Skip to Content

Wees Deze Keer Sterk Genoeg Om De Grens Te Trekken En Van Zijn Giftigheid Weg Te Rennen

Wees Deze Keer Sterk Genoeg Om De Grens Te Trekken En Van Zijn Giftigheid Weg Te Rennen

Ken je die vent die je steeds kansen geeft? Je weet wel, degene waarvan je jezelf blijft overtuigen dat hij zal veranderen omdat hij van je houdt?

In de loop van jullie relatie heeft hij je het gevoel gegeven dat je een stuk vuil bent. Hij heeft met je gevoelens gespeeld en je behandelt alsof je geen recht hebt om bemind te worden.

In zijn ogen ben je altijd een optie, nooit zijn eerste keus. Toch heb je hem, omdat je van hem houdt, veel kansen gegeven, zelfs meer dan hij verdient.

De waarheid is dat je nog steeds van hem houdt, en diep van binnen wil je nog steeds geloven dat hij voor jou kan veranderen. Maar we weten allemaal dat dat niet waar is, want mensen zoals hij veranderen nooit uit liefde.

Ze zullen nooit hun giftige patronen vervangen door het vermogen om gevoelens of waardering te tonen. Het maakt niet uit hoe graag je hem in je leven wil houden, je weet dat hij altijd slecht voor je zal zijn.

Wees Deze Keer Sterk Genoeg Om De Grens Te Trekken En Van Zijn Giftigheid Weg Te Rennen

Manipulatie, giftigheid en het verwijtenspel zijn enkele van de vele patronen in zijn gedrag die hij niet wil opgeven. Hij ziet de schade die hij aanricht niet, zolang hij maar de gelukkige is.

Anderen hebben als gevolg van zijn gedrag misschien pijn, maar het kan hem niet schelen hoe de mensen om hem heen zich voelen. Hij moet de touwtjes in handen hebben, anders beschouwd hij zichzelf als verslagen.

Daarom moet je deze keer iets veranderen. Deze keer moet je het anders doen.

Deze keer moet je slim genoeg zijn en de grens trekken. Nu is genoeg genoeg geweest en heeft het geen zin meer om voor zijn slechte gedrag te blijven hangen.

Hij is vanaf het begin giftig geweest, maar je dacht dat je liefde voor hem hem zou veranderen.

“Misschien is er nog nooit van hem gehouden. Misschien is dat de reden waarom hij zich zo gedraagt.”

Wees Deze Keer Sterk Genoeg Om De Grens Te Trekken En Van Zijn Giftigheid Weg Te Rennen

Maar je weet niet dat mensen zoals hij niet geliefd willen worden. Ze weten niet hoe ze al die emoties moeten waarderen die anderen met hen delen.

Hij is gewend om anderen pijn te doen en met hun gevoelens te spelen en geen enkele hoeveelheid liefde kan dat veranderen. Op het moment dat je hem je hart en ziel gaf, realiseerde hij zich dat hij net zoveel met je emoties kon spelen als hij wilde.

Onthoud wat voor gevoel hij je heeft gegeven. Denk maar aan al die gevoelens die hij bij je heeft opgeroepen.

Je bent niet gerespecteerd en genegeerd alsof je zijn grootste vijand bent en niet dat ene meisje dat het meest van hem houdt. Door zijn controlerende gedrag heb je je de hele tijd gestrest gevoeld, maar je wist niet hoe je aan dat gevoel kon ontsnappen.

Je had er niet aan gedacht dat je NEE moest zeggen en van hem weg moest lopen omdat je zijn partner bent, dus je zou van hem moeten houden.

Maar waarom zou je voor hem blijven als hij dat nooit voor jou zou doen? Waarom zou je je gezond verstand voor iemand opofferen die geen vinger voor je uit zou steken?

Wees Deze Keer Sterk Genoeg Om De Grens Te Trekken En Van Zijn Giftigheid Weg Te Rennen

Hij negeert alle gevoelens die je met hem hebt gedeeld. Je schreeuwde dat je door zijn gedrag gekwetst was, maar hij ging zijn eigen weg en het kon hem niet schelen wat er met je aan de hand was.

Zijn reacties waren vol woede en wrok. Zelfs als je het dringend nodig had om met hem te delen wat er in je hoofd omging, had je het gevoel dat je op eieren liep en je vroeg je af wanneer je hem het beste kon benaderen.

Kijk eens naar wat voor gevoel hij je heeft gegeven. Je verliest jezelf en als je er niets aan doet, dan blijft er niets over.

Je emoties zullen worden geruïneerd, je waarden zullen niet meer bestaan en het idee van een perfecte liefde die je ooit waardeerde, zal uit je geheugen worden gewist.

Hij zal degene zijn met wie je eindigt en hij zal je de rest van je leven met zijn giftigheid blijven vernietigen.

Wil je echt zo’n leven leiden? Wil je jezelf echt verliezen vanwege een man die niet weet hoe hij je goed moet behandelen?

Ik weet dat het antwoord ‘NEE’ is, maar je lijkt de energie niet te kunnen vinden om van hem weg te rennen. Je kunt jezelf blijkbaar niet dwingen om voor eens en voor altijd uit zijn leven te verdwijnen.

Wees Deze Keer Sterk Genoeg Om De Grens Te Trekken En Van Zijn Giftigheid Weg Te Rennen

Maar ik weet dat je het kunt. Ik weet dat je hem in het verleden kunt achterlaten en nooit meer naar hem terug zal gaan.

Misschien zal het niet ineens gebeuren, maar stap voor stap zal je weglopen en jezelf van alle pijn redden die je momenteel voelt. Stukje bij beetje ga je een nieuw, beter leven tegemoet en zal hij achterblijven waar hij thuishoort.

Zelfs als je nog steeds van hem houdt, weet je dat hij niet goed voor je is. Je weet dat je die echte liefde verdient, degene waar je al je hele leven van droomt.

En hij zou je dat nooit kunnen geven, hoe hard je het ook probeerde. Daarom moet je deze keer sterk genoeg zijn om de grens te trekken.

Deze keer is er geen weg terug. Je hebt hem meer gegeven dan hij verdient en nu is het juiste moment aangebroken om weg te lopen.

Al die tijd was jij degene die voor hem vocht. Jij bent degene geweest die de lasten van jullie relatie droeg.

Vind je dat eerlijk? Vind je dat je dat moet blijven doen?

Wees Deze Keer Sterk Genoeg Om De Grens Te Trekken En Van Zijn Giftigheid Weg Te Rennen

Het antwoord is, NEE. Het is nu jouw tijd om te schitteren en de grens te trekken.

Het is jouw tijd om van zijn giftigheid weg te rennen, want het zal je niets goeds brengen. Je verdient iemand die op de juiste manier van je houdt, iemand die je respecteert en die niet met je speelt alsof je een soort spel bent.

Je bent een vrouw vol liefde en er komt een moment dat de juiste man je leven binnen zal komen. Hij zal je laten zien hoe echte liefde hoort te voelen en je zult blij zijn dat het met andere jongens uit het verleden geen stand heeft gehouden.

Maar geloof me, deze man hier is niet degene die speciaal voor jou is gemaakt. Deze is niet goed voor je en dat zal nooit veranderen, hoeveel je ook van hem houdt.

Dus, wees alsjeblieft, omwille van je geluk, sterk genoeg om de grens te trekken. Wees sterk genoeg om hem in het verleden achter te laten, waar hij thuishoort.

En als het juiste moment komt, dan zul je weten dat je het juiste hebt gedaan.

PinFlight Image