Skip to Content

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Er is niets mooiers dan van iemand houden en zelf ook geliefd te worden. Elk mens moet dat gevoel van waardering voelen – het is eigenlijk wat de meesten van ons op de been houdt.

Het onderhouden van een gezonde relatie is echter geen gemakkelijke taak, omdat je onvermijdelijk door de ups en downs van het leven gaat. Sommige mensen komen uiteindelijk door de ontberingen heen, maar anderen hebben minder geluk.

Wanneer die dag eindelijk komt en je afscheid moet nemen van je geliefde, dan is het een angstaanjagend gevoel. Het is een mix van emoties die zich in je opstapelen en die op veel verschillende manieren exploderen.

Jij en je ex zouden er totaal verschillende reacties op kunnen hebben. Elke persoon gaat op zijn eigen manier om met een breuk. Sommige mensen komen er vrij snel overheen, terwijl het bij anderen lijkt of ze stil in de tijd komen te staan.

Dit heeft misschien iets met je sterrenbeeld te maken. Alle twaalf sterrenbeelden hebben hun eigen kenmerken en persoonlijkheidskenmerken.

Deze maken ons allemaal verschillend van elkaar. Onze reactie op een breuk zal dan ook divers zijn. Als Schorpioen zou ik waarschijnlijk geen traan laten, maar ik weet dat Kreeften hun ogen eruit zouden huilen.

Als vrouwen kunnen we het niet helpen dat we over de vraag nadenken of mannen na een breuk hetzelfde voelen. We staan erom bekend meer aan de gevoelige kant te zitten, maar hoe waar is dat?

Het zou je verbazen als ik je vertel dat een man op basis van zijn sterrenbeeld met een breuk omgaat. Het is misschien ietsje anders, omdat ze zich graag stoer voordoen. Ze worden namelijk als het sterkere geslacht beschouwd.

Ram (21 maart – 19 april)

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Dit pittige sterrenbeeld heeft een eigen wil. Ram mannen kunnen behoorlijk koppig en hatelijk zijn. Daarom zal hij bijna altijd degene zijn die de breuk in gang zet.

Als hij voelt dat je de dingen tussen jullie wil beëindigen, dan zal hij proberen om je voor te zijn. Hij wil niet degene zijn die gekwetst wordt en rouwt.

Het kan voor dit sterrenbeeld een soort competitie zijn. Degene die zijn partner dumpt is de winnaar en die zal niet zoveel pijn en gekwetstheid voelen als het geval zou zijn geweest als hij de gedumpte was geweest.

Voor anderen lijkt het dat Ram vrij goed met een breuk omgaat. Hij kan voor zijn ex  echter heel laf overkomen.

Stier (20 april – 20 mei)

Het spreekt voor zich dat dit een van de meest eigenzinnige sterrenbeelden is die er zijn. Ze houden niet echt van verandering, dus door een breuk kunnen ze behoorlijk overstuur raken.

Wat een Stier het meest waardeert is loyaliteit, dus hij zal waarschijnlijk nog steeds proberen om dingen te herstellen voordat hij het helemaal opgeeft. Het kan als vervelend gezien worden en je kunt aan hem denken als die zeurderige ex die je blijft appen.

Maar een Stier man wil zeker weten dat alles onherstelbaar is voordat hij de deal sluit. Je kunt niet zeggen dat hij zo goed met een breuk omgaat als je van dit koppige teken zou verwachten. Hij zal echter verder gaan zodra hij beseft dat alle hoop verloren is.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Als het op Tweeling aankomt, gaat hij heel anders met een breuk om dan bijvoorbeeld een Ram. In plaats van zijn partner onverwachts te betrappen en de dumper te zijn, zal Tweeling het tegenovergestelde doen.

Dit sterrenbeeld houdt niet van confrontaties, dus hij zal alles doen om er een te vermijden. Hij kan bijvoorbeeld zijn vriendin laten denken dat een breuk is wat ze wil.

Hij is behoorlijk slim en kan je in een mum van tijd om zijn vinger wikkelen. Daarom kunnen we zeggen dat een Tweeling een breuk zeker aankan.

Op dezelfde manier waarop hij in je hoofd kwam en je die beslissing liet uitvoeren, dat is hoe hij door zal gaan, onopgemerkt en ongestoord.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als je ooit eerder een Kreeft hebt ontmoet, dan denk ik dat je wel een idee hebt over hoe hij onder een breuk zal zijn. Deze emotionele krabben zullen proberen te grijnzen en het te verdragen en doorgaan alsof er niets is gebeurd, maar het werkt voor hen gewoon niet.

Emoties blijven eruit stromen en er is geen manier om ze te stoppen. Ze zijn zeer aanhankelijk en toegewijd, dus ze zullen waarschijnlijk moeite hebben met de nasleep.

Een Kreeft man zoekt een langdurige relatie en heeft met iemand op een diep niveau een band. Uit elkaar gaan is het laatste waar hij aan denkt.

Hij zal er echter met behulp van verschillende technieken geleidelijk aan overheen komen. Hij kan zelfs boos op zichzelf zijn, omdat hij het niet zo gemakkelijk los kan laten.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Ik denk niet dat er veel te zeggen valt over hoe dit sterrenbeeld met een breuk omgaat. We kunnen ons de gebeurtenis in ons hoofd voorstellen. Leeuwen zijn vol van zichzelf, en als een echte leeuw, is dit teken trots op alles wat het doet.

Een Leeuw man wordt graag gewaardeerd en krijgt graag liefde. Wat gebeurt er echter als het vuur uitdooft en het einde dichterbij komt? Je hebt dan een soortgelijk scenario als dat van Tweelingen.

Hij kan niet degene zijn die gedumpt wordt, zijn ego laat het gewoon niet toe. Hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand zijn trots kwetst.

In zijn hoofd gaat een Leeuw man goed met een breuk om. Als je het hem vraagt, zal hij zeggen dat hij nooit echt om je heeft gegeven.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Voor dit perfectionistische teken is het misschien niet makkelijk om met een breuk om te gaan. Natuurlijk, we weten dat Maagd zeer georganiseerd is en hij heeft waarschijnlijk al voorspeld dat dit zal gebeuren.

Maar hoe zal zijn pedante en perfectionistische kant met deze plotselinge verandering van plannen omgaan? Als hij degene is die beslist om de dingen te beëindigen, dan zal Maagd alles grondig analyseren voordat hij tot een conclusie komt.

Aan de andere kant, als hij degene is die gedumpt is, zal een Maagd man overdenken en zich afvragen of het door iets komt wat hij heeft gedaan. Het is ook waarschijnlijk dat hij zeer verontschuldigend zal zijn, zelfs als hij niets verkeerd heeft gedaan.

Net als Tweeling zal Maagd echter alles doen om een ongemakkelijk en onaangenaam gesprek te vermijden.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Weegschaal mannen zijn het soort mensen dat je beslissing zal accepteren, om het met ze uit te maken en ze zullen geen vragen meer stellen. Ze vinden het prima wat je beslist, omdat ze geloven dat het is hoe het moet zijn.

Een Weegschaal is niet het type om ruzie te maken of je vragen te stellen over de breuk. Als hij degene is die het einde initieert, zal hij ook kort proberen om het je uit te leggen.

Dit luchtteken waardeert de tijd die hij met zijn partner doorbrengt, ongeacht wat de uitkomst zou kunnen zijn. Als hij een geweldige ervaring heeft gehad, dan zal hij die koesteren.

Je zou kunnen zeggen dat hij de breuk geweldig afhandelt, en vervolgens een vervuld leven heeft en zijn geluk elders probeert.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Dit sterrenbeeld komt bij mensen altijd als mysterieus over, maar ze geloven dat ze er niets van weten. Ze zouden echter verbaasd zijn over hoe fout ze het hebben.

Iedereen denkt dat Schorpioenen koelbloedige, nonchalante mensen zijn die van niemand houden. Dit is totaal verkeerd. Het is in feite precies het tegenovergestelde.

Het zijn zeer emotionele mensen – ze hebben wat tijd nodig om zich open te stellen. De reden dat je de reactie niet kunt zien die een breuk op een Schorpioen man heeft, is omdat hij het zo goed verbergt.

Mannen onder dit sterrenbeeld tonen niet graag hun kwetsbaarheid, omdat ze mensen niet vertrouwen. Maar geloof me, Schorpioenen hebben het moeilijk met het einde van een langdurige relatie.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Dit vuurteken kan soms een beetje verwarrend zijn. Maar het hangt ervan af of ze de dumper of de gedumpte zijn. Deze rol speelt een grote rol in hoe goed een Boogschutter man met een breuk zal omgaan.

Meestal is het allemaal leuk en aardig voor hem – totdat hij degene is die gedumpt wordt. Boogschutter lijkt niet zo snel tevreden te zijn.

Veel vrouwen vermijden het om betrokken te raken in een romantische relatie met dit sterrenbeeld, omdat ze de neiging hebben om af te dwalen. Wanneer ze zich bedreigd of gewoon verveeld voelen, zullen ze geen moeite hebben om een vervanger te zoeken.

Als een Boogschutter man echter aan de ontvangende kant van het uitmaak nieuws staat, dan is dat wanneer de rollen draaien. Hij zal berouwvol zijn en proberen zijn partner terug te krijgen. Dus we kunnen niet met zekerheid zeggen dat dit teken goed met een breuk omgaat.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als je het ooit met een Steenbok man uit hebt gemaakt, dan was je waarschijnlijk verbijsterd door zijn koude reactie. En het is niet dat het hem niets kon schelen.

Integendeel. Hij is een uitstekende partner en geeft eindeloze steun. Dit teken heeft echter niet de tijd om bij je beslissing stil te staan.

Hierdoor kan een Steenbok man een ongestoorde vibe afgeven. In tegenstelling tot Schorpioenen die hun emoties heel goed verbergen, doen Steenbokken dat niet, maar je kunt nog steeds nauwelijks merken wat ze voelen.

Het is niet dat ze koelbloedig zijn, het is gewoon dat dit teken weet hoe je er vrede mee kunt sluiten en verder kunt gaan.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld Is Dit Hoe Hij Met Een Breuk Omgaat

Net als Maagden hebben Watermannen de neiging om echt analytisch te zijn. Het zijn geen hopeloze romantici zoals bijvoorbeeld Kreeften. Als je probeert van een Waterman te scheiden, dan kan hij je misschien ompraten.

Hij heeft de kracht van overreding. Zijn zelfvertrouwen speelt in het dagelijks leven een grote rol, dus hij moet ook de breuk met dezelfde intensiteit volgen.

Een Waterman is niet echt het type om te rouwen of zijn ex te stalken. Hij accepteert het liever en probeert verder te gaan. Dit sterrenbeeld heeft grotere plannen voor zijn toekomst en kan zijn kostbare tijd niet aan stilstaan bij het verleden verspillen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Uit elkaar gaan met Vissen kan een beetje raar zijn. Je weet niet waar je aan toe bent, want eerlijk gezegd heeft dit teken de neiging om gewoon te verdwijnen.

Hij heeft de neiging om niet te veel moeite te doen met dingen die zwaar op je borst wegen. Vissen is een teken dat gemakkelijk in de omgang is en zal het vermijden om zijn partner onder ogen te komen.

Hij is erg emotioneel, net als Kreeft, maar met een dubbele dosis wijsheid en geduld. Dit teken weet gewoon wanneer het tijd is om te gaan. We kunnen echter niet zeker weten hoe hij een relatiebreuk verwerkt, omdat hij de zaken vaak niet afmaakt.

Misschien hoopte je op een milde reactie toen je hem het nieuws vertelde. Nou, beschouw jezelf gelukkig, want je hoeft er niet eens mee om te gaan!

PinFlight Image