Skip to Content

Je Verdient Iemand Die Vindt Dat Jij Het Waard Bent

Je Verdient Iemand Die Vindt Dat Jij Het Waard Bent

Je verdient het om iemand te daten en om bemind te worden door iemand die vindt dat je meer dan goed genoeg bent. Dat verdienen wij allemaal.

Je bent waarschijnlijk niet gewend aan deze liefde. Want slechts een paar mensen kunnen zoveel van je houden.

Je verdient iemand die er niet vandoor gaat.

Je verdient iemand die geduldig is en die op je zal wachten, hoe lang hij ook moet wachten. Je verdient iemand die weigert om te vertrekken wanneer je ervoor kiest om hem weg te duwen.

Je verdient iemand die zich niet geïntimideerd zal voelen door de muren die je om je heen hebt gebouwd en je verdient de liefde die zelfs je muren als sloopkogel af zal breken.

Je verdient iemand die je niet bang maakt dat je in de steek zal worden gelaten. 

Je verdient iemand op wie je echt kunt bouwen, iemand van wie je zeker weet dat hij je niet zal verlaten, wat er ook gebeurt.

Je verdient de liefde die zal voelen als een veilige haven, je verdient de liefde die je niet aan jezelf of je eigenwaarde laat twijfelen.

Je verdient iemand die je imperfecties erkent en die er evengoed voor kiest om van je te houden zoals je bent.

Je verdient iemand die je het gevoel geeft dat je gewild bent.

Je verdient het om het eerste te zijn waar iemand bij het ontwaken aan denkt en de gedachte voordat hij in slaap valt ’s avonds.

Je verdient iemand die jou eerst opbelt, iemand die je appt omdat hij graag van je wil horen. Je verdient iemand die je niet laat smeken om aandacht.

Je verdient iemand die genoeg om je geeft.

Je verdient het om bemind te worden door iemand die bezorgd is wanneer hij de hele dag niets van je heeft vernomen. Je verdient iemand die echt om je geeft.

Je verdient de liefde van iemand die geïnteresseerd zal zijn in hoe je dag was en die je vraagt waar je zin in hebt of waar je graag naartoe zou willen gaan.

Je verdient iemand die onvoorwaardelijk van je houdt.

Je verdient iemand die altijd positief is over je als je er niet bij bent en die je negatieve eigenschappen benoemt als jullie alleen zijn. Je verdient iemand die lieve woorden fluistert en die af en toe ook graag ondeugende dingen tegen je zegt.

Je verdient iemand die de deur voor je openhoudt en die je op je kont mept als je naast hem loopt. Je verdient iemand die je beste vriend zal zijn en je geliefde, allemaal in een persoon.

Je verdient iemand voor wie jij de meest belangrijke persoon ooit bent.

Je verdient het om iemands ja te zijn en niet iemands misschien. Je verdient het om een prioriteit te zijn, je verdient het niet om een optie te zijn.

En je verdient het om elke dag gekozen te worden door iemand die vindt dat jij het waard bent.

Je verdient het om iemand te vinden die jouw liefde nooit als een last ervaart, die niet vindt dat je te heftig bent of dat je liefde te heftig is.

Je verdient iemand die in je zal geloven en die zal geloven in jullie beiden.

Je verdient iemand die bang is om je kwijt te raken, omdat hij zich realiseert dat degene naast hem een geweldig iemand is. Dit is de enige persoon die jouw liefde verdient. 

Je Verdient Iemand Die Vindt Dat Jij Het Waard Bent