Skip to Content

Ik Hoop Dat Je Vindt Waar Je Naar Op Zoek Bent

Ik Hoop Dat Je Vindt Waar Je Naar Op Zoek Bent

Ik hoop dat je vindt waar je naar op zoek bent.

Ik hoop dat je het geluk vindt dat je zelf bepaalt. Ik hoop dat je echt de tijd neemt om erachter te komen wat je ontroert, wat je ziel aanmoedigt, wat je zielsgraag uit dit leven wilt halen en ik hoop dat je de moed hebt om dat na te jagen.

Ik hoop dat je de moed hebt om te geloven dat je alles waar je naar verlangt verdient, dat je kundig bent en het verdient om het leven op te bouwen dat je passie aanwakkert.

Die passie heb je vanbinnen — ik hoop dat je nooit gemakzucht, comfort of de gemakkelijkheid van het stilstaan dit vuur laat doven.

Ik hoop dat je de wereld laat zien wat je met al die innerlijke passie kunt doen. 

Ik hoop dat je de liefde vindt die je zachtaardiger maakt. De liefde die ervoor zorgt dat je een betere man of vrouw wilt zijn, de liefde die in je gelooft en die je steunt, die achter je staat.

Ik hoop dat je iemand vindt die al snel je favoriet wordt — iemand die de herfst minder eng maakt, iemand voor wie je gewoon elke moet kiezen. 

Ik hoop dat je iemand vindt die je laat zien hoe diep je gevoelens eigenlijk gaan, hoe intens je van iemand kan houden.

Ik hoop dat je iets echts vindt, want niets is mooier dan van iemand houden die ook van jou houdt. Niets is mooier dan van iemand houden die een thuis voor je heeft gemaakt in hun hart.

Ik hoop dat je acceptatie vindt. Acceptatie die weerklinkt door je botten en die de stem in je hoofd stilt die zegt dat je niet goed genoeg bent of dat je achter begint te raken.

Ik hoop dat je jezelf vergeeft voor de fouten die je hebt gemaakt, voor het verleden dat je vanbinnen in leven houdt. Ik hoop dat je leert om los te laten — dat je de dingen loslaat die je moest doen om te genezen, te groeien of te overleven. Je doet je best. Je bent mens. Vergeet dit alsjeblieft nooit.

Ik hoop dat je de momenten vindt die adembenemend zijn. De momenten die je veranderen. Ik hoop dat je naar plekken afreist die je zuiveren, ik hoop dat je naar concerten gaat die je in je hele lichaam voelt en die je het gevoel geven dat je leeft.

Ik hoop dat je je verbindt met de kleine dingen — ik hoop dat je iemand tijdens een gesprek aankijkt en dat je gevoelens voor diegene je laten zweven. 

Ik hoop dat je je omringt door de vrienden die je spontane karakter aanmoedigen, vrienden die altijd voor je klaarstaan. Ik hoop dat je leeft. Echt. Ik hoop dat je je niet inhoudt. In deze wereld kun je zoveel voelen. Ik hoop dat je alles voelt.

Maar ik hoop vooral dat je jezelf vindt. Ik hoop dat je meer te weten komt over je hart, ik hoop dat je meer te weten komt over je geest. Ik hoop dat je leert hoe je aardig voor jezelf moet zijn, hoe je jouw reis kunt omarmen. 

Ik hoop dat je leert hoe je trots kunt zijn op de persoon die je gaat worden, ik hoop dat je leert hoe je trots kunt zijn op waar je je bevindt — zelfs als je nog niet op je ideale plek bent. 

Ik hoop dat je leert om verliefd te worden op het proces, op de chaos en de verwarring die het met zich meebrengt.

Uiteindelijk hoop ik dat je vindt waar je naar op zoek bent. Ik hoop dat je leven je inspireert. 

Ik Hoop Dat Je Vindt Waar Je Naar Op Zoek Bent