Skip to Content

Dit Zijn De Sterrenbeelden Die Het Verleden Het Moeilijkst Los Kunnen Laten

Dit Zijn De Sterrenbeelden Die Het Verleden Het Moeilijkst Los Kunnen Laten

Stier

Dit Zijn De Sterrenbeelden Die Het Verleden Het Moeilijkst Los Kunnen Laten

Je bent niet tegen het ervaren van nieuwe dingen, maar je hebt nog steeds een zwak voor je verleden en alles wat tot dat verleden behoort.

Je besteedt zoveel tijd en energie aan het kweken van wat je bezit en je stelt een routine voor jezelf vast.

Als er iets verandert brengt dat een verschuiving teweeg waaraan je maar moeilijk kunt aanpassen — zelfs als je weet dat dat nodig is.

Zelfs als je heden en je toekomst je een gelukkigere en gezondere mindset bieden vind je het moeilijk om je verleden los te laten en het te laten rusten.

Kreeft

Je hebt niet alleen een teder hart, maar je hebt ook een uitstekend geheugen.

Je hebt zoveel liefde gevoeld en je hebt zoveel herinneringen gekoesterd dat verder gaan te vroeg voor je kan zijn.

Je denkt graag terug aan je vorige vriendschappen en relaties en je herinnert je nog alle geweldige momenten die jullie samen hebben doorgebracht.

Soms kan het lijken alsof het toen beter was, zeker als die mensen nu geen deel meer uitmaken van je leven.

Als het aan jou lag zou je al die relaties meenemen en als dit niet mogelijk is zou je liever stil blijven staan bij hoe het vroeger was. 

Schorpioen

Dit Zijn De Sterrenbeelden Die Het Verleden Het Moeilijkst Los Kunnen Laten

Als het leven je raakt, raakt het je hard. Je straalt misschien de vibe uit dat je liever alleen bent, maar als je je wel openstelt doe je dat zonder beperkingen.

Je wilt graag dat dingen naar wens verlopen en je doet je best om daarvoor te zorgen.

Maar als je toch te maken krijgt met mislukking, het uitgaan van je relatie of een tegenslag kan je boosheid en rancune je gevangen houden in je verleden en probeert het het idee van controle te behouden.

Als je iets kwijtraakt wat je dierbaar was blijven je gedachten stilstaan bij die herinneringen als je alleen bent, zelfs onder de beste omstandigheden. Je leeft meer in het verleden dan je eigenlijk wilt toegeven.

Steenbok

Dit Zijn De Sterrenbeelden Die Het Verleden Het Moeilijkst Los Kunnen Laten

Niemand onderschat je toewijding aan het heden en de toekomst, zeker als het op het najagen van je doelen aankomt.

Je zal altijd doen wat nodig is, maar je houdt iets meer aan je verleden vast dan je laat blijken.

Je bent erg traditioneel en je gelooft dat je er de tijd voor moet nemen om iets op te bouwen waar je trots op kunt zijn.

Dit zorgt er vaak voor dat je je verleden herbeleeft terwijl je probeert om je toekomst te verbeteren.

Maar toch blijf je vaak hangen in de fouten die je in het verleden gemaakt hebt en ben je gefixeerd op wat je beter zou kunnen doen.

Uiteindelijk wens je dat je terug kon en je dingen anders aan kon pakken nu dat je meer weet dan vroeger — en je vindt het moeilijk om los te laten hoe het vroeger was.

Vissen

Je draagt zoveel emotie op je schouders en eerlijk gezegd draag je dit sierlijk.

Je ervaart graag nieuwe dingen, je ontwikkelt graag banden met nieuwe mensen en je verkent graag wat de wereld je te bieden heeft.

Maar toch, hoe intens je je best doet om in het heden te blijven leven, heb je de neiging om continu door je verleden te spitten.

Soms voel je je een oude ziel — verscheurd tussen leren en het omarmen van de toekomst, maar toch reflecteer je op het verleden en probeer je het te analyseren.

Je kunt je nog duidelijk herinneren wat je is overkomen en soms zou je graag terug in de tijd willen gaan en even in de tijd willen blijven dat alles iets makkelijker leek.

Als er dingen veranderen in je leven en zelfs wanneer de toekomst barst van de verwachtingen, zul je gedeeltelijk gevangen blijven zitten in hoe het ooit was.

Dit Zijn De Sterrenbeelden Die Het Verleden Het Moeilijkst Los Kunnen Laten