Skip to Content

Wanneer De Man Die “Niet Klaar Was Voor Een Relatie” Met Iemand Anders Begint Te Daten

Wanneer De Man Die “Niet Klaar Was Voor Een Relatie” Met Iemand Anders Begint Te Daten

We weten allemaal hoe frustrerend het kan zijn als een man met wie je omgaat van een ander zijn meisje maakt in plaats van jou. Vooral wanneer diezelfde man je specifiek heeft gezegd dat hij niet klaar was voor een serieuze relatie.

“Nou, die Instagramfoto van jullie twee op de verjaardag van je vader lijkt me behoorlijk serieus, Steven.”

In deze situaties mag je boos zijn. Want hoewel jullie technisch gezien nooit iets serieus aan de hand hadden, brachten jullie toch een aanzienlijke hoeveelheid tijd samen door, hadden plezier en deden verschillende andere dating-achtige activiteiten.

En ja, zelfs als jij het was die de dingen tussen jullie twee beëindigde omdat je niet meer iemands optie wilde zijn, dan kun je nog steeds boos en verdrietig zijn.

Want het is waar: situationships doen pijn. Soms zelfs meer dan verbroken relaties. Vooral die situationships waarbij de man je liet geloven dat hij niet klaar was voor een relatie, de dingen met een ander meisje officieel maakt.

Dit zorgt ervoor dat je je eigenwaarde in twijfel trekt, wat nooit leuk is om doorheen te gaan.

Wanneer De Man Die "Niet Klaar Was Voor Een Relatie" Met Iemand Anders Begint Te Daten

Dus, voordat je hem een paragraaf stuurt waarin je je afvraagt waar zijn brutaliteit vandaan komt, en voordat je zijn nieuwe vriendin begint te stalken, bekijk dan deze 5 mogelijke redenen waarom hij zich gedroeg zoals hij deed.

Ze zullen hopelijk veel dingen voor je verduidelijken en je helpen om je broodnodige afsluiting te krijgen, zodat je eindelijk verder kunt.

5 redenen waarom hij toch een relatie heeft terwijl hij zei dat hij niet klaar was voor een relatie

1. Hij voelt zich wraakzuchtig en wil je jaloers maken

Als een man met wie je je relatie hebt beëindigd plotseling met iemand anders begint te daten, dan kan dat zijn omdat hij probeert je terug te pakken.

Ja, hij was niet klaar om iets serieus met je te hebben. En ja, hij hield je alleen als back-up optie. Maar toch, jij hebt hem verlaten, hem iets ontnomen waar hij van genoot, en nu is hij op zoek naar zijn wraak.

En het ergste is dat hij precies weet waar het je het meeste pijn doet.

Hij weet heel goed dat alles wat je ooit van hem wilde een relatie was. En nu je hebt besloten om verder te gaan, is hij niet bang om je jaloers te maken. Zelfs als hij daarvoor met de gevoelens van een ander meisje moet spelen.

Mannen hebben de neiging om hun leven te veranderen zodra je ze uit de jouwe verwijdert. Ze beginnen dingen te doen die ze nog nooit eerder hebben gedaan. Z gaan ineens naar de sportschool, gaan hun bedrijf verbeteren, een vreemde taalcursus volgen of een relatie aangaan om een reactie van je te krijgen.

Dus het punt is, vat zijn nieuwe relatie niet persoonlijk op. Hij doet dit waarschijnlijk om je te provoceren.

2. Hij had tijdens je situationship de hele tijd al met een ander meisje gepraat

Als je denkt dat de man met wie je omging plotseling een nieuwe relatie heeft, denk dan nog eens goed na. Omdat dat ‘plotseling’ deel misschien een beetje twijfelachtig is.

Er gebeurt niets uit het niets, zeker niet in relaties. Dus dit betekent dat je man waarschijnlijk met verschillende dingen bezig was. En dus met veel meisjes praatte totdat hij degene vond die hij het leukst vond.

Wees niet verbaasd. Mannen doen dit zo vaak.

Als je ermee instemt om volgens zijn regels te spelen, dan zal hij alles wat hij wil uit je relatie halen. Je dicht genoeg bij zich houden om je voor zijn eigen bestwil te gebruiken, maar hij zal je nooit het hele pakket geven. Wreed, maar helaas waar.

3. Hij ziet je gewoon niet zo zitten

Dit is een harde pil om te slikken, dus ik zal het kort en simpel houden. Hij vindt je gewoon niet leuk genoeg om een relatie met je te hebben.

Tuurlijk, jullie twee hadden een aantal leuke momenten samen. En de verbinding was er, maar het was niet sterk genoeg voor hem om te overwegen iets serieuzer met je te hebben.

Maar maak je er niet druk over. Alleen omdat hij je niet leuk vindt, wil dat nog niet zeggen dat niemand je leuk vindt. Ga verder en wacht op je prins op het witte paard. Hij is onderweg.

4. Zijn “degene die ontsnapte” is teruggekeerd

Wanneer De Man Die "Niet Klaar Was Voor Een Relatie" Met Iemand Anders Begint Te Daten

Misschien is je man nooit officieel met je uitgegaan omdat hij zijn zinnen had gezet op een bepaald meisje uit zijn verleden. Hij wilde geen relatie hebben voor het geval het lot haar terug in zijn leven zou brengen.

Er zijn veel mensen die zich in deze situatie kunnen vinden. De meesten van ons hebben die speciale persoon met wie de timing nooit goed was. We blijven elkaar het hele leven passeren en vinden elkaar alleen op de slechtst mogelijke momenten.

Dus, misschien hield je man zichzelf alleen bezig met zinloze affaires. En nu ze terug is, kan hij haar niet meer laten ontsnappen. Hij heeft eindelijk een kans om haar te houden, en hij moet het nemen!

Als dat het geval is, respecteer dan de liefde die hij voor haar heeft en ga verder. Ik zeg niet dat het goed van hem was om met je gevoelens te spelen, maar het is wat het is. Laat hem zijn geluk hebben en blijf wachten tot de jouwe jou ook vindt.

5. Hij paste alles toe wat je hem hebt geleerd

Dit kan vooral voor sommige vrouwen zenuwslopend zijn. Maar toch kan het een van de redenen zijn waarom je ik ben niet klaar voor een relatie man plotseling in een zeer serieuze verbintenis met een andere vrouw zat.

We proberen zo hard om de mannen met wie we zijn te leren hoe je een vrouw op de juiste manier moet behandelen.

We vertellen ze hoe ze met ons moeten praten, naar ons moeten luisteren, wanneer ze bloemen voor ons moeten kopen, wanneer ze onze hand moeten vasthouden. En we leren ze hoe ze hun gevoelens moeten uiten, hoe ze met hun woede moeten omgaan, hoe ze onze grenzen moeten respecteren.

We investeren zoveel van onze kostbare tijd om een echte man van hen te maken. Alleen om te beseffen dat we ze perfect hebben gemaakt voor een andere vrouw die na ons zal komen.

Is dat eerlijk? Nee, helemaal niet. Maar soms is dat onze realiteit.

Misschien heb je geprobeerd hem te laten zien hoe hij een vrouw moet behandelen waar hij van houdt. Maar omdat hij een langzame leerling is, realiseerde hij zich pas alles toen hij merkte dat hij met iemand anders uitging.

Het enige wat je hoeft te doen om in deze uitdagende situatie vrede te vinden, is hem te ontvolgen. Zodat je geen verlovings- of trouwfoto’s op Instagram hoeft te zien. En te bidden dat een andere vrouw haar hart niet zal breken, zodat ik een fatsoenlijke man kan ontmoeten.