Skip to Content

13 Redenen Waarom Daten Met Een Meisje Dat Gewend Is Om Alleen Te Zijn Moeilijk Is

13 Redenen Waarom Daten Met Een Meisje Dat Gewend Is Om Alleen Te Zijn Moeilijk Is

Daten met een meisje dat gewend is om alleen te zijn, is net even anders dan andere meisjes. We leggen je hier uit welke redenen dat kan hebben.

1. Ze heeft een sterk identiteitsgevoel

Een meisje dat gewend is om alleen te zijn weet wie ze is en ze weet wat ze wil in haar partner. Ze is zich er perfect van bewust met wat voor soort persoon ze zou kunnen omgaan. Welke persoon haar zou doen verlangen om haar muren af te breken en voor altijd in haar veilige ruimte te blijven.

2. Een meisje dat gewend is om alleen te zijn heeft een groter doel en laat zich niet afleiden door de liefde

Ze is ervan overtuigd dat er een aantal missies in het leven zijn die ze eerst moet vervullen en dat ze die alleen met succes kan vervullen als ze er alleen voor staat. Dus als ze iets voor haar heeft, sta je een tijdje ‘in de wacht’.

3. Ze neemt geen genoegen met minder dan haar soulmate

13 Redenen Waarom Daten Met Een Meisje Dat Gewend Is Om Alleen Te Zijn Moeilijk Is

Als ze iemand uitkiest om binnen te laten, zal het zeker niet zomaar een affaire zijn. Bovendien moeten je bedoelingen oprecht zijn.

Nog een sukkel is niet welkom.

Ze is waarschijnlijk al een hele tijd alleen omdat een man haar slecht heeft behandeld. Iemand daarbuiten heeft haar het gevoel gegeven dat ze alleen beter is dan met iemand anders.

4. Ze heeft geen interesse in het spel

En ze zal er nooit deel van uitmaken. Ze wil een echt persoon die al hun kaarten bij zich op tafel heeft.

Een meisje dat gewend is om alleen te zijn moet weten dat je eerlijk bent en dat je geen spelletjes met haar speelt omdat ze het doel ervan niet ziet. Ze is een volwassen vrouw en daarom zoekt ze iemand die haar als zodanig behandelt.

5. Een meisje dat gewend is om alleen te zijn heeft torenhoge eisen

Het feit dat ze te lang alleen is geweest, betekent niet dat ze genoegen neemt met alles of zomaar iemand. Ze verwacht veel van zichzelf en daarom verwacht ze ook veel van haar partner.

Als je geen moeite wilt doen om aan haar verwachtingen te voldoen, doe dan niet eens de moeite.

6. Ze weet niet zeker of ze je kan vertrouwen

Het is een gevolg van haar verleden en er is niets dat je kunt doen om het te vermijden. Je zult voor haar test moeten slagen. Je zult haar moeten bewijzen dat jij niet degene bent die haar pijn heeft gedaan.

Ze kijkt naar de wereld door haar vertrouwde bril. Het is haar al te vaak bewezen dat ze mensen niet kan vertrouwen.

7. Een meisje dat gewend is om alleen te zijn denkt dat ze jou niet nodig heeft

Ik kan het alleen doen.

Nee, ik heb je hulp niet nodig.

Het gaat goed met me.

Je zult veel van dit soort uispraken horen. Het is gewoon dat ze gewend is om alleen te zijn en dat ze vergat hoe het voelt om iemand anders naast haar te hebben.

Daarom heb je variaties op de bovenstaande zinnen. Het is jouw taak om haar op haar gemak te stellen en op jou te vertrouwen.

8. Alleen zijn is haar ding geworden

Ze heeft zichzelf zo vaak gered door gewoon alleen thuis te blijven, de kaarsen aan te steken en een glas wijn voor zichzelf in te schenken. Dat terwijl ze de slechte dingen die haar zijn overkomen opnieuw afspeelde. En terwijl ze zichzelf ervan probeerde te overtuigen dat het oké is om ze los te laten.

Alleen zijn is wat haar redt en alleen zijn is wat haar sterk maakt – doe niet eens de moeite om dat van haar af te pakken.

9. Ze is sterk

Omdat sterk de enige optie is die ze ooit heeft gehad. Als je zo lang alleen bent, is er niemand anders die je eigen stukken opraapt. Als je niet sterk genoeg bent, is de angst groot dat je ongelukkig zult worden.

Miserabel zijn was voor haar nooit een optie. Daarom is ze haar eigen held.

10. Een meisje dat gewend is om alleen te zijn zal jou niet zomaar accepteren

13 Redenen Waarom Daten Met Een Meisje Dat Gewend Is Om Alleen Te Zijn Moeilijk Is

Haar veiligheid opgeven en jou uitnodigen in haar persoonlijke ruimte is zo’n stap uit haar comfortzone. Ze is een van de weinige meisjes bij wie alles alleen werkt.

Zodra je de kans krijgt, zul je weten hoe geweldig je bent, omdat ze niemand zomaar binnenlaat.

11. Ze kan soms een beetje vreemd zijn

Ze is super grappig en haar vrienden zijn dol op haar. Ook zal ze absoluut adembenemend zijn als ze bij je in de buurt is, tot het moment dat ze merkt dat je iets meer wilt.

Ze vergat hoe het is om een man naast haar te hebben en ze weet niet goed hoe ze zich moet gedragen. Deels omdat ze vergeten is hoe ze in een koppel moet functioneren en deels omdat ze bang is van hoeveel ze van je houdt. Als je niet haar type bent, zul je haar niet ontroeren, maar als ze je leuk vindt, zal het overduidelijk zijn.

12. Misschien probeert ze te ontsnappen

Ze heeft behoorlijk veel vertrouwen in zichzelf, maar misschien heeft ze geen vertrouwen in jullie twee samen. Haar gevoelens kunnen haar bang maken. De mogelijkheid dat je haar met een gebroken hart achterlaat maakt haar bang, en ze zou kunnen proberen weg te rennen en je buiten te sluiten.

Jouw taak is om haar dat niet te laten doen. Jouw taak is om haar te bewijzen dat de geschiedenis zich niet zal herhalen.

13. Wat je te bieden hebt, moet beter zijn dan dat wat het meisje dat gewend is om alleen te zijn voor zichzelf heeft gecreëerd

Ze heeft je geld niet nodig en ze heeft zeker niets materialistisch van je nodig. Ze is alleen geweest en ze heeft dingen voor haar.

Je kunt haar niet kopen. Maar je kunt ervoor zorgen dat ze jou bij haar wil hebben. Ze zal waarschijnlijk denken dat ze je niet nodig heeft en in de meeste gevallen zal dat de waarheid zijn.

Maar als ze jou kiest, zal dat zijn omdat ze jou wil. En de enige manier om ervoor te zorgen dat ze jou leuk vindt, is door haar zich speciaal bij jou te laten voelen.

Verwen haar met je liefde, geef haar je tijd, doe je best voor jullie tweeën en ze zal je twee keer zoveel terugbetalen.

Bonus: Het meisje dat gewend is om alleen te zijn zal zeker de moeite waard zijn

Omdat je niet echt de normale technieken kunt gebruiken om haar te verleiden, zul je geen gewoon meisje krijgen. Wat je krijgt zal veel waardevoller zijn dan dat.

Je krijgt een buitengewoon meisje. Degene die, zodra je al haar muren hebt neergehaald, voor je zal zorgen. Die je haar tijd en aandacht zal geven, degene die onvoorwaardelijk van je zal houden.

Ze zal niet de moeite nemen om spelletjes te spelen, ze zal niet jaloers zijn. Ze zal niet het onmogelijke van je vragen.

Alles wat je haar geeft, zal zij ervoor zorgen dat je het terugkrijgt – nog een beetje meer.

Je krijgt een volwassen vrouw en een unieke vrouw. Ze kent haar waarde en ze kent die van jou ook. Het addertje onder het gras is dat je alleen maar meer waarde krijgt in je leven als je haar naast je hebt.

Ze is misschien een uitdaging, maar ze is verdomd de moeite waard.