Skip to Content

9 X Waarom Sterke Vrouwen Ervoor Kiezen Om Single Te Blijven

9 X Waarom Sterke Vrouwen Ervoor Kiezen Om Single Te Blijven

Het komt steeds vaker voor dat geweldige, sterke en felle vrouwen ervoor kiezen om single te blijven. Het is daar niets verrassends, we weten gewoon dat we alleen beter af zijn.

Zeker, het is geweldig om je geliefd te voelen en die verbazingwekkende soort liefde te hebben die je hart doet smelten en je versteld doet staan. Maar dat soort liefde kom je niet zo snel tegen, dus geven we er de voorkeur aan zelf de enige te zijn die we nodig hebben.

Hier zijn enkele andere redenen waarom sterke vrouwen ervoor kiezen om single te blijven.

1. Ze kent haar waarde

9 X Waarom Sterke Vrouwen Ervoor Kiezen Om Single Te Blijven

Ze weet al dat ze geweldig is en ze heeft geen man nodig om dat aan haar te laten zien.

En ze weet heel goed hoe ze zoveel meer verdient dan al deze fuckboys, onvolwassen mannen en toewijdingsfoben haar kunnen bieden.

2. Waarom een sterke vrouw ervoor kiest om single te blijven: Ze wil haar vrijheid niet opgeven

Het is makkelijk. Ze houdt meer van haar vrijheid dan van mannen.

Ze geniet van het feit dat ze kan doen wat ze wil en terwijl ze zo veel wil, dat er een geweldige man voor nodig is om dat voor haar te veranderen.

Het enige dat haar ervan weerhoudt elk weekend bergen te beklimmen, is zijzelf en niet iemand anders. Ze is haar eigen baas.

3. Ze weet dat ze beter verdient

Zij verdient zoveel meer dan half geliefd en als vanzelfsprekend beschouwd te worden, en dat weet ze. Ze kent haar verhaal, haar geschiedenis.

Zelf weet ze wat ze heeft meegemaakt en laat zich door niemand inpakken.

Het kostte haar te veel tijd om helemaal alleen op haar eigen benen te staan, en het is onmogelijk dat ze zich door iemand anders van haar zou laten wegvagen.

4. Gewoon omdat het kan

Niemand kan haar vertellen dat ze het niet kan. Ze is stoer en fel.

Ze is vuur zelf, dus veel succes met het branden, lieverd!

5. Waarom een sterke vrouw ervoor kiest om single te blijven: Het is niet haar prioriteit om een vriend te hebben

Ze werkte te hard om zichzelf op te bouwen, alleen maar om iemands arm candy te zijn.

Natuurlijk weet ze wel dat ze een geweldig persoon is en dat ze het verdient om als zodanig behandeld te worden. Nooit zal ze er genoegen mee nemen alleen maar iemands vrouw of vriendin te zijn, omdat ze zoveel meer is.

Zie haar als een verdomde krijger die door de hel liep en vriendschap sloot met de duivel.

6. Ze is onafhankelijk

Ze heeft geen zin om geld te delen, omdat ze er verdomd hard voor heeft gewerkt.

Bovendien is ze er zo aan gewend haar eigen grootste steun te zijn, zonder dat iemand om voor te zorgen, zonder dat iemand haar afremt, dat ze niet bereid is haar kans om te gedijen op te offeren.

7. Waarom een sterke vrouw ervoor kiest om single te blijven: Ze geniet van haar leven als vrijgezel

9 X Waarom Sterke Vrouwen Ervoor Kiezen Om Single Te Blijven

Ze geniet er echt, volkomen en waanzinnig van om single te zijn. Ook houdt ze van de opwinding van eerste kussen, losse contacten en het gevoel van vrijheid.

Zo geniet ze van het feit dat ze helemaal naakt door haar appartement kan dansen, dat ze haar ware zelf kan zijn, omdat ze toch van zichzelf houdt.

Ze kan in tranen uitbarsten als ze daar zin in heeft en haar waakzaamheid laten varen zonder zich kwetsbaar te voelen tegenover iemand. Zonder de hele tijd sterk te moeten zijn voor iemand anders.

8. Ze is een imperium aan het opbouwen

Ze heeft haar zinnen op iets gezet en om zeker te zijn, zal ze het laten gebeuren.

Of het nu gaat om het starten van haar eigen bedrijf, het krijgen van een promotie of het behalen van een universitair diploma in een mum van tijd, ze zal het doen.

Ze heeft het te druk met het opbouwen van haar carrière en zichzelf, om haar tijd te verspillen aan iemand die het niet waard is.

9. Ze is verliefd op zichzelf

Ze heeft al iemand die van haar zal houden en haar zal steunen. Al lang die ene speciale persoon, haar wederhelft en haar grootste fan.

En dat is ze zelf. Ze deed het voor zichzelf, niet voor een of andere man.

Ze bloeide voor zichzelf, ze vocht voor en stond alleen op en ze staat helemaal alleen. Deze sterke vrouw kiest ervoor om single te blijven en heeft geen man nodig om gelukkig of geliefd te zijn. Ze heeft zichzelf.