Skip to Content

Dit Is Waarom Je Je Beste Relatie Ooit Zal Hebben Met Een Meisje Dat Door Een Hel Is Gegaan

Dit Is Waarom Je Je Beste Relatie Ooit Zal Hebben Met Een Meisje Dat Door Een Hel Is Gegaan

1. Ze zal je helpen om je problemen op te lossen

Een meisje zoals zij is door een hel gegaan en heeft het overleefd, en ze weet hoe het voelt om te lijden.

De dingen die ze heeft doorgemaakt zou ze haar ergste vijand niet eens toewensen en als ze ziet dat je worstelt met problemen, zal ze er voor je zijn.

Ze zal je hand steviger vastpakken als je haar bij je probeert weg te duwen. Ze zal achter je aan gaan als je besluit om de benen te nemen.

Ze zal dit allemaal doen omdat ze zich ook zo heeft gedragen, maar jammer genoeg was er toen niemand die haar kon helpen. 

2. Ze zal je begrijpen

Als je haar vertelt dat je je bij iets ongemakkelijk voelt, zal ze niet over je oordelen, maar je begrijpen. Ze weet dat we niet allemaal hetzelfde zijn en dat mensen verschillende angsten hebben.

Een meisje zoals zij zal altijd behulpzaam zijn en ze zal altijd proberen om je een fijn gevoel te geven en het gevoel dat ze je respecteert als jullie samen zijn.

Ze zal je geven waar ze zelf in het verleden zoveel naar heeft gehunkerd, maar nooit heeft gekregen. Ze zal je helpen herstellen zonder je aan te raken, maar door woorden te gebruiken. 

3. Ze zal continu analyseren

Dit is iets wat ze moet doen omdat ze te vaak gekwetst is. Ze wil gewoonweg niet dat haar hart weer gebroken wordt en daarom zal ze de dingen die je zegt steeds blijven analyseren, om ze op den duur met je te bespreken.

Telkens als je tegen een probleem aanloopt, zal ze rustig met je gaan zitten en met je praten alsof ze je beste vriend is, ze doet moeite om jullie relatie te laten slagen.

Ze is het type dat niet makkelijk opgeeft en als ze tot een besluit komt, zal ze daarachter staan, hoe moeilijk het misschien ook zal zijn om het voor elkaar te krijgen. 

4. Ze zal moeite doen 

Een meisje zoals zij weet dat moeite doen essentieel is om iets te laten werken. Ze heeft eerder betekenisloze relaties gehad en die zijn allemaal mislukt omdat er geen moeite voor werd gedaan.

Daarom zal ze er alles aan doen om het te laten slagen tussen jullie. Je zal haar zich nooit zien overgeven en ze zal nooit degene zijn die een ruzie start.

Ze is het type dat alles kalmpjes wil oplossen, zodat niemand zijn stem zal verheffen of zal vloeken. Ze is volwassen en zo gedraagt ze zich ook, ze vermijdt drama in haar leven. 

5. Ze zal je haar meest duistere geheimen vertellen

Ze zal toegeven dat ze te vaak gebroken is. Echter ze zal dat niet zeggen omdat dat je dan medelijden met haar hebt, maar meer om zich closer met je te voelen.

Ze weet dat intimiteit erg belangrijk is in relaties, dus ze wil dat je alles over haar te weten komt, zowel de goede als de slechte kanten.

Ze wil je niet om de tuin leiden, maar ze wil dat je haar leert kennen en ze wil checken of je haar kunt volgen en je haar bagage aankunt. Ze zal meteen al eerlijk tegen je zijn en ze zal je nooit expres kwetsen.  

6. Ze heeft geen perfecte man nodig 

Wat ze echt nodig heeft is iemand met wie ze een klik voelt—een man die in haar ogen perfect is. Ze zoekt een man die zelfs van haar houdt als ze een beetje gek doet, als ze geen lucht krijgt en als ze aanhankelijk is.

Ze heeft iemand nodig die haar accepteert zoals ze is, zonder dat hij haar probeert te veranderen. Ze zoekt een man die haar niet zal proberen te fiksen, maar die van al haar gebroken stukjes houdt.

En als ze zo’n man vindt, zal ze zich volledig in de relatie storten. 

7. Ze zal je beste vriend zijn

Ze weet dat een stel elkaar moet leren kennen, zodat ze een stabiele relatie kunnen opbouwen.

Daarom zal ze eerst proberen om je beste vriend te zijn en wanneer jullie je emotioneel gezien verbonden voelen, zal ze meer dan vriendschap willen.

Ze zoekt slechts een man die ze kan vertrouwen en die niet zal wegrennen bij het eerste obstakel. 

8. Ze is dankbaar voor kleine dingen 

Een meisje zoals zij heeft geen behoefte aan dure cadeaus die je liefde voor haar bewijzen.

Ze neemt liever dingen aan zoals een snelle kus als niemand kijkt, een roos uit je tuin of dat je zegt dat je van haar houdt wanneer dat voor haar totaal onverwacht is.

Ze weet dat kleine dingen ertoe doen en je hoeft geen indruk op haar te maken met iets groots. Ze wil graag overspoeld worden met loyaliteit, want ze weet dat gevoelens belangrijker zijn dan materie.