Skip to Content

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Heb je het gevoel dat je mannen je intimiderend vinden? Je zou graag willen geloven dat ze niet bang voor je zijn, maar op de een of andere manier is het moeilijk te geloven dat als je zeker weet dat hun gedrag jegens jou erg verschilt.

Het is eigenlijk vrij eenvoudig te zeggen waarom mannen je intimiderend vinden als we alleen maar naar je sterrenbeeld kijken. Hier zit een wetenschap achter die je gemakkelijk kan helpen de perceptie van andere mensen over jou te begrijpen.

Ram

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Het is niet dat mannen je intimiderend vinden omdat je impulsief bent, ook al denken veel mensen dat misschien. Je bent intimiderend omdat je een vrije geest bent die niet getemd kan worden door iemand die saai is!

Iemand die onder dit sterrenbeeld is geboren, kan gemakkelijk verkeerd worden begrepen. Mensen denken dat je enige emotie woede is, maar je meest relevante kwaliteit is je nieuwsgierigheid. Als je zoveel wilt weten over zoveel verschillende onderwerpen, beginnen ze aan zichzelf te twijfelen.

Je nieuwsgierigheid en je vrije geest gaan hand in hand. Je gaat eerder op een spontane wandeltocht met je vrienden dan om je te settelen met een man die volledig en volkomen saai is.

Ze kunnen je niet bijhouden. Mannen die te bang zijn om uit hun comfortzone te stappen, zullen ook te bang zijn om met jou te praten. Niet jouw probleem, maar het is nog steeds erg frustrerend.

Waarom mannen je intimiderend vinden als je Stier bent

Jij bent de eerste die iets zal zeggen als een ander iets verkeerd doet. Je bent zo koppig dat je geen zin hebt om naar iemands mening te luisteren als je zeker weet dat het verkeerd is. Je bent klaar om naar verschillende meningen te luisteren, maar ze moeten die meningen heel goed beargumenteren.

Een vrouw zoals jij is erg sterk. Er is geen manier dat iemand met deze kenmerken niet intimiderend zal zijn voor mannen.

Hun fragiele mannelijkheid kan het niet aan als een vrouw zo eigenwijs is of als ze klaar is om achter alles te staan ​​wat ze zegt. Mannen zijn te zwak om met je om te gaan.

Tweeling

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Je bent een erg extravert persoon die er gewoon van houdt om altijd bij andere mensen te zijn. Je hebt een grote vriendengroep en ze zijn allemaal heel verschillend omdat je de diversiteit niet erg vindt.

Om de een of andere vreemde reden kunnen mannen je intimiderend vinden. Als je nu met een man praat, is hij waarschijnlijk in de war over waarom je altijd uitgaat met je vrienden. Zou je niet elk uur dat je wakker bent met hem moeten zijn?

Absoluut niet, maar dat begrijpt hij niet. Het enige dat hij wel begrijpt, is dat je een leven buiten hem hebt en daar kan hij niet mee omgaan. Wat op zich alleen maar zijn eigen onzekerheden bevestigt.

Waarom mannen je intimiderend vinden als je een Kreeft bent

Je bent erg emotioneel. Ik bedoel, je kunt boos zijn dat dit een stereotype is, maar kun je de wereld echt de schuld geven dat je je zo ziet? Je bent een enorme romanticus, wat betekent dat je de indruk wekt alsof je in een oogwenk klaar bent om te trouwen.

Je bent niet bang voor toewijding omdat je hart puur is. Mannen zien het echter niet zo. Ze zien je alleen als een romantische ziel die ze wil vastbinden. Meestal is dat niet dezelfde behoefte van een man.

Mannen kunnen je intimiderend vinden tot op het punt waarop ze je geen tweede date zullen geven. Dat is gewoon triest omdat ze de romantiek van hun leven missen.

Leeuw

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Je zelfvertrouwen, je charme en je absolute dominantie zijn meer dan genoeg voor een man om je intimiderend te vinden. Er is niets dat hij je kan bieden, dat je niet al hebt, en hij zal altijd het gevoel hebben dat hij met je concurreert.

Je neemt zijn schijnwerpers overal mee naartoe! Dat komt omdat jij het leven van het feest bent en altijd klaar staat om de aandacht van iedereen in de kamer te trekken.

Een onzekere man zal je nooit kunnen bijhouden. Je partner zou geboren moeten worden met dezelfde charme als jij en de bereidheid om je soms het voortouw te laten nemen. Dit zal niet al te vaak gebeuren.

Maagd

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Je bent een aardeteken. Het rustende gezicht dat je hebt, zorgt ervoor dat elke man zijn mannelijkheid in twijfel trekt. Die ogen van jou brengen vaker ergernis over dan niet, en dat is erg intimiderend voor een man die echt probeert je ertoe te brengen hem leuk te vinden.

Je bent ook een enorme perfectionist. Je bent klaar om naar een andere mening te luisteren dan de jouwe, maar je gaat je moraal niet negeren voor iemand anders. Daarom lijkt het alsof je niet klaar bent om compromissen te sluiten, terwijl je er in werkelijkheid gewoon om geeft dat dingen zo perfect mogelijk zijn.

Waarom mannen je intimiderend vinden als je een Weegschaal bent

Je bent erg berekend. Er is altijd een strijd in je hoofd en op de een of andere manier kies je altijd de goede kant om mensen te laten zien dat je meer dan geweldig bent. Je neemt de juiste beslissingen, wat alleen maar betekent dat je er altijd voor kiest om een ​​goed mens te zijn.

Waarom zou dat intimiderend zijn voor een man, vraag je je misschien af? Welnu, hij heeft het gevoel dat hij een morele verplichting heeft wanneer hij bij je is. Ik zeg niet dat je perfect bent, maar eerder dat je hem het gevoel geeft dat hij moet zijn om bij je te zijn.

Vrouwen die onder dit teken geboren zijn, zijn ook de belichaming van vrouwelijkheid. Je bent elegant en zachtaardig, wat betekent dat hij de mannelijke energie in hem moet laten zien. Niet iedere man is daartoe in staat.

Schorpioen

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Je sensualiteit is zo verslavend, maar het is ook erg intimiderend voor een man. Hij heeft het gevoel dat hij dat op de een of andere manier moet overwinnen of doen alsof hij krachtiger is dan jij.

Je kracht ligt in het feit dat je niet bang bent om je behoeften te uiten en je heel vocaal bent over wat je wilt in bed. Het is heel belangrijk voor je dat je partner dit begrijpt, wat hem in een razernij zal brengen.

Hij zal een totaal verkeerd beeld van je krijgen omdat je zo communicatief bent over dit deel van elke romantische relatie. Ja, het is triest, maar het is waar.

Waarom mannen je intimiderend vinden als Boogschutter

Boogschuttervrouwen zijn een heel ander soort mensen. Je bent nieuwsgierig als een Ram, maar je bent ook klaar om het podium te betreden, net als een Leeuw. Er is niets dat je ervan kan weerhouden om de dingen te bereiken die je wilt in je leven.

Die dingen bevatten waarschijnlijk iets dat niet normaal is. Je wilt ten volle van je leven genieten en wanneer een man ziet dat hij het gevoel heeft dat hij je niet bij kan houden.

Je bent intelligent, mooi, avontuurlijk en je normen zijn erg hoog. Jij bent de pakketdeal die elke man wil, maar ze zijn te bang om je te benaderen omdat ze weten dat je te goed voor hen bent.

Steenbok

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Je hebt zo hard gewerkt om te komen waar je nu bent. Ik heb het niet alleen over het werk dat je doet (ook al is je carrière waarschijnlijk heel belangrijk voor je), maar ook over je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt veel tijd en energie gestoken in het worden van de persoon die je nu bent.

Dit leidt tot extreem hoge eisen. Mensen denken dat je een beetje narcistisch bent, maar ze kennen niet eens de werkelijke betekenis van dit woord. Wat ze moeten begrijpen, is dat vertrouwen hoort bij zo goed zijn.

Je bent hierdoor echter zo intimiderend voor mannen. Ze denken dat ze bij jouw kaliber moeten passen, maar daar komen ze nog niet aan. Ze kijken naar je en ze zien een vrouw die gewoon in hun gezicht zou lachen als ze zelfs maar met haar probeerden te praten.

Wat betreft de andere tekens, u bent hier niet de schuldige. Je bent niet intimiderend, ze zijn gewoon geïntimideerd.

Waarom mannen je intimiderend vinden als je een Waterman bent

Je bent zo opstandig. Er is niets dat je in bedwang kan houden, zowel mentaal als fysiek. Je hebt een hekel aan kortzichtige mensen, wat automatisch betekent dat er niet veel mensen zijn die je kunnen evenaren.

Daardoor ben je zo onvoorspelbaar. Ze zien je op een dag met een compleet nieuwe haarkleur, terwijl ze moeten uitzoeken of je die piercing al eerder hebt gehad (je hebt hem waarschijnlijk net). Daarom kan je impulsiviteit ertoe leiden dat je een manische beslissing neemt om weg te gaan of gewoon een paar maanden de wereld rond te reizen.

Je bent intimiderend voor mannen omdat ze denken dat je verbintenisproblemen hebt. Je vrijheid is zo belangrijk voor je dat je niet bereid bent om het op te offeren voor iemand die duidelijk niet dezelfde behoeften heeft als jij.

Vissen

Waarom Mannen Je Intimiderend Vinden, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Als laatste teken van de dierenriem heb je het vermogen om mensen perfect na te bootsen. Het is als een superkracht en je bent je er misschien niet eens van bewust. Dit maakt je erg opmerkzaam en je kunt de emoties van mensen gemakkelijker manipuleren dan wie dan ook.

Meestal beseffen mensen dat niet. Je krachten zijn echter heel duidelijk voor mannen die er niet klaar voor zijn dat iemand hun ziel zo ziet. Je bent intimiderend voor mannen omdat je ze zo goed kunt laten voelen en ervaren waar je het over hebt.

Waarom zou dit intimiderend zijn? Ze hebben het gevoel dat je hun gedachten leest. Zou je niet net zo raar zijn?

PinFlight Image