Skip to Content

Dit Is De Definitie Van Je Zielsverwant, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Dit Is De Definitie Van Je Zielsverwant, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Ram

(21 maart t/m 19 april)

Iemand die altijd onvoorspelbaar is.

Je zielsverwant is iemand die je iets nieuws bijbrengt over elke nieuwe dag. Ze verrassen je continu, ze zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen en nieuwe ervaringen, en ze zijn altijd gefocust op groei.

Met hen zal je nooit het gevoel hebben dat je genoegen neemt met iets of dat je afremt – je hebt alleen maar het gevoel dat je leven vooruit schiet op een hoge snelheid.

Stier

(20 april t/m 21 mei)

Dit Is De Definitie Van Je Zielsverwant, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Iemand die begrijpt wat je nodig hebt.

Je zielsverwant is degene die je zonder moeite lijkt te ‘begrijpen’. Ze weten dat je hart overloopt van liefde en warmte en genegenheid en dat je attent bent, maar dat je soms moeite hebt met de behoefte aan veiligheid en zekerheid (welke lastig zijn om vol te houden als het aankomt op de onvoorspelbaarheid van de liefde).

Je zielsverwant is degene die je al het goede dat je in je hebt kan waarderen terwijl ze ook weten hoe ze je kunnen verzekeren en je twijfels kunnen laten verdwijnen, op een manier die gezond en productief is voor jullie beiden.

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)

Iemand die je herinnert aan wat er echt toe doet.

Je zielsverwant is iemand die je helpt om buiten je eigen hoofd te treden. Ze zijn dol op je gezellige, vrolijke, levendige kant, maar ze weten ook dat je soms op diepe, donkere, onzekere plekken kan komen.

En ze zijn degene die je altijd terug kan halen, en die je helpt om jezelf te zijn, en die je leren om je niets meer aan te trekken van wat mensen van je denken.

Kreeft

(22 juni t/m 22 juli)

Iemand die je niet het gevoel geeft alsof je hun liefde voor je moet winnen.

Je zielsverwant is degene die je eindelijk de hoeveelheid liefde, zorg, en prioriteit geeft die je verdient. Je bent het zo gewend om voor iedereen te zorgen dat je nooit een pauze inlast om rust te nemen, te relaxen, en voor jezelf te zorgen.

Je zielsverwant zal degene zijn die je nooit zal zien als iemand die dingen voor ze regelt – en je in plaats daarvan ziet als hun meest belangrijke prioriteit, en iemand voor wie ze elke dag, voor de rest van hun leven, willen zorgen.

Leeuw

(23 juli t/m 22 augustus)

Iemand die je echt het gevoel geeft dat je je gelijke hebt gevonden.

Je zielsverwant is iemand die je eindelijk het gevoel geeft alsof je iemand van je eigen niveau hebt gevonden – op manieren die zowel spannend zijn als intimiderend.

Je hebt niet alleen het gevoel dat ze je steunen en aanmoedigen in je dromen; je hebt ook het gevoel dat ze je op het matje roepen als je dat verdient, en dat ze je niet weg laten komen met het vertonen van bazig of arrogant gedrag.

Op alle manieren maken ze je beter, zelfverzekerder, en tegelijkertijd een nuchterder persoon. 

Maagd

(23 augustus t/m 22 september)

Iemand die echt van je houdt zoals je bent.

Je zielsverwant is degene die niet alleen van je houdt vanwege je intelligentie en gevatheid en intellect, maar die ook van al je moeilijke kanten, al je angsten, al je zorgen, en al je gevechten houdt.

Ze nemen altijd een broodnodige dosis van kalmte en verzekering mee naar je leven, en ze geven je de vrijheid om tijd te besteden aan het echt ontdekken van wie je bent.

Weegschaal

(23 september t/m 22 oktober)

Iemand die zich niet geïntimideerd voelt door jou.

Je zielsverwant is iemand die zich niet geïntimideerd of bedreigd voelt door je charme en populariteit en aanbidding. Hun eigen gevoel voor zelfvertrouwen, zekerheid, en nuchterheid zorgt ervoor dat ze aan je gewaagd zijn.

Ze gaan je nooit vervelen of verstikken – ze fascineren en wekken je interesse steeds opnieuw, terwijl ze je onderhand de ruimte geven om je eigen onafhankelijke leven te leiden.

Schorpioen

(23 oktober t/m 22 november)

Dit Is De Definitie Van Je Zielsverwant, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Iemand die je tegelijkertijd een veilig en uitdagend gevoel geeft.

Je zielsverwant is iemand die je continu steunt, je aanmoedigt, en voor je juicht. Ze houden van je vastberadenheid en passie.

Maar ze dagen je ook uit en komen voor zichzelf op; ze laten je niet wegkomen met slecht gedrag zoals jaloezie of koppigheid, en op deze manier voelen ze echt als een gezonde match met wie je voor altijd samen zal zijn.

Boogschutter

(23 november t/m 21 december)

Iemand die je nuchter houdt en die je tegelijkertijd aanmoedigt. 

Je zielsverwant is iemand die van je besmettelijke gevoel voor positiviteit, optimisme, en vreugde houdt. Ze aanbidden je levensvreugde en ze moedigen je altijd aan.

Maar ze zijn ook praktisch en gefocust; ze voegen een gevoel voor realisme toe aan je leven, ze moedigen je aan om niet op te geven, zelfs als je het niet meteen (of helemaal niet) bereikt, en ze inspireren je elke dag om beter te zijn dan gister.

Steenbok

(22 december t/m 20 januari)

Iemand die verwachtingen heeft, zonder dat ze je proberen te veranderen.

Je zielsverwant is iemand die je helpt herinneren dat je carrier niet alles is. Ze houden heel erg van je gevoel voor ambitie en ze steunen je in alles wat je doet.

Maar ze benadrukken ook dat je werk en je privéleven gescheiden hoort te houden – ze willen dat je opbloeit en je dromen najaagt, maar ze helpen je ook herinneren aan het belang van familie, en tot rust komen, en tijd voor jezelf pakken.

Op de een of andere manier moedigen ze je in elk aspect van je carrière aan, terwijl ze ook verwachten dat je aan je privéleven net zoveel zorg besteedt.

Waterman

(21 januari t/m 18 februari)

Iemand die je begrijpt zonder dat je iets uit hoeft te leggen. 

Je zielsverwant is iemand die begrijpt dat je het moeilijk vindt om je open te stellen, en dat je het moeilijk vindt om kwetsbaar te zijn, en ze laten zich daardoor niet wegjagen.

Ze doen elke dag moeite om je vertrouwen te verdienen en ze verwachten ook dat jij hun vertrouwen verdient.

Ze geven om de dingen waar jij om geeft en ze laten je veilig genoeg voelen om je muren te laten vallen, zelfs als het een langzaam en geleidelijk proces is.

Vissen

(19 februari t/m 20 maart)

Iemand die graag ziet dat je meer uit jezelf haalt.

Je zielsverwant is iemand die nooit genoegen zal nemen met de middelmaat, in de positieve zin.

Ze zien je potentieel zoals niemand anders – ze geloven zo erg in je en ze zijn niet bang om je uit te dagen en ze inspireren je om meer uit jezelf te willen halen en meer in jezelf te geloven.

Samen met hen is je leven alles behalve het gewone en monotone pad dat je had ingebeeld.

Dit Is De Definitie Van Je Zielsverwant, Op Basis Van Je Sterrenbeeld