Skip to Content

Dit Is Waarom Slimme Vrouwen Voor Narcisten Vallen

Dit Is Waarom Slimme Vrouwen Voor Narcisten Vallen

Narcisten zijn de laatste mensen die je wilt tegenkomen, geloof me. Toch zijn het altijd slimme vrouwen die voor narcisten vallen. Je bent misschien niet bang voor de ontmoeting omdat je slim en zelfverzekerd bent, maar helaas speelt dat misschien geen belangrijke rol.

Een andere reden dat slimme vrouwen voor narcisten vrouwen is vanwege hun manipulatieve manieren. Het zijn wolven in schaapskleren die je naar binnen lokken door je te misleiden.

Je zit er diep in. Voordat je zelfs maar door hebt dat je gevangen bent gevallen door een narcist. Een narcist zoekt naar zijn narcistische voorraad. Wat betekent dat? Als hij zich richt op een vrouw die gemakkelijk in de val kan lopen, zal hij daar niet zo enthousiast over zijn.

Hij houdt niet van een gemakkelijke prooi. In plaats daarvan speelt hij graag verschillende denkspelletjes, en hoe slimmer de tegenstander, hoe langer en interessanter het spel is.

Met een slimme vrouw die probeert redenen voor zijn gedrag te vinden, zal hij meer plezier hebben. Hoe harder je terugvecht, hoe meer hij je vernietigt. Hoe meer je zijn narcistische voorraad wordt.

Het is allemaal volkomen logisch als je eenmaal de kern van een narcist hebt bereikt. Het zou beledigend voor hen zijn als een willekeurige vrouw in hun gezelschap zou zijn.

In plaats daarvan omringen ze zich met zeer intelligente, succesvolle en empathische vrouwen. Op deze manier kopen ze tijd om hun plan uit te voeren.

Hoewel ze onruststokers zijn, spelen ze graag op veilig. Misschien vind je jezelf niet zo slim omdat je gemanipuleerd bent door een narcist.

Dit is niet waar. Intelligente, felle vrouwen zijn hun hoofdprijs. Hoe meer je weerstand biedt, hoe groter de spanning voor hem is. Hij voelt zich meer bereikt als hij erin slaagt iemand te misleiden die meer zelfvertrouwen heeft.

Waarom slimme vrouwen voor narcisten vallen

Dit Is Waarom Slimme Vrouwen Voor Narcisten Vallen

Dit is misschien niet zo logisch. Je zou slimme vrouwen kunnen verbinden met het kunnen opmerken van de rode vlaggen van een narcist.

Niets kan echter de wens van een narcist om iemand te misbruiken in de weg staan. Zelfs niet hun intelligentie. Sterker nog, als je slim bent, zullen ze zich tot je aangetrokken voelen als een mot tot de vlam.

De reden waarom narcisten zich meestal richten op slimme vrouwen, is vanwege hun vermogen om mensen te begrijpen. Bind je empathie met zijn manipulatieve manieren en als resultaat krijg je het perfecte scenario van een narcist.

In plaats van je te waarderen om wie je bent, zullen ze je vriendelijkheid in hun voordeel gebruiken. Een narcist zal ervoor zorgen dat je met hem sympathiseert. Misschien door je te vertellen over hun eerdere giftige relaties. Dat is hoe slimme vrouwen voor narcisten vallen.

Ze hebben niet echt nodig dat je medelijden met hen hebt, het is hun manier om je vertrouwen te winnen. Zodra ze je volledig om hun vinger hebben gewikkeld, ben je je niet bewust van de waarschuwingssignalen.

Je kunt ook net uit een relatie zijn. Ze zullen voelen dat je het meest kwetsbaar bent. Als die man die je onlangs hebt ontmoet je een schouder biedt om op uit te huilen, is hij misschien wel een van hen!

Ervaringen uit het verleden, mededogen, vergevingsgezinde natuur, noem maar op! Al je eigenschappen die als goed worden beschouwd, kunnen door een narcist worden gebruikt om je maag te laten karnen.

Hij zal onzekerheden en kwetsbaarheid tonen, maar alleen als hij dat nodig acht. Als je hem vragen stelt, krijg je geen antwoord tenzij het onder zijn voorwaarden valt.

1. Je bent een bron van kennis

Dit Is Waarom Slimme Vrouwen Voor Narcisten Vallen

Hoe verontrustend en afschuwelijk dit ook klinkt, het is waar. Jouw kwaliteiten en prestaties zijn een van de redenen waarom een narcist jou als doelwit kiest.

Hoe meer je hebt, hoe meer hij naar je uitreikt. Naast materialistische dingen verlangt een narcist naar een persoon die zijn gedrag en persoonlijkheid nog meer kan voeden.

Dit doe je onbewust door je door hem te laten beheersen. Het gebeurt allemaal in een oogwenk en je zult niet eens merken dat het gebeurt.

2. Je weet wat je wil en dat is waarom slimme vrouwen voor narcisten vallen

Intelligente, zelfverzekerde en over het algemeen krachtige vrouwen kennen hun doelen. Vooral als het om mannen gaat. Je wilt iemand die niet bang is om zijn gedachten te uiten en zijn emoties te tonen.

Je wilt ook iemand die klaar is om je te binden en van je houdt om wie je bent. Maar het probleem ontstaat wanneer er een man in je leven komt die alleen maar doet alsof hij dat allemaal is.

Een narcist kiest vastberaden vrouwen uit omdat het gemakkelijker is om gewoon een vals front voor hen te portretteren. Zodra het faken en liegen begint, komt er geen einde aan.

Dit is de eerste fase van het daten van een narcist, ook wel bekend als idealisering. Om al zijn valse beelden van de werkelijkheid te verdoezelen, zal hij je kijk op hem nog meer verwringen.

Meestal doet hij dit met verschillende tactieken, zoals love bombing en zelfs gaslighting. Hij heeft veel trucs in petto, je zult ze niet eens allemaal kunnen tellen.

Dit is meestal hoe slimme vrouwen voor narcisten vallen, door te geloven dat ze iemand zijn die ze niet zijn. Begrijp me niet verkeerd; dit betekent niet dat je niet slim bent, het is gewoon dat je emotionele intelligentie wordt gebruikt.

3. Je bent onzeker

Dit Is Waarom Slimme Vrouwen Voor Narcisten Vallen

Het is niet gemakkelijk om altijd in de schijnwerpers te staan. Je liegt als je zegt dat je dat niet bent, want hoe kan een slimme en succesvolle vrouw achter het podium blijven?

In het middelpunt van de belangstelling staan kan soms een tol van je eisen en kan mogelijk alle onzekerheden wekken die je diep van binnen hebt begraven.

Dit creëert echter een perfecte gelegenheid voor een narcist om in je kwetsbare verleden te duiken en het op een verwrongen manier te gebruiken.

Een narcist zal je charmeren om van hem te houden door je te vertellen dat hij je nodig heeft. Hij zal je al je slechte ervaringen laten delen om hem te helpen zijn problemen te overwinnen.

Hij zal een vriend faken in die tijden dat je hem het meest nodig hebt. Later zal hij degene zijn die de moeilijke tijden voortbrengt, dus je moet op hem vertrouwen als je steun.

Zie je niet wat er gebeurt? Jij speelt in een toneelstuk en hij is de regisseur. Hij trekt aan alle touwtjes en helaas speel jij de rol van een marionet. Dit is precies waarom slimme vrouwen voor narcisten vallen.

PinFlight Image