Skip to Content

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Omgaat Met Een Relatiebreuk

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Omgaat Met Een Relatiebreuk

Niet alles is rozengeur en maneschijn in relaties. Soms wordt het stormachtig en ontstaat er een relatiebreuk. Mensen groeien uit elkaar, ze kunnen niet stoppen met ruzie maken, of komen er gewoon achter dat ze te verschillend zijn om samen te functioneren.

Omdat elke relatie op zijn eigen manier uniek is, geldt hetzelfde ook voor een relatiebreuk. Geen van beide zal hetzelfde pijn doen, of op dezelfde manier reageren. Misschien herstel je verrassend snel, of rouw je voor een lange tijd – niemand weet het zeker.

Inmiddels weet je al zoveel over je persoonlijkheid en waarom je bepaalde gewoonten hebt die uitsluitend gebaseerd zijn op je sterrenbeeld. Je weet zelfs waarom je je op een bepaalde manier gedraagt. Waarom iets je meer pijn doet dan zou moeten. En goed, een relatiebreuk is geen uitzondering.

Als je onlangs uit elkaar bent gegaan en je wilt weten hoe lang het duurt voordat alles weer normaal wordt, of je leest dit gewoon uit nieuwsgierigheid, dan hoop ik dat je iets meer over jezelf te weten komt.

Dus ga je gang en ontdek wat de sterren zeggen over hoe je omgaat met scheidingen.

Ram

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Omgaat Met Een Relatiebreuk

Onze kleine krijgers in het leven en ook in de liefde, je zult alles doen wat in je macht ligt om de relatiebreuk niet te laten gebeuren. Als het onvermijdelijk is, ben jij de eerste die ermee ophoudt (maar alleen omdat je een hekel hebt aan verliezen).

Als je echter achterblijft, zal het moeilijk voor je zijn om de persoon met wie je bent geweest volledig op te geven.

Je belt en sms’t om erachter te komen wat er is misgegaan en of je het kunt oplossen. Het moeilijkste voor jou is om de fysieke herinneringen aan je relatie kwijt te raken. Je foto’s samen, zijn overhemden of cadeaus die hij voor je heeft gekocht.

Om verder te gaan en goed te genezen, moet je het contact met je ex volledig verbreken. Dit kan moeilijk zijn om te doen, omdat je liever vecht om ze terug te winnen.

Wees je bewust van de redenen waarom je ze nog steeds wilt. Is het gewoon een behoefte aan de opwinding die je uit het jagen haalt?

Als dat het geval is, raad ik je aan om de natuur in te gaan, mountainbiken of tokkelen, iets dat je die adrenalinestoot zal geven waar je naar op zoek bent.

Hoe een Stier met een relatiebreuk omgaat

Als het op jou aankomt, als je eenmaal accepteert (of besluit) dat de relatie voorbij is, is er geen weg meer terug. Je zult dankbaar zijn voor de ervaringen die je met je ex hebt gehad en je zult deze situatie gebruiken voor persoonlijke groei.

Als je er echter achter komt dat je ex-partner je heeft bedrogen, kunnen ze maar beter oppassen. Loyaliteit staat in jouw geval voorop, dus je zult echt boos worden.

Aangezien je een van de meest toegewijde en romantische tekens bent in een relatie, zal elke vorm van uiteenvallen pijnlijk zijn.

Niet alleen omdat de persoon van wie je houdt je heeft verlaten, maar eerder omdat je je gewoonten helemaal opnieuw zult moeten veranderen. Een relatiebreuk is voor jou een breuk met je hele leven.

Het genezingsproces moet stap voor stap gaan, omdat het niet zo gemakkelijk voor je is om die ijskoffie op te geven waar je elke zomeravond van genoot. Doe het rustig aan en begin na verloop van tijd met grotere veranderingen. Je kunt het!

Tweeling

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Omgaat Met Een Relatiebreuk

Tweelingen staan ​​bekend als sociale vlinders van de dierenriem, toch? Je bent super communicatief met je partner, ruimdenkend en bereid om compromissen te sluiten.

Je hebt echter echt een hekel aan confrontaties, dus je zult waarschijnlijk je partner ghosten als je weet dat je over de relatie heen bent. Of, als je de relatie echt wilt beëindigen, bedrieg je je partner om je te verlaten en het lijkt alsof het hun beslissing was.

Als het gebeurt dat je partner je verlaat, probeer je de pijn te verdoven door bezig te blijven. Je gaat uit met je vrienden, of begint een affaire. Dit kan een kortetermijnoplossing zijn, maar als je goed wilt genezen van een relatiebreuk, neem dan even de tijd om je gevoelens te erkennen.

Kreeft

Je voelt dingen diep, wordt halsoverkop verliefd en je hoopt stiekem op je lang en gelukkig leven. Heb ik gelijk?

Het is heel moeilijk voor je om je open te stellen en iemand te vertrouwen, omdat je romantische zelf bang is om gekwetst te worden. Dus als een partner het uitmaakt, zal het niet gemakkelijk zijn.

Op het eerste gezicht lijkt je misschien stoer, alsof het je helemaal geen pijn doet, maar je valt uit elkaar van troost.

Je vrienden en familie zullen degenen zijn die je zullen helpen genezen. Wees voorbereid op veel avonturen met ze.

Ze zullen er alles aan doen om je weer te zien lachen. Om weer op liefde te kunnen vertrouwen, moet je ze je laten zien wat onvoorwaardelijke liefde is en dat het echt bestaat.

Hoe een Leeuw met een relatiebreuk omgaat

Hallo daar, hopeloze romanticus!

Voor jou is de relatie erg belangrijk en je zou alles doen om te beschermen wat van jou is. Als je echter het gevoel hebt dat er een einde aan komt, ben jij degene die dumpt.

Hierdoor genees je sneller. Je weet dat jij degene bent die de beslissing heeft genomen.

Het drama is jouw ding en je houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dit evenement zal dus niet onopgemerkt blijven. Je publiceert het overal op je sociale media-accounts en je zult jezelf verwennen.

Aan de andere kant zul je een pijnlijk liefdesverdriet doormaken als je achterblijft; maar zal jezelf oppakken met de hulp van je naaste mensen en het licht aan het einde van de tunnel vinden. Ik bedoel, een leeuwin is extreem veerkrachtig, toch?

Maagd

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Omgaat Met Een Relatiebreuk

Maagden zijn van nature perfectionisten en ze willen geloven dat hun relatie ook vlekkeloos is.

Voor jou, mijn lieve Maagd, zijn relaties iets magisch. Je slaagt er niet in te rationaliseren wat de problemen zijn en je vermijdt conflicten in grote kringen. Ze zijn echter onvermijdelijk; en wanneer ze gebeuren, begin je te overdenken.

Je begint aan jezelf te twijfelen en de angst slaat toe. Je zult jezelf een heleboel “wat als”-vragen stellen. Uiteindelijk is er een reden waarom jij degene bent die de titel van de overdenker draagt.

Genezing zal tijd voor je vergen omdat het extra pijnlijk zal zijn om te accepteren dat je de controle over iets bent kwijtgeraakt. Aangezien je van buitenactiviteiten houdt, vind je waarschijnlijk je rust ergens in de bergen.

Weegschaal

Als het op jou aankomt, moet alles in balans zijn en in jouw ideale wereld bestaat een relatiebreuk niet. Je hebt het waarschijnlijk pas door als het al een tijdje geleden is.

Iedereen weet dat je flirterig bent en als je niet helemaal zeker bent van je partner, ben je niet klaar om je te binden.

De mening van andere mensen vind je heel belangrijk. Je zult dus je best doen om de relatie op goede voet te beëindigen. A

ls je de breuk begint, probeer je het zo vriendelijk mogelijk te doen en gebruik je iets als “Kunnen we een pauze nemen”.

De beste manier om over een relatiebreuk heen te komen, is door elke zichtbare herinnering aan je ex kwijt te raken. Gebruik je creativiteit, verwen jezelf en laat de tijd zijn werk doen.

Hoe een Schorpioen met een relatiebreuk omgaat

Als Schorpioen ben jij niet degene die snel verliefd wordt. Alleen omdat je er een hekel aan hebt om los te laten wat ooit echt belangrijk voor je was.

Je bent echt gepassioneerd over je relaties en je hebt de neiging om uit elkaar te gaan.

Als ze echter gebeuren, blijf je kalm aan de buitenkant, maar je hart zal in stukken worden gebroken. Voor jou voelt het uitmaken met iemand eigenlijk als een steek in je hart.

De beste manier om te helen is om al die duistere emoties te accepteren en ze volledig te begrijpen. Omarm het allemaal en ga verder. Het is mogelijk en je kunt het.

Boogschutter

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Omgaat Met Een Relatiebreuk

Je zag een relatiebreuk waarschijnlijk niet aankomen vanwege je optimistische karakter. Je staat bekend als een sensatie- en avontuurzoeker.

Daarom, als jij degene bent die je ex verlaat, zal het gemakkelijker voor je zijn om verder te gaan. Oké, je hebt misschien wat last, maar al snel zul je je koffers pakken en op weg gaan naar de stad van je dromen.

Als jij echter degene bent die overblijft, is het jouw missie om de ander terug te krijgen.

Wat je moet doen, is een nieuwe vaardigheid vinden, op reis gaan en opnieuw contact maken met jezelf. Het is echt belangrijk voor je om je geest bezig te houden.

Steenbok

Als het op jou aankomt, lijk je emotieloos en begin je alleen een relatie als je denkt dat het de moeite waard zal zijn.

Misschien heb je de drang om terug te gaan naar je ex, gewoon omdat je het niet leuk vindt om iets op te geven. Je kunt donker en depressief worden.

Om goed te genezen, moet je jezelf in een druk schema storten, maar als je een langetermijnoplossing nodig hebt, praat dan met iemand en deel je gevoelens volledig.

Wat je ook gelukkig maakt, het zorgt ervoor dat je niet aan een relatiebreuk denkt.

Hoe een Waterman met een relatiebreuk omgaat

We weten allemaal dat je niet iemand bent die gemakkelijk zijn emoties uit; dus na een breuk zie je er aan de buitenkant stoer uit.

Je bent bezig met belangrijkere dingen om op te lossen, dus je zult je niet al te veel zorgen maken over date-avonden en relaties in het algemeen.

Wat je gaat doen is een relatiebreuk benaderen en volledig analyseren. Je stelt jezelf vragen zoals wat er mis ging, wat je beter zou kunnen doen, enzovoort.

Eerlijk gezegd, kun je ook gemakkelijk verder gaan met iemand die je net hebt ontmoet en de mogelijkheden verkennen om met een vreemde te daten.

Je genezingsproces zal gevuld zijn met jezelf accepteren en genieten van je favoriete hobby’s. Je laat de slechte dingen achter je en je zult die onafhankelijke vrouw zijn die je was voordat je met hem begon te daten.

Vissen

Hoe Je Volgens Je Sterrenbeeld Omgaat Met Een Relatiebreuk

Je hebt liever dat je niet met deze situaties te maken krijgt. Je bent een van de meest gevoelige tekens, maar je bent ook erg intuïtief en creatief.

Het is niet zo gemakkelijk voor je om de deur voor je ex te sluiten, dus je stelt geen gezonde grenzen. Dat kan op de lange termijn tot een probleem leiden en misschien wil je terug.

niet doen. Het was de juiste beslissing. Ja, je kunt hierna een gebroken hart hebben, maar je zult nooit stoppen met in liefde te geloven.

Je zult even de tijd moeten nemen om dingen in je hoofd op te helderen of leuke en gezonde activiteiten te ondernemen. Gebruik die pauze gewoon om te genezen en leer recht door zee te zijn.

PinFlight Image