Skip to Content

6 Dingen Die Hij Nooit Zal Doen Als Hij Je Tijd Waard Is

6 Dingen Die Hij Nooit Zal Doen Als Hij Je Tijd Waard Is

Wanneer je voor het eerst met daten begint, is het een nieuwe en leuke ervaring die je een zeker plezier en gevoel van blij zijn bezorgt. Hij is je tijd waard en jij die van hem.

Maar als je eenmaal te veel dates hebt, word je een beetje moe van het loze daten en het constant praten over vragen als “Wat is je kleur?” en “Wat voor soort muziek vind je leuk?”

Je begint je privacy meer te waarderen en maakt van je welzijn je topprioriteit. Maar je weet ook dat je uiteindelijk zult moeten settelen met een man met wie je samen een leven en een thuis zult creëren.

Misschien heb je al bepaalde opties. Misschien heb je je profiel nog op Tinder en Hinge. Of misschien ga je al maanden met iemand uit, maar vraag je je af of hij de ware is.

Je tijd in iemand investeren om erachter te komen dat het waardeloos was, kan heel moeilijk zijn. Om te voorkomen dat dit gebeurt, laten we eens kijken wat de 6 dingen zijn die een man die je tijd waard is nooit zal doen.

1. Hij zal vrouwen niet minachten als hij je tijd waard is

6 Dingen Die Hij Nooit Zal Doen Als Hij Je Tijd Waard Is

Ik heb het gevoel dat deze moet worden genoemd, ook al is het een voor de hand liggende. Een man die je tijd, moeite en energie waard is, zal nooit (en ik bedoel NOOIT) het vrouwelijke geslacht minachten.

Ik weet zeker dat we allemaal een man of twee kennen die altijd slecht praat over elke vrouw die hij kent. Hij zegt dingen als: “Vrouwen horen in de keuken!”, “Mijn ex is zo gek!”. Of “Ik zou nooit met een vrouw kunnen zijn die zich zo kleedt.”

Dames, als je partner of een man met wie je aan het daten bent de gewoonte heeft om soortgelijke dingen te zeggen. Geloof me dan, je hebt niets met hem te maken.

Door zo respectloos te zijn tegenover het vrouwelijk geslacht, respecteert hij ook zijn moeder, zus, jou, je vrouwelijke familieleden en de toekomstige dochters die jullie twee zouden kunnen hebben niet.

Geloof me, dit soort energie wil je niet in je leven.

2. Hij zal je niet alleen ‘s avonds een bericht sturen

Ah, nachtelijke sms’jes van je liefje. Er is niets beters en zoeter dan wanneer je na een lange dag in je bed ligt, alleen om een bericht te vinden waarin je man beweert hoe hij je mist, toch?

Fout!

Als een man met wie je aan het daten bent overdag geen moeite doet om contact met je op te nemen. Omdat hij het zo druk heeft, maar alle tijd van de wereld heeft om je precies om middernacht een willekeurig bericht te sturen, dan is hij je tijd niet waard.

Een echte man zou geïnteresseerd moeten zijn in alles wat je die dag hebt gedaan. Hij moet interesse tonen in alle dingen die je zegt. Niet alleen contact met je opnemen als hij zich verveelt. Nee, gewoon nee.

3. Hij zal niet bang zijn voor serieuze toewijding als hij je tijd waard is

Ik denk dat elke vrouw op deze planeet minstens één keer in haar leven een man is tegengekomen die haar dingen vertelde als: “Ik ben niet op zoek naar iets serieus.”. “Ik ben nog niet helemaal klaar voor een relatie.” of “Laten we eens kijken waar dit ons brengt.”

Wanneer een man je dit vertelt, antwoord dan met “Dank je wel” en ga verder. Probeer zijn mening niet te veranderen, want dat zul je nooit doen. Als hij vastbesloten is om geen verbintenis aan te gaan en hij vertelt je dat openlijk, vertrouw hem dan.

Ik weet dat wij vrouwen deze moederlijke behoefte hebben om degenen te koesteren en te verzorgen die verloren lijken of redding nodig hebben. Voor het grootste deel zijn mannen zich hiervan bewust, en ze profiteren er zo van.

Hij weet dat, als hij je ‘laat’ hem redden, hij precies krijgt wat hij wil. En we weten allemaal wat dat is.

Ik hoorde laatst iets heel leuks op TikTok. De dame in de video zei zoiets als: “Relaties zijn beproevingen voor het huwelijk. Als een man die je ziet meerdere proefrondjes nodig heeft, dan is hij je tijd niet waard. En daar ben ik het mee eens.

4. Hij zal geen plannen op het laatste moment annuleren of je hosten

Een man die je serieus neemt en echte bedoelingen met je heeft, zal je tijd nooit minachten.

Hij zal je plannen niet op het laatste moment annuleren. Hij zal niet te laat zijn. En hij laat je niet elke date plannen. Een man die je tijd waard is, zal opdagen en moeite doen.

En zelfs als hij echt te laat is of je plannen moet annuleren, zal hij je dit van tevoren laten weten en zal hij zeker zijn best doen om het goed te maken.

Hij zal ook niet vermijden om je berichten te beantwoorden. Als hij echt om je geeft, zal ghosting nooit een optie zijn. Hij zou nooit ineens verdwijnen, alleen om weer te verschijnen wanneer het hem uitkomt.

5. Als hij je tijd waard is zal hij niet alleen interesse hebben in je lichaam

6 Dingen Die Hij Nooit Zal Doen Als Hij Je Tijd Waard Is

Als je merkt dat de man met wie je aan het daten bent lief en perfect lijkt elke keer dat jullie elkaar ontmoeten. Maar hij verwacht ook altijd dat hij er altijd even op mag, geloof me – dan is hij eigenlijk niet zo lief en is hij je tijd niet waard.

Ook al is fysieke intimiteit belangrijk, je relatie kan er niet op gebaseerd zijn.

Jij en je vriend zouden naar bioscopen, concerten en toneelstukken moeten gaan. Je zou elkaars vrienden moeten ontmoeten en lange en zinvolle gesprekken tot diep in de nacht moeten voeren.

Als hij alleen maar met je naar bed wil, dan zijn jullie niet echt relatiepartners. Maar meer vrienden met voordelen.

6. Hij zal je verleden niet veroordelen als hij je tijd waard is

Deze vijf hierboven genoemde tekens worden meestal geassocieerd met relaties die nog maar aan het begin staan. Maar deze is voor al die dames die al een tijdje een serieuze relatie hebben maar zich afvragen of ze de juiste keuze hebben gemaakt of niet.

Wanneer je relatie serieus wordt, is het normaal dat jij en je partner bepaalde niet-zo-prettige onderwerpen bespreken. Die hebben meestal betrekking op ervaringen uit het verleden, eerdere relaties, grote liefdesverdriet en zelfs enkele ernstige problemen.

Het is moeilijk om je open te stellen en over deze onderwerpen te praten. Maar we doen dit meestal als we iemand volledig vertrouwen en hem of haar in ons leven willen toelaten.

Als je partner je actief veroordeelt vanwege je verleden en bepaalde dingen die zijn gebeurd voordat hij je zelfs maar heeft ontmoet, niet los kan laten, moet je weten dat hij niet je tijd waard is.

Een man die echt van je houdt, zal al je gebreken omarmen en van je houden, niet dankzij, maar ondanks hen.

Onthoud: het verleden moet in het verleden blijven. En de man die het constant ter sprake brengt, zou geen deel moeten uitmaken van je heden, noch van je toekomst.