Skip to Content

Of Jij Gaat Begrijpen Dat Ze Meer Waard Is, Zij Gaat Het Doen

Of Jij Gaat Begrijpen Dat Ze Meer Waard Is, Zij Gaat Het Doen

Daar ben je dan, zo vol van jezelf. Je ziet jezelf als deze stoere vent, als een echte dekhengst die een onschuldig meisje wanhopig verliefd op je heeft laten worden.

Je bent zo trots op je prestaties. Kijk tenslotte naar haar, ze is helemaal hoteldebotel van je.

Je hebt haar gek op je gemaakt. Het is alsof je niets kunt doen om haar te laten stoppen met van je te houden.

Je kunt haar behandelen zoals je wilt, je kunt zelfs met andere meisjes uitgaan, maar het is duidelijk dat ze je nooit op zal geven.

Het beste is dat ze niet veel vraagt. Je geeft haar geen enkele aandacht, maar ze blijft je toch achternazitten.

Ja, de waarheid is dat ze van tijd tot tijd dreigt om je te verlaten. Af en toe wordt ze je gedrag zat en zegt ze dat ze niets meer van je wil horen.

Of Jij Gaat Begrijpen Dat Ze Meer Waard Is, Zij Gaat Het Doen

Je hebt echter je manieren om haar terug te halen. Je belooft haar de wereld en vertelt haar dat je je gedrag zult veranderen.

Het enige wat je hoeft te doen is een tijdje doen alsof je de aardige vent bent die je in het begin van jullie relatie was. Domme zij gelooft dat je eindelijk klaar bent om je zaakjes op orde te krijgen en voordat je het weet, is ze weer in je armen.

Na een tijdje ga je terug naar je oude gedrag. Laten we eerlijk zijn – je weet heel goed dat ze je nooit echt in de steek zou laten en dat ze tot het einde der tijden van je zal houden.

Nou, laat me je één ding vertellen, dit is waar je het mis hebt, want een dezer dagen zal dit meisje haar roze bril afzetten en zal ze eindelijk de waarheid beseffen.

Ja, ze is nu verblind door haar gevoelens voor jou, maar dat zal niet eeuwig duren. Vroeg of laat zal ze je gaan zien zoals je werkelijk bent.

Het belangrijkste is dat ze zal begrijpen wie zij is. Ze zal zien dat ze veel meer verdient dan jij haar hebt gegeven en dat jullie relatie betekent dat ze genoegen neemt met minder.

In principe is de keuze hier heel duidelijk, of je krijgt je zaakjes op orde en ziet dat dit meisje meer waard is, of zij zal het doen. Geloof me, dat laatste wil je niet.

Of Jij Gaat Begrijpen Dat Ze Meer Waard Is, Zij Gaat Het Doen

Want als ze zichzelf niet meer door jouw ogen ziet en als ze zichzelf eindelijk gaat zien voor wie ze werkelijk is, dan ben je gedoemd.

Op het moment dat ze merkt hoe mooi, slim, intelligent en interessant ze is, dan ben jij uit beeld.

Jij en ik weten allebei dat dit meisje veel beter kan krijgen. We zijn ons er allebei van bewust dat je niet goed genoeg voor haar bent, ook al probeer je de dingen andersom te laten lijken.

Het is duidelijk dat ze uniek is. Het is duidelijk dat ze een uitstekende meid is die elke man aan zijn zijde zou willen hebben.

Het probleem is dat zij de enige is die het niet ziet. Als ze de waarheid eenmaal beseft, dan kan ik je verzekeren dat ze je in een oogwenk zal vervangen.

Een dezer dagen zal ze stoppen met het romantiseren van jullie relatie. Ze zal begrijpen dat ze niet meer van haar kostbare tijd moet verspillen aan pogingen om je hart voor liefde te openen.

Ze zal beseffen dat je je loze beloften nooit zult nakomen en ze zal stoppen met het verzinnen van excuses voor je waardeloze gedrag.

Of Jij Gaat Begrijpen Dat Ze Meer Waard Is, Zij Gaat Het Doen

Ze zal alle hoop verliezen dat je ooit de man zult worden die ze verdient en ze zal zichzelf van je ketenen bevrijden.

Zodra dit gebeurt, loopt ze bij je weg zonder ooit nog achterom te kijken. Deze keer zal ze geen bedreigingen uiten en ze zal het niet doen om je bang te maken.

In plaats daarvan laat ze je gewoon hangen en zal je niet weten wat je overkomt. Deze keer zijn er geen tweede kansen en word je gewoon een deel van haar pijnlijke verleden.

Dus, ik smeek je, verander je gedrag voordat dit allemaal gebeurt. Erken de waarde van dit meisje en begin haar meer te waarderen.

Ik vraag je niet om dat te doen, omdat ze het nodig heeft. Of je het nu wel of niet geloof ze het zal prima met haar gaan.

Sterker nog, het is waarschijnlijker dat ze geluk zal vinden als je je zo blijft gedragen, want zo zal ze je dumpen en sneller verder gaan met haar leven.

Ik smeek je om dit voor je eigen bestwil te doen, want jij bent degene die de rest van je leven spijt zal hebben van je slechte keuzes als je dit unieke meisje laat gaan.

PinFlight Image