Skip to Content

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Ram

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Wanneer een Ram verliefd wordt, dan zal je dat zeker weten. Ze zijn vrij eerlijk en aarzelen niet om te zeggen wat ze denken. Misschien komt dat door hun impulsieve persoonlijkheid. Ze willen het allemaal en ze willen het nu.

In die zin zijn ze ook heel traditioneel. Ze zullen je het hof maken en grote gebaren maken. Bijna alles wat ze doen, doen ze goed. Verliefd worden is een van die dingen.

Ze zullen veel vragen stellen, omdat ze alles over je leven willen weten. Ze willen alle informatie hebben die ze kunnen verzamelen om je gemakkelijker voor zich te kunnen winnen.

Stier

Ze zullen het aan iedereen laten weten die ze kennen. Ze zullen uit volle borst schreeuwen dat ze van je houden.

Als je met ze over de toekomst probeert te praten, verwacht dan geen antwoorden te krijgen. Ze zullen je die niet geven, maar niet omdat het ze niets kan schelen, het is omdat het ze te veel raakt en ze niet op de zaken vooruit willen lopen en met een gebroken hart willen eindigen.

Hun ultieme droom is om een mooie en stabiele relatie te creëren die tot het einde zal duren, maar het probleem is dat ze je dat nooit zullen vertellen.

Tweeling

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Ze houden er niet van om hun gevoelens bloot te geven. Ze zijn erg sociaal, maar ze kiezen er liever voor om hun kwetsbare kant te verbergen, omdat ze diep van binnen bang zijn om gekwetst te worden.

Van de buitenkant zie je alleen de leuke en gekke kant van een Tweeling, maar van binnen worden ze door hun onzekerheid achtervolgd, wat hun onderdrukte angst oproept.

Meestal staan ze als flirterig en vatbaar voor vreemdgaan bekend, maar wanneer ze zich echt aan de juiste persoon binden, dan worden ze een ander persoon – gevoelig en genereus.

En als ze verliefd zijn, dan kunnen ze het niet verbergen. Het staat over hun hele gezicht geschreven.

Kreeft

Het zijn natuurlijke verzorgers. Ze genieten van liefde, relaties, verliefd zijn en vrijwel alles wat met liefde te maken heeft.

Ze stoppen je in bed in of ze kopen je favoriete eten voor je als verrassing. Ze zullen echt alles doen om je gelukkig te maken.

Hoewel ze het heerlijk vinden om verliefd te zijn, is het voor hen niet zo gemakkelijk om echt verliefd te worden. Ze zijn erg voorzichtig met liefde, want als ze van iemand houden, dan zitten ze er voor de rest van hun leven in.

Leeuw

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Ze houden ervan om in het echte leven de controle te hebben en over hun emoties. Ze zijn gewend om de controle te hebben en verantwoordelijk te zijn voor de relatie. Anderen gaan meestal achter hen aan.

Dus als ze verliefd worden, dan verliezen ze de controle over hun gevoelens en willen ze zo snel mogelijk dingen voor elkaar krijgen om die controle terug te krijgen.

Ze zullen tegen anderen over je opscheppen. Ze zullen constant praten over wat je doet, hoe je eruitziet, enzovoort.

Ze zullen je nooit aan het lijntje houden, omdat ze heel eerlijk zijn over hun gevoelens voor iemand. Als ze verliefd worden, dan raken ze dat gevoel niet zo gemakkelijk weer kwijt. Ze zullen hun best doen om je tegen alles te beschermen.

Maagd

Ze denken veel te veel over de dingen na. Dus als ze verliefd worden, dan houden ze het voor zichzelf. Ze zijn extreem bang om gekwetst te worden, dus bouwen ze hun muren hoog op, in een poging om liefdesverdriet te vermijden.

Ze willen niet door hun hart geleid worden, omdat het rationele deel van hen de kant is waar ze het liefste mee te maken hebben. Ze zullen proberen om in alles logica op te nemen, maar als ze verliefd worden, dan slaat die logica ineens nergens meer op en daarom voelen ze zich dan verloren.

Ze zullen al hun kaarten onthullen, maar pas nadat ze er helemaal zeker van zijn dat jij hetzelfde voor hen voelt. Ze nemen geen onnodige risico’s.

Weegschaal

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Wanneer een Weegschaal verliefd wordt, dan wordt hun onbaatzuchtigheid ten volle getoond. Ze geven niet alleen om hun eigen gevoelens en hun eigen geluk. Ze zullen zich druk maken of jij ook helemaal tevreden bent met de relatie.

Ze overspoelen je met aandacht en gebruiken hun charisma en lieve praatjes om je voor hen te laten vallen. Als het op romantiek aankomt, dan zijn ze de beste.

Het zijn geweldige minnaars en ze barsten van de seksuele energie. Wees erop voorbereid dat ze die move gebruiken om ervoor te zorgen dat je verliefd op ze wordt. Het is zo moeilijk om ze te weerstaan.

Schorpioen

Ze zijn gewend om hun emoties voor zichzelf te houden. Ze houden niet van openbare uitingen van liefde, omdat ze zich daardoor kwetsbaar voelen.

Maar als ze verliefd op iemand worden, dan worden ze volledig uit balans gebracht. Het is zelfs mogelijk dat ze je vermijden, alleen om je niet te laten zien dat ze van je houden.

Het goede ding is dat het feit dat ze je vermijden een mystiek gevoel voor hen creëert, waardoor de persoon voor wie ze zich verbergen nog meer in hen geïnteresseerd raakt.

Boogschutter

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Als ze verliefd worden, dan worden ze gelukkig en opgewekt. Veel mensen denken dat dit alleen een act is om hen aardiger te maken, maar eigenlijk is dit echt hoe ze zich voelen.

Als ze je eenmaal gaan vertrouwen, dan laten ze je volledig binnen. Ze laten je hun intellectuele en kwetsbare kanten zien. Al hun kaarten komen op tafel te liggen.

Ze zijn meestal heel oprecht en als ze zien dat de relatie geen toekomst heeft, dan zullen ze je dat direct vertellen.

Als ze van je houden, dan zullen ze het grootste deel van hun tijd met je doorbrengen en je met cadeautjes en genegenheid overladen.

Steenbok

Steenbokken zijn in het echte leven en in de liefde erg praktisch. Ze houden er niet van om iemand achterna te zitten of om hard to get te spelen. Als ze je leuk vinden, dan zullen ze je dat recht in je gezicht vertellen.

Het kan gebeuren dat ze hun gevoelens voor zichzelf houden, maar dat komt gewoon, omdat ze dan zelf niet zeker weten hoe ze zich voelen. Maar als ze het eenmaal weten, dan zullen ze je dat zeker laten weten.

Ze zijn genadeloos realistisch en soms moeilijk te hanteren, maar als je eenmaal bij ze binnenkomt, dan zullen ze de rest van je leven van je houden.

Waterman

Hoe Elk Sterrenbeeld Zich Gedraagt Als Ze Verliefd Zijn

Ze waarderen hun onafhankelijkheid boven al het andere. Dus zelfs als ze verliefd worden, proberen ze zo lang mogelijk afstandelijk te blijven.

Maar omdat het heel redelijke mensen zijn, weten ze dat ze niet de rest van hun leven alleen kunnen leven en dat ze moeten leren om anderen te vertrouwen.

Als ze dit eenmaal beseffen, dan staan ze open voor liefde en dat is de enige manier waarop ze weten hoe.

Vissen

Als ze verliefd zijn, dan verandert hun leven in een sprookje. Je zult ervan genieten om het voorwerp van hun genegenheid te zijn. Ze nemen je mee naar hun dromenland en laten je zien hoe creatief ze zijn.

Ze geloven in soulmates en als ze denken dat ze die van hun hebben gevonden, dan zal je dat zeker weten. Het zal je nooit aan liefde en genegenheid ontbreken, want ze zullen alles geven.

PinFlight Image