Skip to Content

5 Sterrenbeelden Die Maagd Vrouwen Echt Moeten Vermijden!

5 Sterrenbeelden Die Maagd Vrouwen Echt Moeten Vermijden!

We zullen het vandaag over de 5 sterrenbeelden gaan hebben die Maagd vrouwen echt moeten vermijden.

Als vrouwen kunnen we soms kieskeurig zijn. Maar ik denk dat we daar alle recht toe hebben als het om de persoon gaat met wie we onze geheimen willen delen.

Het is niet makkelijk om iemand in vertrouwen te nemen tenzij je hem volledig vertrouwt. Aan de andere kant, het is nogal moeilijk om een persoon te vinden die je veilige zone zal zijn.

We weten allemaal hoe moeilijk daten kan zijn. Als je echt wanhopig bent geweest, dan heb je overal gezocht, maar is het niet gelukt.

Heb je er ooit over nagedacht waarom je je zielsverwant niet kunt vinden? Kan het echt zo moeilijk zijn? Misschien heb je er zelfs over nagedacht dat je normen veel te hoog zijn.

Nou, laat me je iets vertellen, meid. Als je een Maagd bent die moeite heeft om de liefde te vinden, dan weet ik misschien wat het probleem is.

Je zou denken dat je te veel bent voor iemand om mee om te gaan. Weet je wat? Je hebt helemaal gelijk! Niet iedereen kan aan onze verwachtingen voldoen en ons hals over kop verliefd laten worden.

Zo zijn we nu eenmaal. Daarom kun je op weg naar het ontdekken van je ware liefde nogal wat worstelingen hebben. Maar ik weet gewoon dat het uiteindelijk allemaal de moeite waard zal zijn.

5 Sterrenbeelden die Maagd vrouwen echt moeten vermijden

Je moet in gedachten houden dat je geen genoegen moet nemen met iemand uit pure wanhoop. Dit kan gemakkelijk verkeerd aflopen, omdat er 5 sterrenbeelden zijn die Maagd vrouwen echt moeten vermijden.

Als ik zeg vermijden, dan bedoel ik rennen voor je leven als ze in je buurt komen. Geloof me, ze zijn niet goed voor je en het kan alleen maar tragisch eindigen.

Zorg er daarom voor dat je dit advies gebruikt en onthoud voor de volgende keer dat je een knappe man tegen het lijf loopt. Uiterlijk kan bedriegen!

1. Schorpioen

5 Sterrenbeelden Die Maagd Vrouwen Echt Moeten Vermijden!

Als iemand die zorgzaam en liefdevol is, zou je kunnen hebben geraden dat een Schorpioen man niet goed voor je zou zijn. Ze geven een kille vibe af en worden meteen onaantrekkelijk.

Wat ook een grote afknapper is, is hoe jaloers ze in een relatie kunnen worden. Maagd vrouwen moeten dit sterrenbeeld vermijden, omdat we niet goed samen gaan met jaloerse types als deze.

Als iemand groen is van jaloezie, dan vinden we hem ontoegankelijk. Erger nog, we kunnen ze niet echt vertrouwen, omdat het ons het gevoel geeft dat ze ons ook niet vertrouwen!

2. Ram

Onnodig te zeggen, Maagd vrouwen zijn zeer georganiseerd en betweterig. We houden er gewoon van als de dingen soepel verlopen, en nog belangrijker, onder onze supervisie.

Je zou kunnen zeggen dat we graag de leiding hebben. Het is niet dat we controle hebben, maar we moeten alles elke minuut op een rijtje hebben.

Daar kan Ram echter een probleem mee hebben. Als je een Maagd vrouw bent, dan moet je echt proberen niet met dit sterrenbeeld te daten, omdat ze erg onvoorspelbaar zijn.

Het is geen gunstige eigenschap onder Maagd vrouwen, omdat het later problemen kan veroorzaken. We willen graag de volgende stap van onze partner weten en dat is niet wat we met Ram kunnen doen.

3. Tweeling

5 Sterrenbeelden Die Maagd Vrouwen Echt Moeten Vermijden!

Zoals hierboven vermeld, willen we op de hoogte zijn van de beslissing van onze partner. Maagd vrouwen moeten daarom ook Tweeling mannen vermijden.

In zekere zin kunnen ze een beetje irritant voor ons zijn vanwege hun overmatige opwinding. Ze houden ervan om dingen te verkennen en de hele tijd gekke dingen te doen.

We zijn geen spelbrekers en het is niet zo dat we niet weten hoe je plezier moet hebben. Het is eerder dat we workaholics zijn die plezier kunnen hebben, maar hun grenzen kennen.

Tweelingen kunnen zichzelf als het middelpunt van het feest zien en iedereen is verkikkerd op hen. Nou wij niet. Je enthousiasme dat overal waar je gaat naar aandacht verlangt, kan ons niets schelen.

4. Leeuw

Ik denk niet dat wij de enigen zijn die niet echt verliefd zijn op dit teken. Sterker nog, we vinden het niet eens leuk. Ze kunnen soms gewoon vol van zichzelf zijn, vooral mannen.

Daarom moeten Maagd vrouwen dit luidruchtige sterrenbeeld echt vermijden. Ze passen gewoon niet bij onze gereserveerde en rustige aard.

Leeuwen willen gezien worden, en we zijn niet een of andere trofee die ze kunnen laten zien. Hoewel we ons zelf zo voelen, willen we niet iemands reden zijn om over op te scheppen.

We blijven graag op onszelf en Leeuwen zijn zeker het tegenovergestelde. Weet je hoe tegenpolen elkaar aantrekken? Ja, maar niet in dit geval.

Dit vuurteken is voor ons misschien te vurig. Het is het beste als je je dit zo snel mogelijk realiseert, want een Leeuw kan echt overtuigend zijn.

5. Waterman

5 Sterrenbeelden Die Maagd Vrouwen Echt Moeten Vermijden!

Kun je je voorstellen hoe aarde en de lucht tekens met elkaar overweg kunnen? Nou, ik kan het niet. Waterman is een van die dierenriemtekens waarmee je nooit paden wilt kruisen.

Zo eenvoudig is het. Er is niets dat een Waterman aantrekkelijk kan maken voor Maagd vrouwen en vice versa. Het is daarom het beste als we ze vermijden.

De echte reden daarvoor is dat er slechts een fysieke aantrekkingskracht is, niets meer. Dit luchtteken is zeer intelligent, wat we waarderen, maar ze willen niet dat iemand hun luchtbel barst.

Maagd vrouwen moeten die stabiliteit en verbinding in een relatie voelen. We geloven dat communicatie de sleutel is tot een goede relatie en dat kunnen we niet met hen hebben, omdat ze te druk zijn met hun gedachten!

We hebben allemaal onze verwachtingen wanneer we uitgaan en proberen de persoon te ontmoeten met wie we de rest van ons leven zullen doorbrengen.

Wanneer er echter niet aan die verwachtingen wordt voldaan, kun je de schuld volledig bij de compatibiliteit van dit teken leggen! Het klinkt misschien grappig, maar er zijn verschillende sterrenbeelden die Maagd vrouwen echt moeten vermijden.

Probeer in het belang van je gezond verstand niet eens om dingen te laten werken. Het is gewoon nooit voorbestemd en hoe eerder je daar vrede mee hebt, hoe eerder je je geluk ergens anders zult vinden.

Vergeet niet om het geloof niet te verliezen, want er staat net om de hoek een sterrenbeeld voor je klaar. Je hoeft alleen nog maar van de reis te genieten!

PinFlight Image