Skip to Content

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden: Wie Zal Als Eerste Vertrekken?

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden: Wie Zal Als Eerste Vertrekken?

In elke relatie is er altijd iemand die er voor kiest om zich als eerste terug te trekken en ook als eerste te vertrekken. Je hoeft alleen maar te weten wanneer je de witte vlag moet hijsen en weg moet lopen.

Vandaag gaan we echter de sterrenbeelden rangschikken op basis van wie als eerste zal vertrekken. Een aantal van hen zouden je kunnen verrassen en anderen zouden al een beetje bekend kunnen zijn.

Welk sterrenbeeld zal als eerste vertrekken?

1. Waterman (20 januari – 18 februari)

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden Wie Zal Als Eerste Vertrekken

Waterman is waarschijnlijk degene die uit een relatie stapt. Dit laat ze er in de ogen van anderen misschien niet goed uitzien, maar weet je wat? Het kan ze echt niets schelen.

Dit sterrenbeeld is de eerste die zal vertrekken als het te heet onder de voeten wordt. Als ze zien dat er schade is aangericht die onherstelbaar is, dan zullen ze niet aarzelen.

Het ding met dit luchtteken is dat ze echt hun prioriteiten op een rijtje hebben. En weet je wat? Relaties horen daar niet bij.

2. Boogschutter (22 november – 21 december)

Vlak achter Waterman hebben we een vuurteken dat maar al te graag wil vluchten.

Je kent het gezegde: waar rook is, is vuur? Ja, maar niet in dit geval. Waar rook is, zul je dit vuurteken niet vinden.

Boogschutter wil niet die iemand zijn die zijn eigen bubbel laat barsten, dus zorgen ze ervoor dat dat niet gebeurt. Als ze voelen dat iets hun innerlijke rust in gevaar kan brengen, dan zullen ze niet langer de moeite nemen om te blijven. Het is gewoon hoeveel ze van zichzelf houden.

3. Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden Wie Zal Als Eerste Vertrekken

Tweelingen zijn niet zo roekeloos als de eerste twee sterrenbeelden. Ze hebben echter nog steeds een eigen mening en houden er niet van om te stressen over iets dat gemakkelijk kan worden opgelost.

Maar wat gebeurt er als ze het probleem niet kunnen oplossen? Als een Tweeling geconfronteerd wordt met een probleem dat hun zorgeloze levensstijl bedreigt, dan is er in hun gedachten maar één goed ding om te doen.

Dit sterrenbeeld zal als eerste vertrekken, omdat ze het zich niet kunnen veroorloven om hun kostbare tijd aan een lang verloren zaak te besteden. Net als Waterman heeft dit luchtteken betere dingen te doen.

4. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

In tegenstelling tot een leeuw die berucht is om zijn moed en kracht, is Leeuw niet de hoogste op de ranglijst. Wat maakt hen dan tot de eerste die zal vertrekken?

Nou, Leeuw is de koning van het drama, maar alleen als ze het regisseerden. Op het moment dat ze de volledige controle over de gebeurtenissen verliezen en de dingen een onverwachte wending beginnen te nemen, dan zijn ze weg.

Het maakt niet uit welke reputatie het hen geeft, hoewel dit vuurteken er sterk op vertrouwt. Nou, ik denk dat dit teken op zijn minst zijn prioriteiten heeft vastgesteld.

5. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden Wie Zal Als Eerste Vertrekken

Niet zo hoog op de lijst, maar nog steeds in de bovenste helft staat Schorpioen. Wie had gedacht dat dit mooie en zorgzame sterrenbeeld hier zou kunnen eindigen?

Let op het sarcasme. Ik vraag me af waarom het niet op de eerste plaats staat. Nou, het is niet echt wat je denkt. Er is een andere kant aan Schorpioen, naast dat het koud is.

Het ding met dit waterteken is dat ze maar zoveel geduld hebben. Ze zullen niet in paniek raken, maar ze zullen ook niet de moeite nemen om dingen op te lossen.

6. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Na Schorpioen is Weegschaal ook geneigd om als eerste te vertrekken als het pittig wordt. Maar niet voordat ze in het probleem hebben gegraven en het eerst hebben uitgevogeld.

Weegschalen zijn zeer gevoelig en ze zullen alles doen wat nodig is om een relatie te behouden. Tenminste als je alles voor ze betekent.

Maar als je onlangs een romantische relatie hebt gehad, kun je eindeloze loyaliteit vergeten. Het enige wat je ziet is de rug van de Weegschaal als ze naar de deur lopen.

7. Ram (21 maart – 19 april)

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden Wie Zal Als Eerste Vertrekken

Ram is als dat irritante broertje dat je kamer binnenkomt om het je moeilijk te maken en dan een hele dag te verdwijnen.

Ineens komen ze in een verhitte ruzie met vooroordelen en proberen ze wat drama te veroorzaken. Als ware dramakoninginnen zal Ram ook uit de relatie stormen als het te veel wordt.

Ze willen het spel graag starten, maar ze houden er niet van om het af te maken.

8. Vissen (19 februari – 20 maart)

Voor Vissen is dit allemaal onnodig. Als je het niet op de gemakkelijke manier kunt hebben, dan zullen ze er niet zijn om de dingen op de moeilijkere manier te zien gaan.

Ze zijn gewoon van een rustiger karakter dat het voor hen moeilijk maakt wanneer ze geconfronteerd worden met een soort conflict. Het is niet hun kopje thee en ze zullen doen wat ze kunnen om het te vermijden.

Hoewel zij niet degene zijn die het eerst zullen vluchten, zullen ze proberen te vertrekken zodra ze het gevoel hebben dat zij of hun relatie in gevaar is.

9. Steenbok (22 december – 19 januari)

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden Wie Zal Als Eerste Vertrekken

Er moet iets heel ergs gebeuren voordat een Steenbok zijn relatie opgeeft. Dit aardse teken gooit niet gemakkelijk de handdoek in de ring, maar weet, dat gezegd hebbende, ook wanneer hij zich terug moet trekken.

Steenbokken hebben geen probleem met het blijven en proberen om aan het probleem te werken. Ze hebben echter een probleem met iemand die ze er niet voor wil waarderen.

Als je ze niet dezelfde hoeveelheid inspanning geeft in ruil voor alles wat zij doen, dan kun je van ze verwachten dat ze hun koffers liever eerder dan later inpakken.

10. Stier (20 april – 20 mei)

Ik weet wat je denkt. Het is een Stier, dus hij is al uit voordat de lichten uit zijn. Nou, je hebt zowel gelijk als ongelijk.

Hoewel Stier koppig is en de dingen op zijn manier wil, zijn ze extreem loyaal en zullen ze tot hun laatste adem voor de relatie vechten.

De enige keer dat dit aardse teken zijn troepen terugtrekt is wanneer het beseft dat het te laat is. Een goede soldaat weet wanneer hij de strijd moet overdragen.

11. Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het Rangschikken Van De Sterrenbeelden Wie Zal Als Eerste Vertrekken

Net als de hopeloze romanticus die ze zijn, zal Kreeft blijven vechten voor liefde totdat ze flauwvallen van uitputting. Het klinkt misschien wat overdreven, maar dat is het niet.

Dit waterteken is niet bang om rauwe emotie en bereidheid te tonen om de relatie in leven te houden. Hoewel ze misschien een beetje soft lijken, laten ze nu hun echte krijgergezichten zien.

Dit kan een slechte zaak zijn, omdat ze gewoon niet weten wanneer het tijd is om te vertrekken en hun witte vlag te hijsen.

12. Maagd (23 augustus – 22 september)

Helaas is Maagd nog erger dan Kreeft. Dit aardse teken weet alleen niet wanneer het tijd is om ermee te stoppen.

Aan de andere kant is het eigenlijk ook een van hun opmerkelijke eigenschappen. Hun doorzettingsvermogen is verbazingwekkend en dat is wat ze echt zo efficiënt maakt in alles wat ze doen.

Een Maagd zal niet zo gemakkelijk loslaten en zeker niet zonder slag of stoot vertrekken. Hoewel ze zacht van hart zijn, kunnen ze een echt gevaar zijn wanneer ze voor iemand of iets vechten waar ze van houden.

PinFlight Image