Skip to Content

Op Een Dag Zal Je Wakker Worden En Dan Zal Het Geen Pijn Meer Doen

Op Een Dag Zal Je Wakker Worden En Dan Zal Het Geen Pijn Meer Doen

Op een dag zal je wakker worden en dan zal hij niet meer de hoofdpersoon van je gedachten zijn.

Hij zal niet het eerste zijn waar je aan denkt als je wakker wordt en ook niet de laatste als je gaat slapen. Hij zal niet midden in je drukke werkdag in je hoofd verschijnen, waardoor je niet normaal kunt functioneren.

Hij zal niets meer zijn dan een verre herinnering. Hij zal langzaam vervagen en je zult je er niet van bewust zijn, je zal op die dag gewoon wakker worden en je zult rustig ademen.

Op een dag zal je wakker worden en dan is hij de betekenis verloren die hij nu voor je heeft.

Je zult je realiseren dat je hem in de überhaupt nooit nodig had. Dat hij je leven gewoon tot een hel maakte. Dat ondanks de aanvankelijke pijn die je voelde, je nu hij niet langer aan je zijde is vrede voelt.

Hij is nooit de liefde van je leven geweest, hij was de fout van je leven en het was zo gemakkelijk om de een voor de ander aan te zien.

Op een dag zal je wakker worden en je niet meer verward voelen.

Op Een Dag Zal Je Wakker Worden En Dan Zal Het Geen Pijn Meer Doen

Je hoofd zal verlost zijn van alle vragen. Je zult jezelf niet de schuld geven of alle wat-als in je hoofd tellen. Je zult niet proberen het antwoord te vinden op wat er mis is gegaan.

Je zult je niet afvragen of je genoeg was, omdat je weet dat je dat was. Je was meer dan genoeg, maar hij was niet genoeg voor jou – dat zag je toen gewoon niet.

Op een dag zal je wakker worden en beseffen je dat hij al die tijd verkeerd voor je was.

Hij zal van het voetstuk vallen waarop je hem hebt gehouden. Hij is niet jouw koning omdat hij je nooit als een koningin heeft behandeld. Hij deed altijd het absolute minimale om je aan zijn zijde te houden.

Hij zou altijd van je nemen, maar hij wist nooit hoe hij moest geven. Hij rekende er altijd op dat je er zou zijn, maar je kon nooit op hem leunen. Hij was er, maar je voelde je nog steeds helemaal alleen.

Op een dag zal je wakker worden en zal je niet meer door de herinneringen achtervolgd worden.

Op Een Dag Zal Je Wakker Worden En Dan Zal Het Geen Pijn Meer Doen

Als alles erop aankomt, denk je niet aan alle slechte dingen en zijn waardeloze gedrag en pijnlijke herinneringen. Je zal je op het goede concentreren.

Je legt zoveel nadruk op het goede dat het beter wordt en je het begint te missen. Je denkt terug aan elk aardig woord dat hij heeft gezegd en elk groots gebaar dat hij heeft gemaakt. En het doet pijn.

Maar op die heldere, zonnige dag als je eindelijk over hem heen bent, denk je niet meer aan goed of slecht.

Je denkt niet meer aan wat ooit was, want dan heb je het te druk met je leven. Dat zal je persoonlijke overwinning zijn.

Op een dag zal je wakker woren en dan mis je hem niet meer.

Je zult hem niet missen omdat je je realiseert dat er niets te missen is. Je hebt je tijd met hem gehad. Het was goed en ongelooflijk en het was ook slecht en lelijk, maar die tijd is voorbij.

Je hebt nu een nieuw leven om je op te concentreren. Je hebt je eigen doelen te bereiken en interesses te vervullen. Je bent op een missie om jezelf compleet te maken en niemand kan je tegenhouden.

Op een dag zal je wakker worden en dan zal het geen pijn meer doen.

Op Een Dag Zal Je Wakker Worden En Dan Zal Het Geen Pijn Meer Doen

Hij zal niets anders zijn dan een vage herinnering aan een liefde die lang geleden bestond. Hij zal degene zijn die je heeft laten zien hoe liefde er nooit uit zou moeten zien. Hij zal een les zijn die je moest leren.

Hij zal iemand zijn die je vroeger kende. Iemand van wie je hield. Iemand waar je niet meer om geeft en dat zal zijn verlies zijn. Hij heeft een geweldige vrouw verloren en dat zal iets zijn waar hij mee moet leven, niet jij.

PinFlight Image