Skip to Content

Een Goed Vriendje Blijft Geen Vrienden Met Zijn Exen

Een Goed Vriendje Blijft Geen Vrienden Met Zijn Exen

Nee, dit gaat niet. Een goed vriendje blijft geen vrienden met de vrouw met wie hij het bed deelde. De vrouw die hem knuffelde en wie hij al zijn geheimen vertelde.

Je bent met een nieuw meisje omdat ze beter bij je past. Dus waarom moet je nog steeds om middernacht bereikbaar zijn als je ex je belt en om een gunst vraagt?

Misschien liegt ze om met je samen te kunnen zijn. Haar bedoelingen kunnen heel anders zijn en jij zou de intenties moeten kunnen herkennen van een meisje waar je mee samen was.

Je nieuwe partner is iemand bij wie je je van je beste kant wilt laten zien. Een situatie waar je ex je midden in de nacht belt laat je partner zien dat je nog steeds niet over haar heen bent.

Een Goed Vriendje Blijft Geen Vrienden Met Zijn Exen

Het kan worden opgevat als emotioneel vreemdgaan.

Je nieuwe vriendin zal het in ieder geval niet leuk vinden dat je je ex als nood persoon in je leven hebt. Het lijkt al snel alsof jullie nog niet helemaal over elkaar heen zijn.

Jij denkt misschien dat het niet je verantwoordelijkheid is om iedereen in je leven af te stoten wanneer je een nieuwe relatie hebt.

Maar heb je er over nagedacht hoe jouw vriendin zich voelt?

Als je vriendin niet de kans krijgt om zich als loyaal en betrouwbaar persoon te bewijzen zal ze niet bij je blijven.

Je ziet niet dat ze het probeert, omdat je al iemand hebt die dat voor je doet.

Wat jou een slecht vriendje maakt, is dat je geen compromis wil sluiten in je nieuwe relatie hoewel je ziet dat het je vriendin dwarszit.

Een Goed Vriendje Blijft Geen Vrienden Met Zijn Exen

Je bent niet dapper genoeg om verder te gaan met je leven en het gebeurt vaak dat je met beide meisjes samen wilt zijn.

Terwijl je met de een bent, probeer je de ruimte te vinden om de ander te vertellen dat je over een paar uur tijd voor haar hebt.

Nog erger, hij probeert beide meisjes te laten zien dat hij iets voor ze voelt. Het gaat dus niet alleen om seks, maar ook om emoties.

Hoe meer jij, al zijn vriendin, hem ruimte geeft om hem op zijn gemak bij jou te laten voelen, des te meer hij zal liegen en iedere kans aangrijpen om de andere vrouw te zien.

Hij zal je niet verlaten, omdat hij precies heeft wat hij nodig heeft. Wanneer je een emotionele vreemdganger wordt, is het moeilijk om weer in je oude vorm te stappen.

Fuckboys zijn een specifiek type vriendje. Ze behandelen je met respect maar niet met meer dan waar jij genoegen mee neemt.

Een Goed Vriendje Blijft Geen Vrienden Met Zijn Exen

Als hij het gevoel krijgt dat jij er mee op wil houden zal je verrast zijn over de hoeveelheid moeite die hij ineens doet.

Hij zal alles doen om je bij hem te houden. Jij en andere meisjes, hij heeft immers twee handen.

Je kan veel vrienden hebben en wie je als vriend beschouwt zou geen noodpersoon moeten zijn.

Vrienden horen er voor je te zijn wanneer je ze nodig hebt. Maar niet om zonder medeweten van je vriendin de nacht mee door te brengen. Niet om mee te praten over de tijd dat je samen was.

Aangezien je een verstandig persoon bent zul je het nooit laten gebeuren dat je in een relatie raakt met iemand die ook met andere vrouwen uitgaat.

In het begin laat je hem je misschien overtuigen dat die vrouwen in zijn verleden horen en dat ze alleen vrienden zijn. Zodra je dat gelooft, verandert hij en gaat hij weer met ze uit.

Het trieste is dat veel meisjes met een slecht vriendje samen blijven zodat ze niet alleen hoeven zijn. Ze blijven het rationaliseren omdat ze aan het begin genoeg aandacht hebben gehad.

Een Goed Vriendje Blijft Geen Vrienden Met Zijn Exen

Ze laten hem hun een rad voor de ogen draaien met die valse vriendschappen zolang ze geloven dat ze hem kunnen vertrouwen.

Je kunt niet vroeg in het begin voorspellen wie een fuckboy is en zodra je twijfels krijgt, zal hij je overtuigen dat er niks is om je zorgen over te maken.

Op een bepaald punt, wanneer je je realiseert dat je meer verdient dan een leugenaar, zal je klaar zijn om hem te verlaten en verder te gaan met je leven.

Mensen zoals hij veranderen niet voor iemand tenzij ze dat echt willen. In dat geval zullen ze proberen om hun gedrag te verbeteren en zich aan één persoon te binden.

Fuckboys zien geen enkele relatie serieus en dat kun je makkelijk zien wanneer ze hun eerdere relaties niet op willen geven.

Dus wanneer jij de enige bent die probeert dingen te verbeteren, kun je beter ergens anders zijn. Verspil niet je liefde, tijd, geduld en energie aan een man die het niet waard is.

Ze zullen nooit veranderen en zich niet binden, beschikbaar maken, loyaal of eerlijk zijn tegen één vrouw.

Een Goed Vriendje Blijft Geen Vrienden Met Zijn Exen