Skip to Content

Waarom Je Moeite Hebt Om Van Jezelf Te Houden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Waarom Je Moeite Hebt Om Van Jezelf Te Houden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Waar we ook heen gaan, we worden overal met het concept van liefde geconfronteerd. Maar soms vergeten we waar al die liefde die we voor anderen hebben vandaan komt. Het is geen wonder dat je het moeilijk vindt om van jezelf te houden.

Misschien heb je nooit goed gekeken naar wie je van binnen bent, en is dat wat je dwarszit. Je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt, een stukje van de gigantische puzzel.

Iedereen twijfelt aan zichzelf, maar de laatste tijd heb jij het misschien wat moeilijker. Je vindt het moeilijk om van jezelf te houden en het heeft misschien met je sterrenbeeld te maken.

Het is goed om je soms onzeker te voelen, maar onthoud wat het belangrijkste is. Je kunt niet van anderen houden als je nooit hebt geleerd om van jezelf te houden.

Ram

Waarom Je Moeite Hebt Om Van Jezelf Te Houden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Je explosiviteit kan je veel goed doen, maar overdrijf het niet. Als je te hard van stapel loopt, dan word je misschien snel boos.

Iedereen om je heen kan je vanwege je gespannen aard snel kwaad maken. Dit zal vaak de oorzaak zijn dat je jezelf constant met anderen vergelijkt.

Het is niet altijd slecht om te doen, maar soms moet je even rustig aan doen. Hoewel het dapper van je is om jezelf naast iemand anders te zetten, het zou kunnen zijn dat je misschien niet aan je eigen verwachtingen voldoet.

Deze vergelijking kan je vaak neerslachtig maken en je laten denken dat je niet goed genoeg bent. Het is een van de redenen waarom je niet van jezelf kunt houden zoals je verdient.

Stier

Ik denk dat het vanzelfsprekend is dat je koppig bent. Daarom kunnen mensen je als iemand zien waar moeilijk mee te praten valt.

Hun perspectief kan een grote invloed hebben op de manier waarop je over jezelf denkt. Naast je koppigheid heb je de neiging om lui te zijn, waardoor je het moeilijker hebt om van jezelf te houden.

Stier leunt ook naar de materialistische kant. Dit is niet slecht, maar de gedachte kan je naar beneden trekken, je laten denken dat je oppervlakkig bent.

Je vindt het ook leuk als dingen soepeltjes gaan zoals je wilt. Dus, wanneer er enige vorm van verstoring optreedt, verstoort het ook meteen je innerlijke rust.

Tweeling

Waarom Je Moeite Hebt Om Van Jezelf Te Houden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Onnodig te zeggen, Tweelingen zijn erg leuk. Ze gaan soms echter alle kanten op, waardoor ze dramatisch kunnen lijken.

Als je veel dingen tegelijk wilt doen, dan kun je sommige taken onafgemaakt laten. Dit kan je vrijblijvend doen lijken en je zult het gevoel hebben dat je je tijd hebt verspild, wat op zijn beurt je gevoel van zelfliefde kan beïnvloeden.

Het zou het beste zijn als je alles in één keer kon doen en dan zou je je tevreden voelen. Wanneer je dit echter niet bereikt, dan kan het zijn dat je niet meer van jezelf kunt houden.

Je moet je hier niet door laten beïnvloeden, maar die last van je schouders laten vallen. Je hoeft niet alles te weten en alles in een oogwenk te doen.

Kreeft

Kreeft is een hopeloze romanticus. Dit is allemaal leuk en aardig totdat het zich tegen je keert.

Dit sterrenbeeld is volledig afhankelijk van anderen en hun liefde. Je kunt te veel over het perfecte liefdesleven en je wederhelft dromen.

Wanneer dit plaatje echter wordt vernield en je niet het soort liefde krijgt waarop je had gehoopt, dan breekt de hel los.

Je kunt niet van jezelf houden, omdat je iemand anders nodig hebt om dat voor je te doen. Vergeet niet dat hoge verwachtingen soms verbrijzeld kunnen worden.

Leeuw

Waarom Je Moeite Hebt Om Van Jezelf Te Houden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Ik weet niet eens zeker of het mogelijk is voor een Leeuw om niet van zichzelf te houden! Je bent zo in jezelf verdiept dat je denkt dat iedereen hetzelfde voelt.

Soms blijkt het echter onjuist te zijn en dat is oké. Je wilt dat iedereen van je houdt, maar dat is niet altijd het geval.

Mensen zullen je hierdoor misschien als egocentrisch zien, maar je vindt het niet erg. Wat je wel erg vindt, is als je ziet dat iemand overal bovenuit steekt en je niet met liefde overspoelt!

Je bent niet aan dit gedrag gewend, dus begin je aan jezelf te twijfelen. Je bent het gewend om ieders favoriet te zijn, zodat deze nieuwe situatie je gezonde dosis zelfliefde kan verminderen.

Maagd

Ik denk dat deze duidelijk is. Voor de duidelijkheid, ik zal het simpel stellen: perfectionisme. Je bent zo door het idee gefascineerd dat alles perfect is.

Dit kan je zeker in de weg staan om van jezelf te houden. Je zult jezelf altijd onder druk zetten om het beter te doen en voor meer te gaan.

Als je dit eenmaal moeilijk vindt om te doen, begin je jezelf de schuld te geven dat je niet goed genoeg bent. Dit kan je beeld van jezelf ernstig schaden.

Lieve Maagd, onthoud dat je genoeg bent en dat je je best doet.

Weegschaal

Weegschalen blijven uit de buurt van conflicten, maar dat is waarschijnlijk het enige waar ze doorslaggevend genoeg voor zijn. Lieg niet tegen me door te zeggen dat het makkelijk voor je is om keuzes te maken. Mensen met dit sterrenbeeld zijn besluiteloos, waardoor ze niet voor zichzelf op kunnen komen.

Diep van binnen ben je een people pleaser dus probeer je zoveel mogelijk mee te gaan met de flow. Maar dit kan wat stress op je schouders leggen, omdat je niet in staat bent om jezelf op de eerste plaats te zetten. Niet je eigen prioriteit zijn kan invloed hebben op anderen om op dezelfde manier te denken.

Vergeet niet dat je je eigen grootste zorg mag zijn. Het is tijd om je op zelfliefde te concentreren door voor jezelf op te komen wanneer dat nodig is. Omdat niemand anders dat zal doen.

Je zult jezelf laten zien hoeveel je voor de persoon betekent die je op de eerste plaats zet.

Schorpioen

Ik ga niet klef doen en zeggen dat je mysterieus bent, nee. De waarheid is dat je niemand betrouwbaar vindt.

Als je niemand hebt om in vertrouwen te nemen, begin je langzaam aan jezelf te twijfelen. De zelf-twijfel begint te stijgen en voordat je het weet, gaat het met een gebrek aan zelfliefde gepaard.

Schorpioenen zijn niet in staat om zich voor mensen open te stellen, daarom sluiten ze anderen meestal buiten. Dit kan gevaarlijk worden als eenzaamheid bij hen binnen begint te dringen.

Je onvermogen om iemand te vertrouwen leidt je naar mensen die ook bang zijn om zich open te stellen. Wat gebeurt er als twee mensen met hun muren tegen elkaar botsen? Ze brokkelen af.

Boogschutter

Waarom Je Moeite Hebt Om Van Jezelf Te Houden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Je wilt graag dingen van de positieve kant zien, hoewel ze soms allesbehalve zijn. De negatieve uitkomst van een situatie kan je bedroeven en verwarren.

En je bent ook nooit tevreden. Je wilt altijd meer en als het je niet lukt, voel je je uiteindelijk verslagen. Je hebt vaak medelijden met jezelf door iets dat je niet in je macht had.

Het lijkt alsof je je best doet, maar dan gaat het gewoon niet goed. Als Boogschutter laat je je hierdoor niet naar beneden trekken en ga je verder.

Het kan voelen alsof je van het ene naar het andere springt en uiteindelijk, zul je er moe van worden. Je zult je prestaties vaak in twijfel trekken, waardoor je je aan jezelf gaat ergeren.

Steenbok

Het is veilig om te zeggen dat Steenbokken workaholics zijn. Hoewel het een benijdenswaardige eigenschap kan zijn, kan het met gemak een last worden.

Je workaholic neigingen zullen je uitputten en je mogelijk isoleren. Voor je het weet, ben je van de rest van de wereld afgesneden.

Deze neigingen impliceren dat je het niet goed doet als je ergens in faalt. Daarom kan elk klein ongemak ervoor zorgen dat je je schuldig gaat voelen. Naarmate de tijd vordert straf je jezelf af tot het punt waarop je zelfkritiek je zelfliefde overheerst.

Stop even en kijk hoe ver je bent gekomen.

Waterman

Ik zeg het gewoon hardop: je bent intellectueel superieur aan de meesten. Je bent niet snel geamuseerd, dus je intellectualiteit isoleert je vaak.

Het gevoel van eenzaamheid kan je gevoelens over jezelf beïnvloeden. Misschien heb je het verkeerde beeld dat je er niet goed genoeg bij past.

Je ziet jezelf vaak als het zwarte schaap van de familie, wat niet waar is. De strijd om van jezelf te houden zal nog duidelijker zijn als je niet iemand zoals jijzelf ontmoet.

Je uniekheid kan de weg voor je succes vrijmaken. Vergeet niet om er het beste van te maken!

Vissen

Je bent als als het om anderen gaat een onuitputtelijke bron van liefde. Zozeer zelfs, dat tegen de tijd dat het eropaan komt om van jezelf te houden, je te versleten bent.

Vissen zijn overdreven emotioneel, waardoor ze soms een slachtoffer kunnen worden. Het is meestal aan hun onbaatzuchtigheid in het geven en liefhebben van andere mensen te wijten.

Je kunt met zelfliefde worstelen, omdat je gewend bent om anderen met genegenheid te overspoelen. Het is niet ongewoon dat je jezelf in het proces helemaal vergeet!

PinFlight Image