Skip to Content

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Zijn foute mannen per definitie slecht? Of bestaan er ook ‘goede’ foute mannen?

Over het onderwerp foute mannen is al het nodige geschreven. En wat we dan vooral lezen is dat we bij hen uit de buurt moeten blijven, omdat ze slecht voor ons zijn.

Wat we van iedereen horen is dat foute mannen ons ongelukkig maken. Ze behandelen vrouwen meestal slecht, ze liegen, bedriegen, noem maar op…. dat is wat we horen…

Maar als we dit allemaal weten, hoe verklaar je dat er nog steeds heel veel vrouwen een zwak voor dit type mannen hebben en vaak als een blok voor hen vallen?

Zijn al die vrouwen die willens en wetens voor een foute man vallen dom? Zijn ze levensmoe?

Nee, ik denk het niet.  

Mijns inziens is dit fenomeen eenvoudig te verklaren. Bepaalde foute mannen beschikken namelijk over een aantal onweerstaanbare eigenschappen.

Foute mannen of ‘bad boys’, zoals ze ook wel worden genoemd, worden meestal omschreven als dominant, zelfverzekerd, moedig en assertief.

Deze eigenschappen geven dit type mannen een sterke persoonlijkheid. Het is totaal het tegenovergestelde van de persoonlijkheid van een ‘aardige’ man.

Maar laat ik duidelijk zijn dat ik met foute mannen niet die zelfvernietigende slechteriken bedoel, die zich in het criminele circuit bevinden, constant in de gevangenis zitten, oude vrouwtjes beroven etc.

Ik heb het over de ‘goede’ foute mannen, de mannen die met de juiste kwaliteiten, houding en mindset door het leven gaan.

Dus niet die foute mannen, die niet emotioneel beschikbaar zijn, met wie je geen toekomst kunt opbouwen en die zich anders voordoen dan wie ze daadwerkelijk zijn.

Het is niet nieuw dat veel vrouwen op zoek zijn naar een relatie met dit soort mannen en kinderen van hen willen. Deze ‘goede’ foute mannen worden door veel vrouwen woest aantrekkelijk gevonden.

En bovendien willen andere mannen stiekem net als zij zijn.

Ik heb het over die ‘goede’ foute mannen die zichzelf en hun naasten zoveel positieve waarden te bieden hebben.

En die tegelijkertijd (ook in het belang van zichzelf en hun dierbaren) ook geen problemen hebben om conflicten te creëren en ermee om te gaan.

Deze foute mannen gaan tegenstand of ontberingen niet uit de weg.

In plaats daarvan zoeken ze altijd naar uitdagingen en mogelijkheden om hun positie en hun omstandigheden te verbeteren.

Dit type foute man is tegenwoordig uiterst zeldzaam. Het is een soort uitgestorven ras zeg maar…

Een uitgestorven ras?

Ja, en dat komt mijns inziens omdat in onze homogene samenleving van tegenwoordig, iedereen op dezelfde manier praat en handelt .. met een en dezelfde reden: het vermijden van aandacht en controverse.

In onze huidige tijd waarin echte mannelijkheid steeds schaarser lijkt te zijn en vaak wordt beschaamd, kan het aannemen van de juiste eigenschappen, die behoren tot een foute man, mannen helpen om zich te onderscheiden van de massa en een man met waarden te worden.

Een man met waarden die de aandacht van vrouwen en te tegelijkertijd de bewondering van mannen krijgt.

Laten we eens dieper ingaan op deze aantrekkelijke eigenschappen, die foute mannen hebben (en die elke man mijns inziens in principe zou moeten hebben om een betere en sterkere versie van zichzelf te worden).

Ja, je leest het goed, dit artikel gaat over de aantrekkelijke eigenschappen van de ‘goede’ foute man.

6 aantrekkelijke eigenschappen waarover elke man zou moeten beschikken, niet alleen de foute mannen

1.Authenticiteit

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Foute mannen zijn echt authentiek. Ja, inderdaad, een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van een foute man, is zijn authenticiteit.

Foute mannen hebben over het algemeen de neiging extreem oprecht te zijn zonder daar moeite voor te hoeven doen.

Foute mannen zeggen en doen wat ze willen, ongeacht wat anderen denken.

Mensen die deze eigenschap bezitten, weten wie ze zijn en wie ze niet zijn.

Ongeacht welke normen de samenleving hen oplegt, authentieke mensen blijven geconcentreerd en gegrond in wat ze geloven wie ze zijn en zouden moeten zijn.

En daarom, precies om deze reden trekken ze andere mensen als een magneet naar zich toe.

Iedereen weet en begrijpt immers wat er nodig is om echt, anders en authentiek te zijn.

Het is een verfrissende eigenschap die veel kracht en status uitstraalt. Mensen die authentiek zijn, zijn gewoon niet geïnteresseerd in meningen en opmerkingen van anderen.

En dat verklaart ook waarom authentieke mensen mysterieuzer, gedenkwaardiger en opwindender worden gevonden.

De meeste vrouwen raken geïntrigeerd door een authentieke man, ze zal zijn uniekheid en de ongewone manier waarop hij zichzelf presenteert niet kunnen weerstaan.

Authenticiteit wordt dus door vrouwen als een aantrekkelijke eigenschap gezien.

2. Zelfverzekerdheid

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Yep, foute mannen zijn altijd onrealistisch zelfverzekerd.

Van alle aantrekkelijke eigenschappen die een man kan hebben, vind een vrouw zelfverzekerdheid de belangrijkste.

Kijk maar eens naar al die foute mannen waar vrouwen op af komen. De meeste van hen zijn meestal extreem zelfverzekerd.

Ze zijn soms zelfs ronduit arrogant of bevinden zich op het randje van een borderline-achtige persoonlijkheid.

Vergis je niet, deze eigenschap is extreem krachtig.

Mannen die extreem zelfverzekerd zijn, kunnen zelfs overkomen als narcisten, maar vrouwen geloven toch op de een of andere manier in hen en wat ze zeggen.

Wat denk je van al die succesvolle bedrijfseigenaren of artiesten? Door alleen al naar ze te kijken, zie je dat ze het grootste vertrouwen hebben in hun eigen kunnen en capaciteiten.

Sommige mensen beschikken over zoveel zelfverzekerdheid dat je zou denken dat er iets is wat zij weten en jij niet.

Deze vorm van zelfvertrouwen kan in verschillende vormen tot uiting komen.

Van de manier van praten, oogcontact, lichaamstaal tot zelfs de interne dialoog die iemand met zichzelf heeft.

Een zelfverzekerde man heeft overtuiging in alles wat hij zegt en doet.

Hij heeft volledig vertrouwen in zijn eigen waarden, grenzen, normen en overtuigingen tot het punt waarop hij ze prioriteit geeft boven die van andere mensen.

Een zelfverzekerde man creëert en benut kansen, die hem van dienst kunnen zijn en hem kunnen helpen groeien als man in zijn carrière en relaties.

Mannen die overtuigd zijn van hun waarden en normen worden door andere mannen als bedreiging gezien en zijn voor vrouwen woest aantrekkelijk.

3. Egoïsme

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Foute mannen zijn extreem egoïstisch en kunnen daar bovendien heel meedogenloos over zijn.

Egoïstische mannen begrijpen dat zijzelf de enigen zijn, die hun eigen behoeften op de eerste plaats stellen.

Egoïstische mannen begrijpen dat niemand anders echt hun beste belangen in gedachten hebben.

Het spreekt voor zich dat mensen ook een hekel hebben aan mannen, die zichzelf altijd op de eerste plaats zetten en dat ook consequent blijven doen.

Andere mensen zullen over deze egoïstische mannen zeggen dat ze niet geïnteresseerd in het welzijn van anderen (wat misschien ook waar is, afhankelijk van de mate van egoïsme).

Deze mannen worden vaak gehaat omdat ze niet doen wat hen wordt opgedragen.

Ze worden vaak gehaat, omdat ze zich niet aan de agenda van andere mensen onderwerpen en als ze hun beste belangen niet behartigen.

Mannen die egoïstisch zijn, doen wat het beste is voor hen en voor de degenen om wie ze geven, ongeacht wat anderen denken (zonder iemand pijn te doen uiteraard).

En zolang dit egoïstische gedrag de benodigde resultaten oplevert, zal dit altijd door anderen gerespecteerd blijven, zelfs als ze het niet begrijpen.

Van typische aardige mannen, die geen gezonde mate van egoïsme hebben, zal misbruik worden gemaakt door anderen.

We weten immers allemaal dat zolang je jezelf hoog in het vaandel hebt staan en respecteert, andere mensen hetzelfde over jou zullen denken.

4. Rokkenjagers

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Foute mannen versus aardige mannen: welke datingstrategieën hanteren ze?

Van alle typische foute mannen eigenschappen, die alle mannen graag zouden willen hebben, is deze eigenschap de meest gewilde.

Natuurlijk, hoe kan het ook anders… dit zou niemand moeten verbazen.

Maar waarom zijn foute mannen zo effectief als het om versieren en daten gaat?

Om antwoord op deze vraag te geven, gaan we dieper in op de verschillende datingstrategieën van foute mannen en vergelijken we deze met die van aardige mannen.

In eerste instantie denk je misschien dat aardige mannen geen datingstrategie hebben.

Aardige mannen zijn gewoon hun aardige zelf, die het vrouwen op een onzelfzuchtige manier graag naar de zin willen maken.

Op een onzelfzuchtige manier? Zonder eigen belang?

Klopt deze gedachte? Nee, dat is een oprechte misvatting.

Als deze aardige mannen geen eigen agenda zouden hebben en dus zo onzelfzuchtig zouden zijn, zouden ze ook niet geïrriteerd raken als ze de vrouw van hun dromen in de armen van een egoïstische foute man zien belanden.

Een aardige man zou ook niet geïrriteerd raken als zijn droomvrouw er uiteindelijk toch voor kiest om met die foute man verder te gaan, nadat hij maandenlang in haar heeft geïnvesteerd.

Deze aardige mannen zullen de vrouwen van hun dromen altijd op een voetstuk blijven plaatsen en hen alles geven wat ze te bieden hebben om hen voor zich te winnen.

En als dit mislukt, raken ze gefrustreerd en misschien zelfs een beetje boos op de vrouw in kwestie.

Aardige mannen denken dat vrouwen extreem binaire wezens zijn, die gewoon veel aandacht en liefde van een man willen om zekerheid te hebben dat ze in een toegewijde relatie zitten.

Aardige mannen hebben helaas meestal een gebrekkig begrip van verlangens en hoe wederzijdse aantrekkingskracht en de dynamiek tussen beide geslachten precies werkt.

Ik denk dat dat komt omdat ze van jongs af aan zijn geconditioneerd om achter vrouwen aan te jagen.

Aardige mannen hebben van jongs af aan geleerd dat de vrouw een soort prijs is.

Ze willen vrouwen plezieren om hun verlangen voor zich te winnen.

Waarschijnlijk omdat ze vroeger teveel naar Disney-films hebben gekeken, wat deze aardige mannen doet denken dat ze vrouwen met pure inspanning en volharding kunnen overtuigen om zich aan hen te binden.

We weten allemaal dat aantrekkingskracht en oprecht verlangen zo niet werkt.

En daarom trekken aardige mannen bijna altijd aan het kortste eind als het om vrouwen gaat.

Deze aardige mannen hebben meestal geen slechte eigenschappen en hebben vrouwen niets anders te bieden dan hun geweldige bedoelingen en aandacht.

En vrouwen zijn nu eenmaal emotionele wezens, die omver geblazen willen worden met iets meer dan een verbintenis voor altijd.

Vrouwen willen geen relatie met mannen zijn die emotioneel afhankelijk zijn. Deze vrouwen willen niet dat de uitkomst afhankelijk is van wat zij voor hen voelen of over hen denken.

En dit weten foute mannen al lang.

Foute mannen daarentegen willen jagen en ze weten dat vrouwen dat ook willen.

Wat vrouwen willen, is het achterna jagen van mannen die andere vrouwen willen. Ze willen mannen achterna jagen die andere mannen willen zijn.

Ze willen een man, die zoveel competentie en waarde heeft, dat hij zich onderscheidt van de massa.

Als waardige man hoef je je niet te bekommeren om wat anderen over je denken.

Een waardige man moet zichzelf en zijn waarden voorop stellen.

Een waardige man moet begrijpen dat de juiste mensen daarna vanzelf zullen volgen.

Zijn die aardige mannen eigenlijk wel echt aardige mannen?

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Aardige mannen, die hun vriendelijkheid als wapen inzetten om vrouwen voor zich te winnen, zijn niet echt aardig. Ook al willen ze je dat doen geloven.

Waarom niet? Omdat ze eigenlijk lafaards zijn.

Vind je dit verrassend? Ik wil zelfs zo ver gaan om te zeggen dat deze aardige mannen in feite de foute mannen zijn en weet je waarom?

Aardige mannen doen hun best om zich van hun beste kant te laten zien en zetten hun vriendelijkheid in als wapen bij interacties met vrouwen.

Op deze manier hopen deze aardige mannen dat vrouwen op magische wijze verliefd op hen zullen worden.

Foute mannen blijven trouw aan zichzelf en hun waarden, dus kan het hen niets schelen. Een vrouw neemt hem zoals  hij is of niet. Zo denkt de foute man.

Een aardige man denkt meestal dat aandacht schenken aan een vrouw voldoende is en dat hij zijn ware bedoelingen niet hoeft te laten zien.

Hij voert een eenzijdig proces uit door een vouw met aandacht te overstelpen, denkend dat zij in zijn val zal worden gelokt door zijn toewijding en uiteindelijk de eerste stap zal zetten.

Maar aan het einde van het verhaal, blijft hij wachten… tot in de eeuwigheid. Of hij krijgt een uitnodiging voor haar bruiloft.

Deze tactiek die door aardige mannen wordt gebruikt, een soort valse vriendelijkheid voor het aantrekken van vrouwen, wordt door vrouwen als zeer onprettig ervaren.

Het feit is dat vrouwen dwars door deze tactiek heen kijken. Bovendien zullen sommige vrouwen geneigd zijn om misbruik te maken van dit soort naïeve mannen.

De tactiek van de foute mannen is heel anders. Zij zullen meteen hun verlangen en bedoelingen van man tot vrouw laten zien.

Geen vaagheid en geen kunstmatige vriendschappen.

Hij zal een vrouw benaderen en met haar flirten en vrouwen zullen zich tot deze aanpak aangetrokken voelen.

Als een foute man een vrouw voor zich heeft gewonnen en zij hem niet respecteert of over zijn grenzen heengaat, zal hij er geen problemen mee hebben om haar kwijt te raken.

Hij zal echter nooit achter haar aankomen. En zeker niet als ze hem niet de aandacht geeft waar hij volgens hem recht op heeft.

Ja, zo is het. Vrouwen voelen zich ook aangetrokken tot emotioneel onafhankelijke mannen.

Dat is dus het belangrijkste verschil tussen de tactiek van foute en aardige mannen en het moge duidelijk zijn wie er altijd aan het kortste eind trekt.

5. Passie

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Foute mannen hebben altijd een grote passie waar ze geen geheim van maken.

Tatoeages, auto’s, muziek, vechtsporten, vrouwen, fitness, mode, surfen, muziek, je weet wel…..

Al deze dingen zijn passies waar foute mannen naar neigen.

En ze maken er geen geheim van. Ze onderscheiden zich van anderen door hun passies openlijk te delen.

Het hebben van een passie is iets bijzonders en het delen ervan ook. Mensen die ergens gepassioneerd over zijn, delen dit graag met anderen, omdat deze passie deel uitmaakt van hun persoonlijkheid.

Zie het als iets rauws, menselijks en echt.

Het delen van een bepaalde passie met anderen creëert ook een band met gelijkgestemden.

En vaak ontbreekt het bij mensen die geen passie hebben aan lef en openheid.

Bij mensen die geen passie hebben, ontbreekt het ook vaak aan diepgang in hun identiteit en de banden die ze met anderen hebben.

Er zijn zoveel mensen die dag in dag uit naar hun werk gaan en iets doen dat hen niet bevredigt of wat ze zelfs verafschuwen.

Vervolgens komen ze thuis en omringen ze zich met gelijkgestemde vrienden of kijken ze naar Netflix. Dag in, dag uit.

Mensen die nergens gepassioneerd over zijn, geven zichzelf niet de kans om te groeien.

Ze geven zichzelf niet de kans om een persoon te worden met unieke en gedenkwaardige ervaringen.

Uiteindelijk zal een leven zonder passies leiden tot saaiheid en zullen mensen niet de neiging hebben om zich met hen te verbinden.

Wat ook vaak gezien wordt bij mensen, die nergens gepassioneerd over zijn, is dat ze obsessief worden naar hun partner, omdat ze bang zijn om deze kwijt te raken.

En als vrouwen ergens allergisch voor zijn dan is het dat wel. Vrouwen hebben minachting voor dit soort obsessieve mannen en zeker geen respect.

Ik zou alle mannen willen aanraden een doel in het leven te zoeken als ze dat niet hebben, een passie. Ga op onderzoek uit naar welke hobby je zou kunnen doen wat bij je past en wat klikt op emotioneel en mentaal niveau.

Het is gewoon een feit dat als je ergens een passie voor hebt, je meer hebt om naar uit te kijken in het leven en je andere mensen zult gaan inspireren.

Het hebben van een passie en iets persoonlijks om aan te werken, is goed voor je mentale ontwikkeling.

Als je ergens een passie voor hebt, heb je ook een doel om aan te werken en andere doelen om na te jagen.

En reken maar dat dat iets is dat een ongelooflijke aantrekkingskracht heeft op de mensen om je heen. Als je als man een drive ergens voor hebt, zal dit ook doorwerken naar andere gebieden in het leven, ook in relaties.

6. Agressief competitief

6 Aantrekkelijke Eigenschappen Die Alle Foute Mannen Hebben

Foute mannen zullen nooit alleen maar op zichzelf blijven, want er zal altijd wel iets zijn wat hen uitdaagt tot een beetje gezonde rivaliteit.

Deze rivaliteit van foute mannen zie je meestal terug in een boksring, waar ze meedoen aan een amateurwedstrijd, in een bar waar ze meedoen aan een dartwedstrijd, in een rapwedstrijd of ze gaan op een andere manier de strijd met de competitie aan.

De foute man wil anderen laten zien waar hij toe in staat is en welke resultaten hij heeft behaald.

Iets anders waar je de rivaliteit van een foute man aan herkent, is het plagen van zijn vrienden.

Je zult ook merken dat hij zijn collega’s en vrouwen waarin hij is geïnteresseerd plaagt. Dit doet hij om zijn humor aan te scherpen en ook om zijn publiek te vermaken uiteraard.

Competitief zijn en rivaliteit behoren tot die eigenschappen van foute mannen. En deze rivaliteit zul je overal in terug zien, in welke vorm van competitie dan ook (vaardigheden, doelen, levensstijl).

En alles met het doel om zichzelf constant te verbeteren en dit aan anderen te laten zien.

Als een man continue in een competitieve toestand verkeert, houdt hem dit scherp. Scherp in de zin van er klaar voor zijn om met de dagelijkse hindernissen van het leven om te gaan.

Mannen die met succes de verschillende proeven van het leven doorstaan, hebben meer redenen om in zichzelf en zijn capaciteiten te geloven.

En mannen die meer in zichzelf en hun capaciteiten geloven, hebben meer zelfvertrouwen, waardoor hun status en wijsheid ook toeneemt.

Foute mannen staan altijd klaar voor een beetje competentie. Scherp blijven en klaar zijn voor de competitie is een mentaliteit die altijd in stand moet worden gehouden.

En ze doen dit door consequent hun eigen niveau en dat van de concurrentie te evalueren (op verschillende plaatsen, zoals sportscholen en werkplekken of wat voor podium dan ook).

Als mannen deze mentaliteit laten zakken, worden ze inactief in een comfortabele zone.

En dit kan mannen tegenhouden om succesvoller en aantrekkelijker te worden als man.

Tot slot mijn advies aan alle mannen

Dit waren 6 dominante eigenschappen van foute mannen, die toch niet echt heel erg slecht zijn, vind je ook niet?

Foute mannen, maar dan de ‘goede’ foute mannen lijken op vele gebieden van het leven succesvol te zijn.

In mijn optiek, kunnen alle mannen wel een beetje van deze eigenschappen gebruiken.

Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk (zoals bij alles in het leven) allemaal het vinden van de juiste balans.

PinFlight Image