Skip to Content

7 Dingen Die Een Goed Vriendje Nooit Voor Je Zal Verbergen

7 Dingen Die Een Goed Vriendje Nooit Voor Je Zal Verbergen

Nu denk je dat het uit elkaar gaan na een jaar of twee daten niet zo’n groot probleem is. Maar als je je realiseert dat als je 80 wordt, dat ongeveer 1/80ste van je hele leven is. Het is dus van belang dat je een goed vriendje zoekt.

Want, maak dezelfde fout twee keer en het aantal wordt nog groter. Dan besef je dat het een groot probleem is!

Je zult je tijd niet verspillen aan een man die het niet waard is! Trap niet in de val en geef niet toe aan je verzorgende instincten – probeer hem niet te repareren.

Probeer hem niet te veranderen, want ik zal je vertellen hoe het zal uitwerken. Je zult bergen voor hem verzetten. Je draagt je hart op je mouw terwijl hij geniet van alle aandacht die je hem geeft, zonder iets terug te geven.

Hij krijgt tientallen tweede kansen en hij zal er niet eens aan denken om zijn benadering van jullie relatie te veranderen, omdat je hem duidelijk hebt laten zien dat je al het slechte dat hij doet tolereert.

Na een tijdje zul je het beu worden om als stront behandeld te worden, en je gaat het opgeven. Poef! Daar gaat de 1/80ste van je leven die je nooit meer terugkrijgt.

Begrijp me niet verkeerd. Ik zeg niet dat je helemaal moet stoppen met daten, alleen maar omdat er een paar serieuze klootzakken zijn. Ik zeg alleen dat je moet letten op de manier waarop je vriend zich om je heen gedraagt.

Omdat een goede vriend, een man die serieus met je omgaat en om je geeft, nooit een van deze dingen zal doen:

1. Een goed vriendje verbergt zijn telefoon nooit voor je

7 Dingen Die Een Goed Vriendje Nooit Voor Je Zal Verbergen

Hij hoeft zich nergens zorgen over te maken, want hij heeft niets gedaan. Weet je hoe sommige jongens niet zonder hun telefoon kunnen leven? Ze brengen het naar de badkamer. Ze slapen ermee. Het is alsof hun telefoon een deel van hen wordt.

Nou, als je met dat soort mannen te maken hebt, dan heb je zeker iets om je zorgen over te maken. Hij verbergt zeker iets.

Maar als uw man zijn telefoon laat liggen en de kamer verlaat zonder, dan kunt u er zeker van zijn dat hij niets doet waar u zich zorgen over hoeft te maken.

2. Hij verbergt nooit waar hij geweest is

Als hij er niet is en je vraagt hem waar hij is geweest, zal een goede vriend je er alles over vertellen. Hij zal je vertellen wat hij tijdens het weekend heeft gedaan of waar hij heen is gegaan nadat hij jou had ontmoet. Hij heeft geen geheimen omdat hij niets verkeerd heeft gedaan.

Een slechte vriend zal geheimzinnig zijn over waar hij is geweest en met wie. Hij heeft waarschijnlijk iets gedaan wat jij niet leuk zou vinden, waarom zou hij het anders geheim houden?

3. Een goed vriendje verandert zijn verhaal niet

Vanochtend vertelde hij je één ding, en ‘s middags veranderde hij zijn verhaal in iets anders. En als je hem vraagt waarom hij het anders vertelt, zal hij een dom, flauw excuus hebben, zoals: “Ik kon het me vanmorgen niet herinneren”, of hij zal proberen je ervan te overtuigen dat hij vanochtend hetzelfde verhaal vertelde.

Je hebt hem vast verkeerd begrepen. Het komt erop neer dat jij het bent, niet hij. Een goed vriendje heeft niet meerdere versies van één verhaal. De dingen die hij zegt blijven onveranderd. Zijn woord betekent echt iets.

4. Hij zal nooit de waarheid verbergen

Liegen is niet zijn ding. Hij is volwassen genoeg om de gevolgen van zijn daden onder ogen te zien. Als hij het verprutst, zal hij er open over zijn en onder ogen zien wat er gaat gebeuren.

Slechte vriendjes realiseren zich niet dat liegen slechts een tijdelijke oplossing is. Vroeg of laat zullen hun leugens hen inhalen. Het zal allemaal transparant worden en dan is er geen gemakkelijke uitweg.

5. Een goed vriendje zal nooit zijn emoties verbergen

Een goed vriendje zal niet bang zijn voor wat hij voelt. Hij zal zijn gevoelens niet voor je verbergen. Het feit dat hij kwetsbaar moet zijn om zich voor jou open te stellen, maakt hem helemaal niet bang.

Door kwetsbaar te zijn, blijft hij trouw aan zichzelf. En jij als zijn vriendin zal dat herkennen en je zult hem vertrouwen. Dat is meer dan je zou kunnen vragen in een succesvolle relatie.

Een slecht vriendje zal hard to get spelen. Hij zal emotioneel niet beschikbaar zijn omdat hij zich niet aan jou wil binden. Hij vertrouwt je niet genoeg om zich voor je open te stellen. Dat soort gedrag is niets meer dan een relatiemoordenaar.

6. Hij zal nooit zijn vorige relaties verbergen

Goede vriendjes hebben geen geesten uit het verleden die hen achtervolgen. Goede vriendjes hebben geen onopgeloste problemen met ex-vriendinnen. Ze hebben geen reputatie omdat ze al hun relaties op een humane manier en met waardigheid hebben beëindigd.

Goede vriendjes hebben nooit iets slechts te zeggen over hun ex-vriendinnen. Je zult ze nooit slecht over ze horen spreken en het allerbelangrijkste: ze verbergen ze niet.

Aan de andere kant verbergen slechte vriendjes hun relaties uit het verleden of praten ze over hun ex-relaties. Dat is waarschijnlijk een voorzorgsmaatregel, voor het geval je er iets slechts over hoort.

Ze verzinnen allerlei leugens om ervoor te zorgen dat je weet dat hun exen gek zijn, zodat je geen woord gelooft van wat ze zeggen.

7. Een goed vriendje zal nooit verbergen wat hij voor werk doet

7 Dingen Die Een Goed Vriendje Nooit Voor Je Zal Verbergen

Een goed vriendje zal transparant zijn over wat hij voor de kost doet. Waarschijnlijk ontmoet je zelfs zijn collega’s/vrienden. Hij zal praten over zijn werkdag en alles wat het vermelden waard is.

Omdat hij van plan is een toekomst met jou te hebben, heeft hij niets voor je te verbergen. Hij zal je het goede en het slechte vertellen. Hij zal je alles vertellen.

Een slecht vriendje zal vaag zijn over wat hij doet, omdat het hem simpelweg niet genoeg kan schelen dat jij het weet. Je weet misschien wat basiszaken over zijn werk, maar dat is alles. Hij zal nooit over zijn werk praten, en je zult ook niemand tegenkomen die met hem samenwerkt.

Het komt erop neer: geef het daten niet op. Je moet jezelf op de voorgrond plaatsen en risico’s nemen als je ware liefde wilt vinden. Je moet met de verkeerde uitgaan om de juiste te ontmoeten.

Maar je hoeft niet meer van je leven te verspillen dan nodig is. Lees de signalen en schrap hem uit je leven, want hij is geen goed vriendje, en hij is zoveel minder dan je verdient.