Skip to Content

Dit Is Hoe Ze Bemind Wil Worden, Maar Waar Ze Nooit Om Zal Vragen

Dit Is Hoe Ze Bemind Wil Worden, Maar Waar Ze Nooit Om Zal Vragen

Ze wil bemind worden in onzekerheid. Wanneer het niet eenvoudig is. Wanneer je in gevecht bent en je ogen rood zijn geworden van alle emoties en frustratie, terwijl je naar buiten stormt.

Ze wil bemind worden op de twijfelachtige momenten wanneer ze je stapelgek maakt. Ze wil in slaap vallen en wakker worden met het idee dat haar hart veilig is.

Ze wil dat je je realiseert dat ze met je ruziet omdat ze van je houdt. Aangezien ze een vrouw met veel lagen is, zal ze niet altijd makkelijk zijn. 

Ze wil bemind worden via je daden. Niet via zinnen als ‘Ik hou van je.’ 

Ze wil bemind worden als je niet bij haar bent, een juist op zo’n moment. Wanneer je in de kroeg zit en zij ver weg is en een andere vrouw je benadert, is dit wanneer ze wil dat je van haar houdt.

Dit Is Hoe Ze Bemind Wil Worden, Maar Waar Ze Nooit Om Zal Vragen

Want dat is de echte liefde die stervende is — de romantiek van geduld hebben, loyaal zijn als het op dat moment niet zo goed gaat, de romantiek van je oog niet laten dwalen naar de zogenoemde ‘opties’, omdat je weet dat dat allemaal onzin is — dat dit dubbelzinnige ‘meer’ niet eens bestaat.

Grote liefdesgebaren kunnen haar niet veel schelen — ze verwacht niet dat je honderd kaarsen aansteekt, een diner in een vijfsterren restaurant of een romantische reis naar Parijs. Dat is allemaal leuk, maar dit is niet hoe je van haar moet houden. 

Je houdt van haar door haar vertrouwen niet te schenden, je houdt van haar door geen troost of validatie bij een ander te zoeken.

Wanneer ze ver weg is, wanneer er twijfel bestaat, dit is wanneer ze wil dat je het meest van haar houdt.

Ze wil niet dat je het altijd met haar eens bent. Ze wil dat je haar begrijpt, maar ze wil uitgedaagd en gepusht worden — om beter te worden, beter te leven, om te groeien.

Dit Is Hoe Ze Bemind Wil Worden, Maar Waar Ze Nooit Om Zal Vragen

Ze wil dat je zoveel om haar geeft dat je het nooit toe zou laten als ze haar talenten niet benut of niet alles krijgt wat ze verdient.

Ze wil dat je van haar spoken houdt, de eigenschappen waar ze zelf niet van houdt.

Ze wil dat je haar op haar ergst ziet, wanneer ze je enorm frustreert en dan denkt ‘dit is het enige probleem dat ik wil hebben.’

Ze wil dat je haar gezicht in je handen neemt als ze geen make-up op heeft, als de onzekerheid haar opvreet, haar handpalmen zweterig zijn en ze doodsbang is om je dichtbij te laten komen en dat je haar met zoveel intimiteit aankijkt dat ze weer in langdurige relaties gaat geloven. Dit is hoe ze bemind wil worden.

Zelfs als jullie honderden kilometers uit elkaar zijn, wil ze nog steeds dat je haar aanraking voelt, haar lippen op je huid, dat je haar blik ziet en ze dwars door je heen kijkt, je de kwetsbare dingen aanraakt waar je zelf een hekel aan hebt.

Dit is hoe ze bemind wil worden en als je dat niet kunt, als je niet met zoveel zekerheid van haar kunt houden als ze er niet is als je doet wanneer ze naast je zit, wil ze jouw liefde niet.

Ze wil het gevoel hebben dat haar daten niet het einde betekent van je vrijheid, maar juist het begin.

Ze wil niet het gevoel hebben dat zij degene is met wie je genoegen neemt, maar degene waar je mee vertrekt en alle avonturen mee plant, met wie je de club onveilig maakt, met wie je elke gekke droom voor de toekomst plant; ze wil dat je haar in je toekomst ziet.

Ze wil de eerste zijn bij wie je enthousiast losbarst als je dromen uitkomen, ze wil dat je haar naast je ziet. En als je haar daar niet ziet, wil ze je liefde niet. Want dit is hoe ze bemind wil worden, ze wil je inspireren om alles uit dit leven te halen.

Ze is niet uit op je geld. Ze is niet uit op luxe cadeaus. Ze wil niet chillen en netflixen. Niet altijd.

Dit Is Hoe Ze Bemind Wil Worden, Maar Waar Ze Nooit Om Zal Vragen

Ze wil spelen, ze wil dat je je samen met haar in dit leven stort, maar niet omdat ze er gewoon is, omdat ze goed uitkomt, comfortabel en makkelijk is, maar omdat alles helderder en beter is naast haar.

Ze wil de vrouw zijn over wie je fantaseert. De vrouw die je hele lichaam laat trillen van enthousiasme en opwinding.

Ze wil dat je zo intiem en gepassioneerd met haar vrijt dat haar lichaam trilt en ze kippenvel krijgt. Als je naar haar kijkt, wil ze niet dat je alleen de vrouw ziet met wie je oud wil worden en met wie je kinderen wil krijgen.

Ze wil de reden zijn waarom jij voelt dat je leeft, de reden waarom je dol op het leven bent.

Dit is hoe ze bemind wil worden, maar waar ze nooit om zal vragen. En als je niet op deze manier van haar kan houden, wil ze je liefde helemaal niet.

Dit Is Hoe Ze Bemind Wil Worden, Maar Waar Ze Nooit Om Zal Vragen