Skip to Content

De Reden Dat Je Niet Als Eerste ‘Ik Hou Van Jou’ Zegt

De Reden Dat Je Niet Als Eerste ‘Ik Hou Van Jou’ Zegt

We weten allemaal dat het moeilijk is om die drie woorden te zeggen. Hoe toegewijd je ook bent aan een relatie. Ben jij degene die als eerste ‘ik hou van jou’ gaat zeggen, of wacht je tot je partner dat doet?

Sterren kunnen ons veel vertellen, en dit geval is daarop geen uitzondering. Je sterrenbeeld kan je helpen jezelf in de diepte te ontdekken. Het kan ook verklaren waarom je niet eerst je liefde uitdrukt.

Ben je klaar om de redenen te achterhalen waarom je terugdeinst voor die drie woorden die maar één betekenis hebben?

Ram (21 maart – 19 april)

De Reden Dat Je Niet Als Eerste 'Ik Hou Van Jou' Zegt

Ook al heeft je heerser Mars de kleur van passie en geniet je echt van het achtervolgen van de potentiële partner, deze woorden zullen niet zo gemakkelijk uit je mond glippen. Je houdt vast van flirten. Het is geen probleem voor jou om je genegenheid vrijmoedig te uiten en interessante dates te plannen.

Als je echter ‘ik hou van jou’ wilt zeggen, wacht je liever tot je partner dat doet. Het is niet dat je het niet voelt. Maar je bent onbewust bang dat de dingen te mooi zijn om waar te zijn en je wilt niet nog een keer gekwetst worden. Je hebt al genoeg liefdesverdriet gehad.

Stier (20 april – 20 mei)

Venus staat achter je, maar dat betekent niet dat je deze drie woorden op je gemak zult zeggen en de eerste in een relatie bent die ze hardop zegt. Als je op zoek bent naar een partner, kom je misschien kieskeurig over. Maar dat komt omdat je op zoek bent naar iemand om je leven mee door te brengen, niet alleen een affaire.

Je hebt veel liefde en troost nodig van je wederhelft, en je moet je veilig voelen aan zijn zijde. Ook al zul je waarschijnlijk het gevoel hebben dat hij de ware is, je zult niet eerst ‘ik hou van jou’ zeggen. Want dat zou betekenen dat je onderdanig aan hem bent. Dus je wacht liever tot hij iets zegt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je hebt geen problemen om met je partner te communiceren en je gedachten duidelijk uit te drukken. Maar als het om je gevoelens gaat, is dat een ander verhaal. Het is niet dat je niet in liefde gelooft, maar er zijn momenten dat je bang bent dat het gewoon lust is. Je houdt van eenvoudige romances, maar je houdt er niet van om sentimenteel betrokken te zijn.

We kunnen niet zeggen dat je bindingsproblemen hebt. Maar je wacht liever een tijdje met het uitspreken van die drie magische woorden. Angst om je hart te breken en te denken dat de dingen te snel gaan, zal je distantiëren van een serieuze relatie en het zeggen van die drie woorden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jullie lieve wezens zijn gewoon te verlegen om de eersten te zijn die een zet doen. Laat staan om eerst “ik hou van jou” te zeggen. Het valt niet te ontkennen dat je droomt van je perfecte romance sinds de dag dat je hem zag. Dat je je al die filmachtige scènes al hebt voorgesteld.

Je openstellen is echter geen gemakkelijke taak voor je. Maar zodra je je veilig voelt bij je partner, ben je er helemaal bij. Je zou het niet erg vinden als hij voor je zou knielen aan het uiteinde van een roos- bloemblaadjespad dat je vanaf de toegangsdeur leidt en je vertelt hoeveel hij van je houdt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Reden Dat Je Niet Als Eerste 'Ik Hou Van Jou' Zegt

Je bent een persoon die geen twijfels heeft over je partner. Als je voor hem kiest, betekent dit dat je precies weet hoe je je voelt en wat je eigenlijk wilt van die relatie. Je bent echter degene die geruststelling van je partner nodig hebt. Wie had dat gedacht, toch?

De waarheid wordt verteld. Het is niet alsof je niet genoeg vertrouwen hebt in jezelf of de relatie die je aan het opbouwen bent. Integendeel, je gaat de woorden van je partner niet blindelings vertrouwen als ze niet worden ondersteund door acties. Dus als je bang bent dat hij er op de lange termijn niet voor je zal zijn, zeg dan niet eerst “Ik hou van jou”.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Net als bij Tweelingen kunnen we niet zeggen dat je bang bent voor toewijding, maar het kost tijd voordat je je hart volledig opent. Je vertelt je partner pas dat je van hem houdt als hij je bewijst dat hij je liefde waard is.

Ook al ben je goed op de hoogte van alles wat je te bieden hebt. Je bent bang dat je potentiële partner je verlaat voordat je hem volledig kunt analyseren en controleren of hij geschikt is voor jou. Daarom zeg je niet eerst “Ik hou van jou”.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je bent een hopeloze romanticus en je blijft je perfecte sprookje voorstellen. Dat is ook niet iets dat je probeert te verbergen, en dat bewonder ik enorm. Je kunt gemakkelijk verliefd worden op iemand en hem al je genegenheid geven. Nog voordat je zeker weet wie die persoon werkelijk is.

Daarom ben je niet de eerste die die drie magische woorden uitspreekt. Je wacht liever tot hij het eerst vertelt, zodat je zeker weet wat zijn gevoelens zijn. Ik bedoel, het is glashelder wat er in je hart (en geest) omgaat, toch?

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je hebt waarschijnlijk meer lief dan wie dan ook en je zult dat altijd bewijzen met je daden. Je partner zal altijd weten wat je voor hem voelt, maar misschien zeg je het nooit hardop. Dat is precies de reden waarom je niet de eerste zult zijn die ‘ik hou van jou’ zegt in een relatie.

Woorden zeggen naar jouw mening niet zoveel als ze niet bewezen zijn. In de meeste gevallen zul je niet eens de moeite nemen om te reageren op zijn bevestiging van liefde. Omdat je er vast van overtuigd bent dat je het al hebt laten zien.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je hebt er geen problemen mee om mensen te vertellen dat je ze niet mag. Eerlijkheid is iets waar je bekend om staat. Maar je verlaat liever een man dan hem te vertellen dat je van hem houdt. Doe niet alsof je niet weet dat het enige probleem bij het uitspreken van die woorden is dat je bang bent je vrijheid te verliezen.

In gedachten betekent het uiten van je gevoelens tegenover iemand dat je voor altijd in een kooi moet blijven. Als hij er echter op de een of andere manier in slaagt je hart te stelen, praat je openlijk over de gedeelde toekomst met hem.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het komt zelden voor dat iemand zo rationeel is als jij als het om liefde gaat. Je bekijkt de dingen niet door een roze bril, zelfs niet als je gevoelens de overhand krijgen. Je bent bang om kwetsbaar te zijn, dus daarom zul je niet de eerste zijn die zegt: “Ik hou van jou”.

Voordat je je volledig openstelt voor je partner, moet je je veilig en op je gemak voelen, dus je wacht tot je zeker weet dat je dat hebt. Als je daar eenmaal bent, word je de beste minnaar die klaar is voor alle ups en downs die een relatie met zich meebrengt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Reden Dat Je Niet Als Eerste 'Ik Hou Van Jou' Zegt

Je bent niet iemand die zijn gevoelens gemakkelijk uit, dus je zult ook niet de eerste zijn die die woorden uitspreekt. De angst om je morgen of over een paar maanden niet meer hetzelfde te voelen, houdt je tegen om je gevoelige kant te laten zien.

Voor jou is liefde letterlijk vriendschap in vuur en vlam en je ziet je partner als je beste vriend. Ook al zul je moeite hebben om hardop “Ik hou van jou” te zeggen, je partner zal precies weten waar hij aan toe is en je zult hem nooit aan je gevoelens laten twijfelen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Liefde is iets magisch dat moet worden gekoesterd, toch? De enige reden waarom je niet de eerste in een relatie zult zijn die ‘ik hou van jou’ zegt, is omdat je denkt dat die woorden hun ware betekenis kunnen verliezen als ze gemakkelijk worden geuit.

Je zult echter nooit de zijde van je partner verlaten, vooral niet op de moeilijkste momenten. Je bent een van de meest medelevende tekens van de dierenriem en je charisma wint mensen.

Maar maak je geen zorgen, zodra de tijd daar is, vertel je deze woorden aan je partner en hij zal weten dat je dat echt meent.

De Reden Dat Je Niet Als Eerste 'Ik Hou Van Jou' Zegt