Skip to Content

Dit Is Wat Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Verkeerd Doet Op De Eerste Date

Dit Is Wat Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Verkeerd Doet Op De Eerste Date

Eén ding is zeker: eerste dates zijn zeker niet eenvoudig. Ik geloof echt dat er niemand is die zich niet nerveus, opgewonden en een beetje bang voelt als ze zich klaarmaken om iemand te ontmoeten die mogelijk hun nieuwe partner kan zijn.

Iedereen wil de beste eerste indruk maken en ervoor zorgen dat de date onvergetelijk wordt.

Vanwege een aanzienlijke hoeveelheid nervositeit, het verlangen om alles zo soepel en perfect mogelijk te laten verlopen en algemene kenmerken van sterrenbeelden die mensen sterk beïnvloeden, zijn we er bepaalde fouten die we neigen te maken en die op onze eerste dates te herhalen. 

Ja, je leest het goed. Je kunt je sterrenbeeld de schuld geven van de fouten die je tijdens je eerste date maakt! Laten we eens kijken wat elk sterrenbeeld verkeerd neigt te doen op een eerste date.

Wat je volgens je sterrenbeeld fout doet op de eerste date

1. Ram (21 maart – 19 april)

Rammen staan erom bekend gepassioneerd, spontaan, leuk en zelfverzekerd te zijn. Ze hebben een meedogenloze vastberadenheid en zijn uiterst rechtlijnig in hun aanpak. Zodat ze zich vaak vervelen en gefrustreerd raken door uitputtende en vervelende details.

Dit kan een belangrijk nadeel zijn in hun datingleven, vooral op de eerste date, omdat ze niet vaak veel geduld hebben als het erom gaat te horen wat de andere persoon te zeggen heeft.

Ze zijn ook zeer hardwerkend en ze staan bekend als de strebers van de dierenriem. En ze zijn niet verlegen om hun succes te laten zien, wat als opschepperig kan overkomen.

2. Stier (20 april – 20 mei)

Voor Stieren gaat liefde echt door de maag. Deze mensen houden van lekker eten en kwaliteitswijn. En ze zijn vaak bijzonder kieskeurig over de plaats, het eten en de wijn die ze op hun eerste date zullen nemen.

Omdat ze bekend staan als behoorlijk koppig en vastberaden, richten ze zich soms een beetje te veel op het eten en drinken. Wat voor hun date die niet zo gepassioneerd is over het eten als zij, en die hen nog steeds niet goed kennen, heel eigenaardig over kan komen.

3. Tweeling (21 mei – 20 juni)

Dit Is Wat Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Verkeerd Doet Op De Eerste Date

Speels, spraakzaam en zeer extravert, Tweelingen staan bekend als de sociale vlinders van de dierenriem. Ze houden ervan om met andere mensen te communiceren en ze geven prioriteit aan mentale verbindingen, in plaats van fysieke.

Als ze eenmaal op een date zijn met iemand, dan kunnen ze extreem spraakzaam worden. Dit is oké als hun date iemand is die over het algemeen meer een luisteraar is dan een prater. Maar als ze met iemand zijn die ook graag praat, dan kan de praatzieke kant van Tweeling erg vervelend en egocentrisch overkomen.

Tweelingen hebben ook de neiging om de gebruikelijke saaie Wat is je favoriete kleur vragen over te slaan en direct naar een meer leuke, persoonlijke en diepere vraag te gaan. Voor sommigen kan dit erg opdringerig zijn en kan het als een manier worden gezien om persoonlijke grenzen te overschrijden.

4. Kreeft (21 juni-22 juli)

Kreeften zijn erg emotioneel, zorgzaam en sentimenteel, vooral als het om hun eerste date gaat. Ze zijn erg traditioneel in de voorkeuren van hun date, omdat ze dol zijn op dingen zoals diners bij kaarslicht en picknicks in het park.

Alleen omdat ze dol zijn op de liefde, betekent het niet dat ze de meesters van de romantiek zijn. Kreeften zijn vaak erg nerveus en ze laten hun emoties vaak hun rationele denken beïnvloeden.

Ze leggen te veel druk op zichzelf en ze willen dat alles perfect is. Ze hebben het moeilijk om te ontspannen en van het moment te genieten waar ze in zitten.

5. Leeuw (23 juli-22 augustus)

Dit Is Wat Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Verkeerd Doet Op De Eerste Date

Leeuwen staan bekend om hun trots, maar ook om hun passie. Ze houden ervan om waar ze ook zijn een show op te zetten en het middelpunt van de aandacht te zijn.

Leeuwen willen van hun voeten worden geveegd. Ze zijn op zoek naar iemand die hen gedurende elke minuut die ze samen doorbrengen zal charmeren en hun onsterfelijke waardering zullen tonen.

Dit maakt ze een beetje te gevoelig. En ze zullen het vooral onthouden wanneer hun date hen op hun eerste date niet complimenteert of genoeg vragen stelt. Dit resulteert vaak in wrok of te snel interesse in iemand verliezen.

6. Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn zeer georganiseerd, ijverig en plichtsgetrouw, en ze staan onder andere sterrenbeelden over het algemeen bekend als perfectionisten. Zij zijn altijd degenen die alle plannen en reserveringen maken omdat ze er oprecht van houden om de dingen onder controle te houden.

Dat gezegd hebbende, hebben Maagden de neiging om dit persoonlijkheidskenmerk op elke eerste date die ze gaan te gebruiken. Ze zorgen er altijd voor dat alles perfect is – van de locatie, het eten, de drankjes en de activiteiten tot de manier waarop ze eruitzien – alles moet gewoon perfect zijn. Voor hun date kan dit overkomen als te kieskeurig en controlerend.

7. Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Weegschalen staan bekend als aanhankelijk, eerlijk en zeer charmant. Ze hebben extreem vriendelijke persoonlijkheden en ze geloven in het belang van sociale interacties.

Als het om liefde gaat, dan zijn ze in hart en nieren hopeloze romantici. Ze zijn altijd op zoek naar iemand om een langdurige relatie mee te hebben, en zijn daarom niet de grootste fans van casual en onvolwassen scharrels.

Ze houden ervan wanneer ze op een eerste date in staat zijn om een diepgaand en zinvol gesprek met hun potentiële partner aan te gaan. En ze waarderen het als de persoon die tegenover hen zit niet verlegen is.

Tegelijkertijd zijn Weegschalen echter te zelfverzekerd en opschepperig, en het gesprek kan eenzijdig beginnen te voelen. Mensen kunnen deze persoonlijkheidskenmerk als ongewenst op hun mentale checklist hebben staan die ze voor elke eerste date klaar hebben.

8. Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn zeer gepassioneerd, loyaal en toegewijd. Ze beschouwen zichzelf als uitstekende karakterbeoordelaars, wat betekent dat ze graag mensen leren kennen en hun energie voelen.

Schorpioenen hunkeren naar diepe emotionele verbindingen, maar ze zijn niet de gemakkelijkste noot om te kraken. Wanneer ze op hun eerste date zijn, laten ze meestal niet meteen al hun kaarten zien.

Ze worden vaak als mysterieus beschreven, maar ze brengen die afstandelijkheid vaak naar een heel ander niveau, wat andere mensen misschien niet leuk vinden (noch begrijpen). Ze kunnen een echt raadsel zijn om op te lossen, zelfs voor iemand die van een goede uitdaging houdt.

9. Boogschutter (22 november – 21 december)

Dit Is Wat Je Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Verkeerd Doet Op De Eerste Date

Boogschutters staan erom bekend open en eerlijk te zijn over de dingen die ze willen, maar ook over hun liefde voor nieuwheid en opwinding. Dit betekent dat ze het moeilijk hebben om zich te settelen en voor een relatie met slechts één persoon te kiezen.

Dit persoonlijkheidskenmerk zorgt ervoor dat ze op hun eerste date niet erg toegewijd en serieus zijn. Natuurlijk willen ze altijd plezier hebben met iemand, maar ze houden het graag licht en niet te serieus, zodat ze een dwalend oog kunnen hebben voor het geval er iemand langs komt die beter is.

10. Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken staan bekend om hun felle onafhankelijkheid. Ze zijn erg volhardend, hardwerkend en praktisch, en ze kunnen in principe alles zelf doen. En ze zijn ook erg oordelend en ze geven prioriteit aan eerste indrukken, vooral als het om eerste dates gaat.

Ze besteden de hele eerste date aan het beoordelen van hun potentiële partner en bepalen of die persoon hun tijd wel of niet waard is. Dit is niet erg leuk omdat mensen veel lagen hebben, waarvan de meerderheid niet eens op de eerste date wordt getoond.

11. Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn meestal extreem vrijgevochten, excentriek en op zijn zachtst gezegd uniek. En ze zijn waarschijnlijk een van de moeilijkste sterrenbeelden om mee op een eerste date te gaan.

Hun romantische stijl heeft de neiging om ver af te wijken van moderne conventies, en dat geldt ook voor hun geest. Ze dwalen vaak naar plaatsen die voor de meeste mensen niet zo toegankelijk zijn, waardoor ze pretentieus en moeilijk zijn om je mee te verbinden. 

12. Vissen (19 februari – 20 maart)

En we eindigen met de dagdromers van de dierenriem – Vissen. Voor hen is liefde als een sprookje. Ze zijn altijd op zoek naar een langdurige verbinding, en elke persoon die ze ontmoeten is in hun hoofd hun toekomstige zielsverwant.

Vissen zijn erg aardig, meelevend en liefdevol, waardoor ze perfect relatiemateriaal zijn. Hun nadeel op een eerste date is echter dat ze het moeilijk hebben om niet aan hun ex te denken.

Gemiddeld hebben Vissen veel tijd nodig om over hun oude vlam heen te komen. Dus, wanneer ze op een eerste date gaan met iemand die nieuw is, dan vergelijken ze vaak hun date met hun ex.