Skip to Content

Dit Is Het Soort Man Dat Je Niet Moet Laten Gaan

Dit Is Het Soort Man Dat Je Niet Moet Laten Gaan

Als je al jaren met dezelfde man bent geweest, een man die vreselijk tegen je is geweest, die je pijn heeft gedaan, dezelfde man die je aan het huilen heeft gemaakt, dan kan het heel gemakkelijk zijn om te vergeten hoe een man eruitziet die je niet zou moet laten gaan.

Je zou een heer niet los moeten laten. Een man die je fragiele lichaam en je tere hart weet te raken.

Hij weet dat je gebroken bent en dat hij voorzichtig moet zijn. Hoewel hij weet hoe sterk je bent, zal hij je nog steeds als de zachtaardigste bloem op deze planeet behandelen.

Heren behandelen vrouwen anders dan de rest van de wereld.

Je moet een man die je het gevoel geeft dat je genoeg bent niet loslaten. Je bent mannen tegengekomen die je nooit dat gevoel hebben gegeven en ze wilden altijd dat je veranderde zodat je voor hen goed genoeg kon zijn.

Dit Is Het Soort Man Dat Je Niet Moet Laten Gaan

Maar realiseer je dat je persoon voor altijd niet zo iemand is. Een echte man zal je nooit dat gevoel geven, want voor hem ben je meer dan genoeg.

Je hoeft niet te veranderen omdat je perfect bent en hij zal ervoor zorgen dat je hem gelooft.

Je moet een man die het probeert niet loslaten. Een man die er alles aan doet om je gelukkig te maken. Zelfs als je vecht en het lijkt alsof hij op het punt staat om de handdoek in de ring te gooien, dan zal hij blijven.

Hij zal aan jouw kant blijven omdat hij geen opgever is en hij wil dat jullie relatie werkt. Je betekent meer dan wat dan ook voor hem en hij is klaar om te doen wat nodig is om je daaraan te laten herinneren.

Je moet een man die voor je vecht niet loslaten. Een man die als het om het verkrijgen van je hart gaat  geen grenzen kent. Een man die nooit op zal geven om te vechten om de jouwe te zijn.

Deze man zal je gelukkig maken. Het is het type man waar mensen verhalen over vertellen en waarvan je waarschijnlijk niet meer gelooft dat ze bestaan, maar ze bestaan.

Hij zal op het meest ongewone moment in je leven komen en hij zal je meer vrede geven dan ooit tevoren.

Hij zal komen wanneer je het het minst verwacht. Misschien in een koffiezaakje of bij de bank.

Dit Is Het Soort Man Dat Je Niet Moet Laten Gaan

Je zult hem ontmoeten, jullie ogen zullen elkaar ontmoeten en je zult voelen dat je op onvaste benen zal gaan staan, maar maak je geen zorgen – hij zal je opvangen. Ik weet dat het als een sprookje klinkt, maar geloof me, het is de waarheid.

Je zal niet eens weten wat er gebeurt, je zal niet eens weten dat je leven zal veranderen.

Je moet een man die je welterusten en goedemorgen kust niet loslaten, een man die je al zijn tijd en aandacht geeft en die onmiddellijk op je appjes reageert.

Hij is erg zeldzaam en je moet hem vasthouden en niet bang zijn voor de liefde die hij kan voelen.

Dat ben je waarschijnlijk ook niet gewent, maar geloof me, als hij verliefd wordt, dan valt hij hard.

Je moet een man die niet bang is om zijn gevoelens te tonen niet loslaten. We hebben altijd geleerd dat verliefd zijn op een man die ons vrijuit zijn emoties laat zien, geen geweldig idee is.

Wat als we tegelijkertijd huilen? Of zijn we gewoon niet gewend dat mannen emoties op hetzelfde niveau als wij voelen?

Maar als hij je genoeg vertrouwt om zijn muren voor je te laten zakken, weet dan dat hij de juiste is, degene die al zijn vertrouwen in je zal stellen.

Maar je moet een man die weet wanneer hij sterk moet zijn niet loslaten. Hij raapt de stukjes op en helpt je indien nodig jezelf weer in elkaar te zetten.

Dit Is Het Soort Man Dat Je Niet Moet Laten Gaan

Hij zal er altijd voor je zijn en hij zal je nooit het gewicht van de wereld alleen laten dragen.

Zelfs als hij zijn eigen zorgen en gedachten heeft, zal hij er nog steeds zijn om je te helpen.

Dit is een man die je niet zou moeten laten gaan. Ik weet dat hij onwerkelijk lijkt, maar hij is ergens daarbuiten. Naar jou op zoek. Net zoals jij hem wil ontmoeten, is hij bezig om jou te vinden.

Maar als je elkaar eindelijk ontmoet, dan weet je dat het zo moest zijn.

Wanneer je hem ontmoet, dan zul je je realiseren dat alle pijn en hartzeer die je eerder hebt doorgemaakt een reden hadden en die reden is de ware, enige echte liefde van je leven.

PinFlight Image