Skip to Content

Hoe Je Wraak Neemt Op Een Narcist: 3 Aanvallen Op Zijn Ego

Hoe Je Wraak Neemt Op Een Narcist: 3 Aanvallen Op Zijn Ego

Voor sommige mensen kan het moeilijk zijn om over een relatiebreuk heen te komen, zijn zijn vooral op zoek naar het antwoord op de vraag hoe je wraak neemt. Voor anderen kan het een van de beste dingen zijn die hen ooit is overkomen.

Als je in de laatste groep mensen valt, is het mogelijk dat je een soort van misbruik hebt meegemaakt. Het kan moeilijk zijn om met dat feit in het reine te komen en om te gaan met de gevolgen.

Er is ook veel moed voor nodig om de persoon onder ogen te zien die je bent geworden na de breuk. Wat nog moeilijker is, is het omgaan met de schuld en twijfel aan jezelf in de nasleep.

Je ex-partner heeft je misschien grote schade toegebracht, lichamelijk of geestelijk. Misschien zelfs allebei. Je voelt je boos omdat je toen niet wist hoe je voor jezelf op moest komen.

Je zou kunnen denken dat dit het moment is waarop je wraak neemt, aangezien je sterker bent geworden. Misschien ben je genezen, maar als je zin hebt om wraak te nemen op een narcist, raad ik je aan het te heroverwegen.

Je verzamelt de moed om ze te confronteren, maar als je dat eenmaal doet, bevries je als een hert in koplampen. Dit komt vrij vaak voor en kan je alleen maar woedend maken en je ex-partner vleien.

Het belangrijkste dat je jezelf moet afvragen is of je überhaupt wraak moet nemen op een narcist? Is hij het echt waard? Zou het beter zijn als je gewoon loslaat? Wat ga je eruit halen? Ben je klaar om hem opnieuw te confronteren?

Is het verstandig als je wraakt neemt op een narcist?

Hoe Je Wraak Neemt Op Een Narcist 3 Aanvallen Op Zijn Ego

Dit is waarschijnlijk niet de meest verstandige keuze die je kunt maken. Mensen die door een narcist zijn misbruikt, kunnen hun wens uiten om hun misbruiker terug te pakken, maar is het het echt waard?

Misschien doet wat ik zeg je denken dat ik gek ben. Je kunt je verward, boos of zelfs hulpeloos voelen. Niemand lijkt je adequaat advies te geven en je hebt het gevoel dat je niet genoeg ondersteuning krijgt.

Dit is niet waar. Je ex-partner is verleden tijd en je moet hem daar achterlaten. Hij was niet goed voor je en je loopt het risico opnieuw gekwetst te worden door weer dicht bij hem te zijn.

Uit mijn eerdere ervaring met narcisten, is het het beste als je afstand neemt. Het zijn net bloedzuigers die zich aan je vastklampen en het leven uit je zuigen als je dichtbij genoeg komt. En je merkt het niet eens.

Het is je een keer overkomen, dus waarom denk je dat het niet nog een keer zal gebeuren? We hebben de neiging hun manipulatieve manieren en krachtige woordkeuze te onderschatten om ons in hun web van leugens te lokken.

Je kunt verblind worden doordat je wraak neemt, maar onthoud dat dit niet de enige keuze is die je hebt. Je bent nu vrij en je hoeft niet meer terug te vechten.

Hoe kun je wraak nemen op een narcist?

Als je heel graag je plan wilt realiseren en niet van plan bent op te geven, dan kan ik je net zo goed helpen.

Voordat je de eerste stappen zet, moet je eerst gaan zitten met jezelf. Zorg ervoor dat je het eens bent met jezelf en hoe je wilt dat dit plan wordt uitgevoerd.

Verheug je nog niet, want dit hoeft niet te betekenen dat het een happy end zal hebben. Misschien voel je je slecht over jezelf omdat je zulke dingen doet, zelfs als je erin slaagt.

De nasleep van een beslissing is altijd onvermijdelijk en soms kunnen dingen een andere wending nemen. Daarom is het van cruciaal belang dat je rekening houdt met alle omstandigheden en de staat waarin je je bevindt.

De weg naar herstel is lang en wraak hoeft daar geen onderdeel van te zijn. Maar als je door wilt gaan met je plan, weet dan dat wraak het beste koud geserveerd wordt.

Alleen als je met een koel hoofd naar binnen gaat, heb je kans van slagen. Zo niet, dan is het praktisch gegarandeerd dat je faalt. Bovendien zou je nog een keer in zijn val kunnen trappen omdat je je in een kwetsbare toestand bevindt.

Er zijn echter enkele manieren waarop je dit kunt beheren. Als je tot de conclusie bent gekomen dat je wraak wilt nemen op een narcist, kunnen de volgende stappen je misschien helpen.

1. Laat zien dat je wraak neemt door geen contact te hebben

Hoe Je Wraak Neemt Op Een Narcist 3 Aanvallen Op Zijn Ego

Er is geen ergere straf voor een narcist dan verstoken te zijn van hun narcistische voorraad. Er is niemand om misbruik van te maken en van te profiteren.

Je ex zag jou als iemand die hij voor de gek kan houden en vast kan pakken wanneer hij maar wil. Laat hem zien dat hij ongelijk heeft en zorg ervoor dat je geen contact met hem hebt.

Wis zijn nummer en verwijder hem van je sociale media. Als je gemeenschappelijke vrienden hebt, leg dan de situatie aan hen uit en vraag om begrip.

De fasen kunnen verwarrend zijn, zelfs als je ex een narcist was. Ze zullen je echter bijna zeker helpen om de betoverde cirkel van liefde en misbruik te doorbreken die hij je heeft aangedaan.

Dit is misschien wel een van de veiligste manieren waarmee je wraak neemt op een narcist. Je hebt geen direct contact met hem, dus je hoeft niet bang te zijn om opnieuw het slachtoffer te worden.

Aan de andere kant slaag je erin hem pijn te doen omdat je totaal niet voor hem beschikbaar bent. Dit laat hem zien dat je niet meer onder zijn invloed bent en dat je eindelijk losbrak van zijn ketenen.

Dit zal een harde klap zijn voor zijn ego, iets waar narcisten echt bang voor zijn. Zijn opgeblazen gevoel van eigenwaarde zal niet weten hoe hij met deze feiten moet omgaan, omdat hij nog nooit met dit soort weerstand is geconfronteerd.

Zodra hij zich realiseert dat hij je niet terug kan winnen, zal hij je waarschijnlijk met rust laten. Dit zal er waarschijnlijk toe leiden dat hij zich terugtrekt. Op die manier neem je afstand van hem en het is ook de manier waarop je wraak neemt op een narcist.

2. Richt je meer op jezelf

Hoe Je Wraak Neemt Op Een Narcist 3 Aanvallen Op Zijn Ego

Misschien is deze zet net zo goed als de regel zonder contact. Wanneer een narcist ziet dat hij niet meer het middelpunt van je aandacht is, zal hij het verliezen. Je zult er in slagen om je op verschillende gebieden van het leven te verbeteren.

Het is nooit gemakkelijk om uit een gewelddadige relatie te komen en het heeft altijd consequenties. Misschien vind je het moeilijk om vanaf dit punt verder te gaan, maar je verlangen naar wraak is sterker.

Waarom neem je het heft niet in eigen handen en doe je iets heilzaams voor jezelf terwijl je nog steeds wraak neemt? Concentreer je op jezelf en doe wat dingen waar je geen kans voor hebt gekregen.

Narcisten zijn manipulatieve mensen die er geen probleem mee hebben je uit je hoofd te praten. Misschien zorgde hij ervoor dat je afstand nam van je familie en vrienden. Welnu, dit is een goed moment om opnieuw contact met hen op te nemen.

Dit kan hem boos maken, maar het zal hem ook laten zien dat je in staat bent om voor jezelf op te komen. Hij zal zien hoe vastberaden je bent om weer op de been te komen en hij zal zo’n zelfverzekerde vrouw waarschijnlijk met rust laten.

3. Laat zien dat je wraak neemt door verder te gaan met je leven

Hoe Je Wraak Neemt Op Een Narcist 3 Aanvallen Op Zijn Ego

Dit is een van die dingen die makkelijker gezegd dan gedaan zijn. Niemand vindt het leuk om te horen dat hij gewoon verder moet gaan en alles moet vergeten.

Het punt is dat als je vast komt te zitten in dezelfde mentale toestand waarin je verkeerde toen je gevangen zat door die narcist, je waarschijnlijk de gevolgen zult voelen.

Omgaan met een narcist kan een hel zijn, maar het kan ook een zware taak zijn om uit die slachtoffermentaliteit te komen. Je moet oog in oog komen te staan ​​met de nasleep van de giftige relatie om verder te kunnen.

Je kunt je allerlei soorten verwarring, boosheid of verdriet voelen, en dat is oké. Het is normaal om verschillende stadia te doorlopen nadat je uit elkaar bent gegaan met je partner.

Als je het gevoel hebt dat je iemand nodig hebt om mee te praten of iemand om je steun te bieden, wees dan niet bang om erom te vragen. Wanneer die narcist ziet dat je eindelijk verder kunt gaan, zal hij zich een mislukkeling voelen.

Het is een serieuze klap voor zijn ego en zelfrespect. Het is je gelukt om van een van de kwaadaardige manipulatoren af ​​te komen en verder te gaan. Dat is hoe je het beste wraak neemt op een narcist.

PinFlight Image