Skip to Content

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar het is duidelijk dat als je iemand leuk vindt je veel moeite zal doen om diegene te leren kennen en om een relatie met hen op te bouwen.

Natuurlijk draait je wereld niet om hem, maar als jij vindt dat je geen deel uitmaakt van zijn wereld heeft hij waarschijnlijk geen interesse in je.

Als het een eeuwigheid duurt voordat je vriend je terugappt staat hij niet echt te popelen om met je te praten.

Iedereen heeft altijd zijn telefoon bij zich, dus is het echt mogelijk dat hij het te druk heeft? Ik dacht het niet, en jij ook niet.

Een man die interesse in je heeft zal altijd uitkijken naar je appjes en hij zal ervoor zorgen dat je niet lang op antwoord hoeft te wachten.

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

Als deze man niet meer weet wat je interesses zijn heeft hij niet echt naar je zitten luisteren en dat komt omdat hij geen interesse heeft.

Al die unieke eigenaardigheden die jullie aan het begin van de relatie met elkaar deelden… ze doen hem niet zoveel omdat hij niet de moeite heeft genomen om ze te onthouden, ook al herinner je je die van hem wel.

Neem nooit genoegen met een man die jou niet belangrijk genoeg vindt om je interesses te onthouden.

Als hij plannen vaak op het laatste moment afzegt vindt hij zijn tijd waardevoller en je moet dat soort gedrag echt niet pikken.

Het kan natuurlijk zo zijn dat hij geldige redenen heeft om een of twee keer plannen te annuleren, maar als dit geregeld gebeurt spijt het me, maar dan heeft hij niet echt interesse in je.

Als je dagenlang niets van hem hoort is hij niet langer geïnteresseerd in de relatie.

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

Natuurlijk hoeven jullie elkaar niet altijd te zien en niet altijd met elkaar te praten, maar tegenwoordig is het zo eenvoudig om in contact te blijven dat dagenlang niets van iemand horen een waarschuwingssignaal is.

Als deze man eerst aandachtig naar je luisterde, maar dit nu niet meer het geval is, dan is hij niet langer in je geïnteresseerd.

Toen jullie begonnen met daten appte hij je de hele tijd en lette hij op wat je zei omdat hij je wilde leren kennen, maar als dat nu niet meer zo is en hij geen aandacht meer aan je besteedt, is hij zijn interesse in de relatie verloren.

En het spijt me, maar dit gaat niet werken.

Als hij je posts op social media niet meer liket komt dat omdat hij daar niet meer naar kijkt.

Hij kijkt niet meer naar je profiel omdat hem dat niks meer kan schelen.

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

Natuurlijk zijn er mannen die niet zo dol zijn op social media, maar als hij zelf nog steeds actief is, maar gewoon niet meer op jouw profiel let, dan is hij zijn interesse verloren.

Als je echter ziet dat hij online moeite doet voor andere vrouwen is hij er klaar voor om verder te gaan en maakt het hem niks uit als dat voor jou niet geldt.

Je zal zijn flirterige opmerkingen lezen onder de posts van een andere vrouw en hij zal foto’s van andere vrouwen blijven liken, behalve die van jou.

Dit betekent gewoonweg dat hij al op zoek is naar een ander… maar hij niet het lef heeft om je dit te vertellen.

Als je vriend je nooit vragen stelt komt dat omdat hij niet geïnteresseerd is in de antwoorden. Vraagt hij hoe je dag was?

Vindt hij het belangrijk wat je meemaakt? Zo niet, dan hoef je niet meer te piekeren; hij geeft gewoon niet meer om je.

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

En je verdient het niet om zo behandeld te worden, dus ga verder voordat het erger wordt.

Als hij geen toekomstplannen met je maakt komt dat omdat hij geen toekomst met jou samen ziet.

En waarom zou je je kostbare tijd aan iemand verspillen die klaarblijkelijk geen interesse heeft om een toekomst met je te hebben?

Hij is waarschijnlijk nooit enthousiast over de plannen die je maakt en krijg je hoogstens ‘misschien’ te horen.

Als je hem uitnodigt om samen dingen te doen zegt hij waarschijnlijk dat hij het druk heeft.

Als deze man niet eens een normaal gesprek met je kan voeren is je relatie ten dode opgeschreven; hij heeft je dit alleen nog niet laten weten.

Hebben zijn antwoorden altijd een gebrek aan emotie en zijn ze kil en kortaf? Dit gedrag hoef je zeker niet te pikken.

Hij is toch al zo goed als vertrokken.

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

Het ergste is dat het hem niet alleen niet interesseert hoe erg het je zal kwetsen, maar de waarheid zeggen is te veel gevraagd.

Als hij dus geen moeite doet is hij niet geïnteresseerd.

De man die interesse heeft zal je dit altijd laten zien door je te overspoelen met aandacht.

Hij zal om jou en om de relatie geven en hij zal zijn uiterste best doen om het te laten slagen.

Mannen zijn eigenlijk niet zo moeilijk te doorgronden als wij vrouwen en vaak zal de waarheid overduidelijk zijn omdat mannen vaak erg simpel zijn.

Als ze van je houden zullen ze bergen verzetten om je te bereiken, maar als dat niet zo is zullen ze zelfs niet bij je aankloppen als je aan de overkant staat.

En daar kun je echt niet zoveel aan veranderen.

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse

Alles wat je kunt doen is een ongelukkige relatie beëindigen met de man die niet echt in je geïnteresseerd is en op zoek gaan naar iemand die totaal anders is.

Maar het ergste wat je kunt doen is doorgaan met zo’n ongelukkige relatie en het forceren, want als het echt is hoef je het helemaal niet te forceren.

En vertrouw me maar, er loopt een man voor je rond die je enorm veel zal waarderen, maar om hem te ontmoeten moet je je tijd niet meer verspillen aan losers die je nooit geven waar je behoefte aan hebt.

En alleen omdat hij je niet op een directe manier heeft laten weten dat hij geen interesse heeft, betekent dit niet dat hij niet stiekem hoopt dat je daar zelf achter zal komen.

Als Hij Geen Moeite Doet Heeft Hij Geen Interesse