Skip to Content

In 2020 Zet Ik Mezelf Op De Eerste Plaats

In 2020 Zet Ik Mezelf Op De Eerste Plaats

In 2020 wil ik echte liefde voelen.

Ik wil innerlijke vrede voelen. En ik wil dat alle littekens op mijn ziel vervagen. Ik zal elke gedachte dat ik iets niet kan tegengaan. Want ik heb genoeg negatieve gedachten gehad en dit is niet iets wat ik komend jaar wil blijven doen. 

Dus in 2020 kom ik eraan — sterker dan ooit, mooier dan ooit en een jaar slimmer.

Ik ben veranderd, maar dit vind ik prima. Ik heb eindelijk geleerd om van mezelf te houden. Ik heb geleerd om mezelf te respecteren en om minder bezig te zijn met wat anderen te zeggen hebben. Ik zal niet degene zijn die kansen laat lopen omdat ze denkt dat ze het niet aankan. In plaats daarvan zal ik het proberen.

Ik zal dingen die ik nooit eerder heb gedaan proberen en als ik faal zal ik daar zeker wat van leren. Maar een ding is zeker — ik zal het blijven proberen tot ik mijn zin krijg. 

In 2020 laat ik mijn verleden waar mijn verleden hoort.

Ik wil niet aan de fouten denken die ik gemaakt heb of hoe die fouten mijn leven hebben beïnvloed. In plaats daarvan wil ik me focussen op wat er voor me in het verschiet ligt.

Ik wil niet te streng voor mezelf zijn omdat iets me niet is gelukt. Ik wil me daar niet langer slecht onder voelen. Ik wil het gewoon loslaten.

Wat loslaten betreft wil ik iets anders loslaten — alle toxische mensen die mijn leven tot een hel hebben gemaakt.

Ik wilde geen contact met hen hebben omdat ik van mijn leven hou en ik hen mijn leven niet kapot wilde laten maken. Ik wil niet luisteren naar de roddels omdat ze ook zeker over mij roddelen.

Ik wil gewoon zover mogelijk bij hen uit de buurt blijven omdat ze niet de positieve energie hebben waarnaar ik hunker. Ik zal iedereen laten gaan die mij het idee geeft dat ik het allemaal niet waard ben.

In 2020 wil ik niet langer iemand proberen te zijn die ik niet echt ben om erbij te horen.

Ik wil niet degene zijn die mensen naar eigen smaak kunnen kneden. Deze keer wil ik mijne echte ik zijn, zelfs als dit betekent dat anderen mij de rug toekeren.

Tot nu toe ben ik erachter gekomen dat het beter is om alleen te zijn dan slechte mensen om je heen te hebben.

In 2020 zal ik leren om mezelf meer te respecteren.

Ik zal er alles aan doen om te bereiken wat ik wil bereiken en ik zal meer aan mezelf gaan denken dan aan anderen.

Deze keer zal ik mezelf op de eerste plaats zetten en zal ik geen optie zijn. Ik denk dat dit de manier is om gelukkig te worden en ik zal dat vroeg of laat bereiken.

In 2020 zal ik leren om niet met kopzorgen wat betreft de meningen van anderen rond te lopen.

Ik zal niemand mijn leven laten beinvloeden. Uiteindelijk ben ik degene dit in deze huid zal lijden of gelukkig zal zijn, afhankelijk van de situatie. En dat is echt een enorm goede reden om me met rust te laten.

Ik zal mensen niet in mijn leven laten komen om me verdrietig te maken. Als ze betrokken willen worden bij mijn leven moeten ze een plekje verdienen. Anders slaat het nergens op.

In 2020 zal ik leren om weer van mezelf te houden.

Ik zal alle voor- en nadelen aan mezelf accepteren. Want ik ben mezelf en alles wat me is overkomen heeft me gemaakt tot wie ik vandaag de dag ben.

Ik zal mezelf laten zien dat niemand kostbaarder is dan ikzelf. En nadat ik me dat gerealiseerd heb zal ik het ook daadwerkelijk gaan geloven.

In 2020 focus ik me op mijn eigen verhaal.

Ik wil geen bijrol hebben in het verhaal van een ander. Deze keer wil ik de hoofdpersoon zijn. Dit jaar zal bijzonder zijn omdat ik mezelf op de eerste plaats zal zetten.

Ik zal voor mezelf kiezen. Ik zal alleen positief ingesteld zijn. Ik zal mezelf accepteren zoals ik ben.

En wanneer ik terugblik op 2020 wil ik met zekerheid kunnen zeggen dat dit jaar het jaar was dat er ook echt iets veranderde.

Ik wil weten dat ik een aantal doelen heb opgesteld die ik heb kunnen behalen. Ik wil voelen dat ik een aantal wensen uit heb laten komen en dat ik mezelf op het goede pad heb gebracht om weer gelukkig te worden.

Ik wil het gevoel hebben dat het jaar alles is geweest waarnaar ik op zoek ben geweest en dat ik eindelijk het recept heb ontdekt om een goed leven te leiden.

In dat jaar wil ik weten dat ik mezelf eindelijk op de eerste plaats heb gezet!

In 2020 Zet Ik Mezelf Op De Eerste Plaats