Skip to Content

Dat Wat Je Jezelf Moet Vergeven Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Dat Wat Je Jezelf Moet Vergeven Op Basis Van Je Sterrenbeeld

We zijn allemaal mensen, we maken fouten, we leren ervan en we groeien. Sommige dingen zitten ons echter dwars. Misschien heb je er voor altijd spijt van dat je die ene kans die je had niet hebt gegrepen, of zul je verdrietig zijn dat je bent vergeten je ouders vandaag te bellen. Allemaal dingen die je jezelf moet vergeven.

Al die dingen zijn vrij normaal in ons leven, dus je moet niet te veel stress hebben. Er komt nog een kans, misschien zelfs een betere. Je belt morgen je ouders, maak je geen zorgen. Ik bedoel, elk sterrenbeeld heeft iets dat hen enorm stoort en we worstelen veel.

Maar laten we even serieus zijn. Wat het ook is, het is gebeurd, het was onvermijdelijk, dus accepteer het gewoon en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt op het gegeven moment de keuze gemaakt waarvan je dacht dat die goed was en er is niets om spijt van te hebben.

Hieronder kun je dat ene ding vinden dat je jezelf moet vergeven op basis van je sterrenbeeld. Ben je klaar om je kwetsbaar op te stellen?

Ram (21 maart – 19 april)

Dat Wat Je Jezelf Moet Vergeven Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Jij bent degene die constant iets doet, of je nu de energie en tijd hebt om het te doen of niet. Het enige dat je jezelf moet vergeven, is vertragen als alles gewoon te veel wordt.

Er zijn momenten waarop je gewoon een pauze moet nemen en een beetje bij jezelf moet zijn. Aarzel niet om dit te doen en vergeef jezelf dat je de dingen in een langzamer tempo doet. Het is niet zo dat JIJ alles moet doen. Anderen kunnen ook inspringen en helpen.

Wat je jezelf moet vergeven als Stier (20 april – 20 mei)

Als het op jou aankomt, mijn beste Stier, moet je jezelf vergeven dat je die ene persoon in de steek hebt gelaten. Je kunt niet elke keer beschikbaar zijn als iemand je nodig heeft. Trouwens, het is maar één keer gebeurd, dus laat het alsjeblieft gaan.

Iedereen weet dat jij de persoon bent op wie ze kunnen rekenen, zonder maren, mitsen of misschien. Soms zijn sterren niet uitgelijnd en eerlijk gezegd kun je niet op twee plaatsen tegelijk zijn, toch?

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Wat je jezelf moet vergeven is dat je slechte beslissingen hebt genomen, of in ieder geval de verkeerde. Ik weet dat je de verkeerde keuzes wilt vermijden, maar soms worden we gedwongen om te kiezen. Op die momenten moet je jezelf niet de schuld geven.

Je deed wat je dacht dat het juiste was toen je moest reageren. Als het anders bleek te zijn, leer dan gewoon van je fouten en ga verder. Laat ze je er niet van weerhouden alles te zijn wat je kunt zijn.

Wat je jezelf moet vergeven als Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je emoties kunnen soms de overhand krijgen, maar wat je jezelf moet vergeven is dat je overdreven reageert. Op bepaalde momenten heb je geen reden om jezelf en alles wat er door je hoofd gaat uit te leggen.

Je mag zijn wie je wilt zijn en je voelen zoals je je moet voelen, en daar is niets slechts aan. Maak je geen zorgen over het reageren op de prikkels uit je omgeving. Alles komt goed.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Klopt het dat je goed bent in werkelijk alles waar je je zinnen op zet? Meestal is dat zo! Om die reden moet je jezelf vergeven als je faalt in nieuwe dingen. Niemand weet vanaf het begin alles goed, dus wees geduldig met jezelf.

Het kost tijd om uit te blinken in je carrière, sport of hobby die je onlangs bent begonnen. Werk er gewoon voor en de resultaten zullen voor zich spreken. Wees niet bang om te falen, dat is de enige manier waarop we iets kunnen leren en goed om onszelf kunnen lachen.

Wat je jezelf moet vergeven als Maagd (23 augustus – 22 september)

Je moet jezelf echt vergeven voor die woorden waarvan je zou willen dat je ze terug kon nemen. Soms verknoeien we de timing en zeggen we dingen die waarschijnlijk beter onuitgesproken konden blijven. Maar dat gebeurt en dat moet je gewoon accepteren.

Het is onmogelijk dat we alle juiste woorden kunnen vinden op het exacte moment dat we ze nodig hebben. Het heeft geen zin om te huilen om gemorste melk als we (nog) geen knop voor ongedaan maken hebben. Ga verder met je leven en verontschuldig je als je denkt dat dit de juiste beslissing is.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Hoe kun je weten dat iemand je geen pijn zal doen als je ze voor het eerst ontmoet? Je moet jezelf vergeven dat je tijd in de verkeerde mensen hebt geïnvesteerd. Ik weet dat het moeilijk kan zijn om weer lief te hebben nadat je gekwetst bent, maar je kunt het.

Laat de wereld je manier van liefhebben en vertrouwen op anderen niet veranderen. Je liefde wordt soms niet beantwoord en mensen zullen het vertrouwen dat je ze hebt gegeven niet serieus nemen, maar doe het toch. Wees je ware zelf, want er is iemand die je nodig heeft precies zoals je bent.

Wat je jezelf moet vergeven als Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Dat Wat Je Jezelf Moet Vergeven Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Wanneer mensen advies of een oplossing nodig hebben, vragen ze jou om hulp. Vergeef jezelf alsjeblieft dat je niet alle antwoorden hebt. Je moet jezelf niet de schuld geven als je gewoon niet weet wat je ze moet vertellen of hoe je ze kunt helpen. Het is niet jouw plicht om iedereen te redden.

Doe rustig aan, je bent iemand die anderen zo goed mogelijk probeert te helpen. Maar je kunt niet de redder van iedereen zijn, dus wees niet hard voor jezelf als je gewoon niets te zeggen hebt. Dat is ook goed.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Er is geen reden om jezelf de schuld te geven dat je niet zoveel contact houdt met je dierbaren als je zou willen. We leiden allemaal verschillende levens en je doet je best om genoeg tijd met ze door te brengen.

Ik weet dat je zou willen dat dat meer is, maar wees dankbaar dat je contact met ze hebt.
Het gaat niet om de hoeveelheid tijd die je aan je dierbaren besteedt, het gaat erom hoe je die tijd gebruikt. Kwaliteit boven kwantiteit, onthoud dat. Ze weten dat je van ze houdt en ze waardeert, dus je moet jezelf vergeven dat je niet zo vaak contact met ze hebt opgenomen. Als je dat eenmaal doet, voelt het alsof er niets is veranderd, toch?

Wat je jezelf moet vergeven als Steenbok (22 december – 19 januari)

Mijn onafhankelijke wezen, je moet jezelf vergeven dat je hulp nodig hebt. Wanneer je iemands hulp vraagt bij taken die vrij moeilijk alleen te vervullen zijn, betekent dit niet dat je het in feite niet alleen kunt doen. Het toont eigenlijk je kracht en het bewijst dat je je beperkingen kent.

Mensen nodig hebben in je leven is niet een van de hoofdzonden, dus behandel het niet als zodanig. Denk niet dat dit betekent dat je niet zo onafhankelijk bent als anderen denken dat je bent. Er is absoluut niets mis mee om iets niet alleen te kunnen doen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Je moet jezelf vergeven dat je tijd alleen nodig hebt Waterman. Geef jezelf niet langer de schuld dat je van tijd tot tijd moet opladen en zorg voor je eigen behoeften. Daar is niets slechts aan en je hebt het verdiend als we eerlijk zijn.

Je hebt anderen geholpen en zoveel mogelijk in hun behoeften voorzien, ook al betekende dat soms dat je die van jezelf verwaarloosde. Als het tijd is om iets voor jezelf te doen, bij voorkeur alleen, denk dan niet twee keer na.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Hoe vaak heb je iemand geholpen? Daar ga je, denk daar eens over na en vergeef jezelf voor de keren dat je iemand had kunnen helpen, maar dat niet deed, alleen omdat je eigenlijk werd tegengehouden om dat te doen (ik heb het over je verplichtingen of iets anders dat naar voren kwam).

Je bent een van die mensen die onbaatzuchtig hun liefde en mededogen delen met iedereen die het nodig heeft. Je hebt veel levens veranderd, laat alsjeblieft niet één ongeluk (ik weet niet of ik het zo mag noemen) je ervan weerhouden te zijn wie je bent en te doen waar je goed in bent.