Skip to Content

Waarom Een Narcist Zich Tot Je Aangetrokken Voelt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Waarom Een Narcist Zich Tot Je Aangetrokken Voelt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

We hebben allemaal waarschijnlijk op een bepaald punt in ons leven een narcistisch iemand ontmoet die er op de een of andere manier in slaagde om alle vreugde uit ons leven te zuigen. En sommigen van jullie hebben vast de pech gehad hem bij verschillende gelegenheden tegen te komen.

Hierdoor ben je je waarschijnlijk het volgende gaan afvragen, “Wat is er mis met mij? Ben ik een magneet voor narcisten?”

Nou, je bent misschien geen magneet, maar er is volgens je sterrenbeeld zeker iets aan jou waardoor een narcist zich tot je aangetrokken voelt. Laten we eens kijken wat het is!

Waarom een narcist zich volgens je sterrenbeeld tot je aangetrokken voelt

Waarom Een Narcist Zich Tot Je Aangetrokken Voelt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

1. Ram

Je bent de eerste van de sterrenbeelden, en je eist om opgemerkt te worden. Je bent heel moedig, dapper en sterk en hebt de neiging om veel mensen te inspireren. En je houdt er ook van om voor anderen op te komen, zelfs ten koste van jezelf.

Narcisten zullen dit aantrekkelijk vinden omdat ze graag in het gezelschap zijn van mensen die inspirerend zijn en die er alles aan zullen doen om hen een goed gevoel over zichzelf te geven.

2. Stier

Als Stier ben je erg sensueel en hou je van alle fijnere dingen in het leven. Je bent ook erg gul en wilt de schoonheid van de dingen waar je van houdt aan de mensen laten zien om wie je geeft.

Een narcist zal door deze kwaliteit van jou worden aangetrokken, omdat het een kans voor hem zal zijn om ervan te genieten dat hij door jou verzorgd wordt.

3. Tweeling

Als Tweeling ben je erg flexibel, leuk en onderhoudend. Als jij in de buurt bent, dan is er geen ruimte voor verveling. Je hebt een natuurtalent voor communicatie en er wordt gezegd dat je heel geliefd bent.

Narcisten voelen zich over het algemeen tot mensen aangetrokken die door velen geliefd zijn. En ze hunkeren ook naar iemand die in staat zal zijn om aandachtig naar hun gezwets te luisteren en een passend antwoord te geven, zonder saai te zijn. Dus je bent een makkelijk doelwit.

4. Kreeft

Je bent van nature een verzorger. Vaak beschreven als loyaal, intuïtief, beschermend en zorgzaam, ben je iemand naar wie veel mensen rennen wanneer ze gehoord en geadviseerd moeten worden.

Je valideert altijd de gevoelens van de ander, hebt het vermogen om zijn of haar gebreken over het hoofd te zien en je op de deugden te concentreren, en je zult die persoon waarschijnlijk niet alleen laten worstelen. Al die kwaliteiten zijn wat narcisten naar je toe trekt.

5. Leeuw

Jij bent de entertainer van alle sterrenbeelden. Je hunkert naar aandacht en de spotlight, en je leeft voor complimenten. Maar je bent niet helemaal egoïstisch en je houdt ervan dat andere mensen dezelfde behandeling krijgen als jij.

Je bent extreem charismatisch en hebt het vermogen om iedereen zich speciaal te laten voelen. Je bent vriendelijk en hartelijk en je houdt van grote gebaren. Daardoor zal een narcist graag in jouw aanwezigheid zijn.

6. Maagd

Maagden staan bekend als perfectionisten die hun zelfzorg meer prioriteit geven dan enig ander sterrenbeeld. Ze zijn echter niet heel erg egocentrisch en ze kunnen sterk gericht zijn op de verbetering van de andere persoon.

Als Maagd probeer je altijd de beste versie van jezelf te zijn, maar je stopt ook nergens voor om dat iemand anders aan te doen. Je hebt een natuurlijk talent om het beste in iemand te zien, zelfs als die persoon het zelf niet kan zien.

Natuurlijk verlangen narcisten naar deze energie in hun leven en vinden ze het erg aantrekkelijk.

7. Weegschaal

Waarom Een Narcist Zich Tot Je Aangetrokken Voelt, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Weegschalen zijn niet de grootste fan van eenzaamheid, dus ze hebben de neiging om alles te doen om iemand dichtbij zich te houden. Als Weegschaal ben je erg loyaal en zorgzaam, en word je vaak als een people pleaser gekarakteriseerd, wat helaas slecht kan zijn voor je eigen bestwil.

Je staat ook bekend om je nuchterheid en je mediationvaardigheden. Je geeft meer prioriteit aan vrede dan aan wat dan ook. Een narcist kan je juist daarom aantrekkelijk vinden.

8. Schorpioen

Als Schorpioen ben je een zeer krachtig en gepassioneerd individu. Mensen hebben de neiging om je als mysterieus en verleidelijk te zien en ze zijn vaak van je onder de indruk wanneer ze in je aanwezigheid zijn.

Mensen zijn ook vaak onder de indruk van de dingen die je doet of zegt, en narcisten zijn geen uitzondering.

Ze zouden zich tot je aangetrokken voelen vanwege hun verlangen om iets gepassioneerders en anders te ervaren of vanwege hun verlangen om je krachtige en zelfverzekerde geest te overwinnen. Ze houden wel van een uitdaging, en dat ben je ook.

9. Boogschutter

Als Boogschutter sta je bekend om je levendige geest, liefde voor het leven en een glimlach die de kamer kan verlichten. Je houdt van het gezelschap van andere mensen en bent zeer medelevend en empathisch.

Natuurlijk zal een narcistisch persoon zich tot je aangetrokken voelen vanwege je vermogen om iedereen zich goed over zichzelf te laten voelen.

10. Steenbok

Steenbokken worden als de volwassenen van de dierenriem beschouwd. Ze worden gekenmerkt als verantwoordelijk, ambitieus en betrouwbaar. En ze hebben meestal een zeer benijdenswaardige arbeidsethos.

Als Steenbok vinden mensen je heel inspirerend. Je houdt ervan om dingen gedaan te krijgen, en je stopt nergens voor om je doel te bereiken. Je bent ook erg onafhankelijk, zelfverzekerd en eigenzinnig, wat kenmerken zijn die narcisten het meest aantrekkelijk vinden.

11. Waterman

Als Waterman ben je erg optimistisch, meelevend en zachtaardig. Je denkt altijd out of the box en hebt veel creatieve en innovatieve ideeën, die mensen erg aantrekkelijk en inspirerend vinden.

Je hebt ook een natuurlijke gave om te praten en je kunt met vrijwel iedereen praten. Narcisten zijn dol op je omdat je gezelschap ervoor zorgt dat ze zich beter voelen over zichzelf.

12. Vissen

Als Vissen ben je heel fantasierijk, creatief en dromerig. Mensen zien je vaak als een zeer zachtaardig en vriendelijk persoon, en ze houden ervan om in je aanwezigheid te zijn omdat je de gave hebt om iedereen zich begrepen te laten voelen.

Soms lijkt het alsof je vriendelijkheid niet van deze wereld is. Je bent een natuurlijke empaat, en in staat om vrijwel iedereen te troosten. Wat veel mensen om je heen bewonderen.

Omdat je weet welk effect iemands woorden en daden op anderen kunnen hebben, ben je voorzichtig met wat je zegt en doet. Daarom houden narcisten ervan om in je aanwezigheid te zijn – ze weten dat je twee keer zult nadenken voordat je iets kwetsends zult zeggen, zodat ze je gemakkelijk kunnen manipuleren.