naar de deurklink. 

Blijf single tot je iemand ontmoet die het waard maakt om van hem te houden, zelfs als het moeilijk is om van hem te houden. Iemand die je het gevoel geeft dat jij het verdient om bemind te worden, zelfs als het moeilijk is om van jou te houden.

Iemand die je duistere en onflatteuze kanten ziet en die niet als smoes gebruikt om te ontsnappen, maar als iets wat jullie hechter maakt.

Blijf single tot je iemand ontmoet die ervoor zorgt dat de zoen op Oudejaarsavond het wachten waard is geweest — dat je zeker weet dat je iemand hebt gevonden die het wachten waard is geweest.

Dat je iemand hebt gevonden om het nieuwe jaar mee onder handen te nemen en nog vele jaren daarna.

Blijf Volgend Jaar Single Tot Je Iemand Ontmoet Die Zó Is