Skip to Content

Bewaar Je Moeite Voor Iemand Die Het Waardeert

Bewaar Je Moeite Voor Iemand Die Het Waardeert

In plaats van dat je alles aan iemand geeft die jou niet verdient en je je uiterste best doet om door diegene opgemerkt te worden, moet je je moeite bewaren voor iemand die dit echt waardeert.

Bewaar je moeite voor iemand die alles waardeert wat je voor hen doet en die ziet hoe hard je je best doet.

Bewaar al het plannen voor iemand die echt op komt dagen. Voor iemand die niet alle plannen op het laatste moment afzegt, maar voor iemand die ernaar uitkijkt om jou eens mee op date te nemen.

Bewaar al je appjes voor iemand die er geen uren over doet om je apps te beantwoorden of die ze helemaal negeert. Voor iemand die gretig op je antwoord wacht, die je opbelt om alleen je stem te horen of iemand die niet wacht tot jij eerst appt, maar die jou als eerste een appje stuurt.

Bewaar al je moeite voor iemand die het waardeert. Voor iemand die ziet wat je allemaal doet, hoe hard je je best doet en hoe vriendelijk en geweldig je bent.

Bewaar het voor iemand die dankbaar is voor wat je doet. Voor iemand die niet vergeet wat je allemaal voor hen hebt gedaan als jullie het eerste obstakel op jullie pad komt.

Bewaar je liefde voor iemand die je niet kapot zal maken. Voor iemand die je liefde niet zal misbruiken en iemand die je niets teruggeeft. Voor iemand die niet toxisch zal zijn, iemand die geen spelletjes met je speelt en voor iemand die je hart niet in een miljoen stukjes zal breken.

Bewaar het voor iemand die je zonder te aarzelen al zijn liefde geeft. Voor iemand die met heel zijn hart van je imperfecties en perfecties zal houden. Op goede en slechte dagen.

Bewaar jezelf voor iemand die je niet voor lief neemt. Iemand die altijd weet hoeveel je waard bent en die je altijd waardeert. Voor iemand die je inzet waardeert en alles wat je bent. Bewaar jezelf voor iemand wiens waardering niet zal vervagen, maar die alleen maar toe zal nemen.

Bewaar jezelf voor iemand op wie je kunt rekenen. Voor iemand die de telefoon oppakt en je ’s avonds opbelt, iemand die zich zorgen maakt dat er iets met je gebeurd is als hij de hele dag niets van je heeft gehoord.

Bewaar jezelf voor iemand die voor je klaarstaat als je hem nodig hebt, die op komt dagen als hij dit beloofd had en die koste wat kost achter je staat.

Bewaar jezelf voor iemand die echt van je houdt. Voor iemand die er niet alleen voor je is op de goede dagen, maar ook op de slechte dagen. Voor iemand die zelfs van je houdt als je hem laat zien dat je niet perfect bent.

Bewaar jezelf voor iemand die ervoor kiest om je gebreken door de vingers te zien en die je ware ik wil zien. Iemand die net zoveel van je ziel houdt als je lichaam.

Bewaar jezelf voor iemand die zelfs aan je zijde blijft als jullie een rottijd doormaken, iemand die ervoor kiest om voor je te vechten in plaats van dat hij een makkelijke uitweg kiest en hij er vandoor gaat.

Bewaar jezelf voor iemand die jou verdient. Iemand die je liefde verdient en iemand die van toegevoegde waarde op je leven is. Bewaar jezelf voor iemand die nooit iets zal doen om je expres verdrietig te maken, iemand die iedere dag opnieuw voor je kiest en die weet wat voor vrouw hij naast zich heeft.

Verspil je tijd niet door van de verkeerde mensen te houden. Verspil je tijd niet door jezelf aan de mensen te geven die jou niet verdienen. Verspil je leven niet door je best te doen voor mensen die jouw inzet nooit zullen waarderen.

Wees geduldig en wacht op iemand die jouw liefde verdient. Wacht zolang dit nodig is. Want zodra ze je leven binnen wandelen zal het het wachten waard zijn geweest.

Bewaar Je Moeite Voor Iemand Die Het Waardeert