Skip to Content

De Beste Wraak Is Zelfliefde

De Beste Wraak Is Zelfliefde

De beste wraak is aan jezelf werken.

Zet wraak nemen uit je hoofd, zet hem een koekje van eigen deeg geven uit je hoofd, zet zorgen dat hij spijt krijgt van de dag dat hij je kwetste uit je hoofd.

Laat karma alles afhandelen, want ik kan je ervan verzekeren dat dit zeker zal gebeuren, focus je slechts op het worden van een betere versie van jezelf.

Leer om mensen te vergeven die er geen spijt van hadden, leer om al je negatieve emoties of boosheid je de brandstof te geven om iets productiefs te doen, om het soort energie te vervangen door iets dat echt goed voor je zal zijn.

Zoals beweging, een creatief project of gewoon iets nieuws uitproberen zodat je jezelf af kunt leiden.

De Beste Wraak Is Zelfliefde

De beste wraak is je niet bezighouden met wat anderen vinden; dat hun daden jou op geen enkele manier beïnvloeden, dat je jezelf niet door hun ogen ziet, dat je niet zo hard je best meer doet om indruk op ze te maken en dat je leert dat ze niet superieur zijn omdat ze dingen hebben die jij niet hebt.

Van jou bestaat er maar een exemplaar en dat zou genoeg voor jou en voor degenen die echt van je houden moeten zijn.

Van jou bestaat er maar een exemplaar en het zal een project zijn waar je de rest van je leven mee opgescheept zal zitten.

Je zal altijd de enige gekwalificeerde persoon zijn om aan dit project te werken.

Je zal je eigen meesterwerk zijn en niet iedereen zal het eens zijn met je kunst of het waarderen en je zou dit eigenlijk ook niet moeten verwachten, maar het zou je nooit ervan moeten weerhouden om dit meesterwerk af te maken en te perfectioneren.

De Beste Wraak Is Zelfliefde

De beste wraak is leren om los te laten in plaats van ergens aan vast te blijven houden.

Loslaten is echt bevrijdend en het laat zien dat je op God en het universum vertrouwt.

Soms, als we niet tevreden zijn met onszelf, houden we aan dingen vast die ons geluk zouden kunnen saboteren of aan mensen die ons niet echt waarderen of die niet echt van ons houden.

Maar als je leert hoe je situaties of mensen los kunt laten die je leven moeilijker maken dan nodig, betekent dit dat je een gezond niveau van zelfliefde hebt bereikt, want je laat los ondanks dat je geen vangnet hebt, je weet niet wat er komen gaat, maar je bent niet bang.

Je hebt het gevoel dat het universum op je past, je gelooft in je kunnen om opnieuw te beginnen of om een nieuw iemand te vinden.

De Beste Wraak Is Zelfliefde

Je heb geleerd om sterk, moedig en niet bang voor het onzekere te zijn. Je weet dat je alles wat op je pad zal komen aankunt.

De beste wraak is houden van wie je nu bent tot je degene wordt die je wilt zijn. Houden van je niet perfecte kanten.

Van je fouten leren. Weten dat je fouten en je verleden niet bepalend zijn voor wie je bent.

Van de reis houden met zijn hoogte- en dieptepunten.

Erachter komen dat iedereen die niet van je kon houden zelf met iets worstelt en dat zij in de verwarring worden gebracht door hun eigen reis.

Geloven dat je precies op de juiste plek bent en dat je je focust op het meeste uit dit leven te halen in plaats van dat je jezelf haat omdat je niet het leven leidt dat jij wilt leiden.

De beste wraak is leren om tevreden en gelukkig te zijn, zelfs als alles tegenzit.

De Beste Wraak Is Zelfliefde