Skip to Content

Hoe Leuk Ik Je Ook Vind, Ik Zal Niet Achter Je Aan Gaan Als Je Afstandelijk Gaat Doen

Hoe Leuk Ik Je Ook Vind, Ik Zal Niet Achter Je Aan Gaan Als Je Afstandelijk Gaat Doen

Ik heb genoeg ervaring met daten om door te hebben wanneer een man zich terugtrekt.

Als je het ene moment aanhankelijk bent, je steeds plannen met me maakt en me steeds berichtjes stuurt, en je je het moment daarna afstandelijk gedraagt weet ik wel wat er te gebeuren staat.

Je denkt misschien dat het cool is om me op de proef te stellen of om te checken hoe leuk ik je vind door afstandelijk te doen, maar ik heb slecht nieuws voor je: als je afstand neemt ga ik niet achter je aan. 

1. ALS JE EEN SPEL SPEELT HEB IK GEEN INTERESSE OM HET TE WINNEN. 

Ik ken de elastiek-test die mannen bij vrouwen uitproberen om uit te testen hoeveel macht ze hebben maar al te goed.

Als je door middel van spelletjes moet controleren of ik het waard ben is het in mijn optiek duidelijk dat je nooit integer genoeg zal zijn om me überhaupt te verdienen. Ik weiger om onzinnige spelletjes te spelen.

2. IK WIL GEEN MAN DIE NIET ZIET HOE GEWELDIG IK BEN.

Ik zal nooit smeken of door het stof gaan bij een man zodat hij bij me blijft, want ik geloof echt dat de juiste man weet dat ik een lot uit de loterij ben.

Als je het contact laat verwateren en je het opeens te druk hebt om tijd met me door te brengen zal ik slechts verder gaan zonder jou. Er ligt een betere man voor me in het verschiet.

3. IK BEN VEEL TE TROTS OM MIJN WAARDE AAN JE TE BEWIJZEN.

Je bent misschien meisjes gewend geraakt die bereid zijn om overuren te draaien om in je leven te blijven, zelfs nadat je hen belabberd begint te behandelen, maar zo zit ik niet in elkaar.

Ik ben trots op de vrouw die ik ben geworden en ik weet dat er veel mannen rondlopen die er klaar voor en bereid zijn om mij te laten zien hoe erg ze van geluk mogen spreken dat ze mij hebben en vice versa.

Ik zal mijn tijd niet verdoen door in je onzin te geloven wanneer ik zoveel gelukkiger zou kunnen zijn als ik vergat dat je bestond.

4. EEN ECHTE MAN ZOU DE RELATIE OP EEN VOLWASSEN MANIER UITMAKEN.

Als je echt mijn tijd waard was zou je op zijn minst de relatie netjes en volwassen afronden.

Het feit dat je langzaam verdwijnt om je desinteresse te uiten laat mij slechts zien dat ik beter af ben nu ik er al zo snel achter ben hoe je in elkaar zit. Jij bent niet de ware voor mij.

5. JE BENT NIET DE LAATSTE OP AARDE.

Zelfs als ik een toffe tijd met je had en je beter leerde kennen zou ik er niet versteld van staan als je ervoor koos om van de aardbodem te verdwijnen of Missing In Action zou gaan.

Ik ben dit soort gedrag gewend in de player-cultuur van tegenwoordig en ik weiger om daar nog negatieve energie aan kwijt te raken. Zoals Beyonce ook zegt, ik kan in een handomdraai een ander hebben.

6. IK BEN NIET GEINTERESSEERD IN IEMAND DIE MIJ NIET WIL.

Ik zou je kunnen lokken met leuke appjes, emoji’s, wat sexy foto’s of ik kan mezelf verlagen tot een snelle wip om je in mijn leven te houden, maar waarom zou ik?

Het is duidelijk dat je mij helemaal niet zo leuk vindt, want als dat wel zo was zou je interesse niet zo snel zijn afgenomen.

Ik wil een man die meteen doorheeft dat ik er niet ben en die zo graag berichten naar me wil sturen, die in mijn gezelschap wil zijn en die helemaal deel wil uitmaken van mijn leven – niet de man die me behandelt alsof ik niets bijzonders ben.

7. IK ZAL HELEMAAL MIJN ENERGIE NIET VERSPILLEN ALS IK WEL WAT BETERS TE DOEN HEB. 

Voor jou had ik het prima naar mijn zin in mijn eentje. Ik weiger om jouw manier van handelen me wat te laten doen of dat ik mezelf minderwaardig ga voelen.

Je bent weer zo’n man die ervoor koos om in mijn leven te komen en het weer te verlaten zonder dat hij er echt waarde of mooie ervaringen aan heeft toegevoegd.

Ik zie je zielige manier van je terugtrekken niet als afwijzing. Je hebt me namelijk alleen maar in de armen van de man die me echt verdient geduwd. Ik zou je daar eigenlijk voor moeten bedanken.

8. IK GA LIEVER VERDER EN VERVANG MIJN HERINNERING AAN JOU LIEVER DAN DAT IK ACHTER JE AAN GA. 

Ooit was ik misschien het meisje dat idee van een man verliezen niet aankon en die elk excuus verzon om in zijn leven te verschijnen, hoewel hij haar niet echt zag zitten, maar ik ben volwassen geworden en ik heb van mijn fouten geleerd.

Je kunt je zover en zolang terugtrekken als je wilt, want een ding is zeker. Zodra je geen moeite meer doen en zodra je afstand tussen ons creëert is er geen enkele kans dat ik je ooit weer zal verwelkomen.

Ik zal te druk bezig zijn om verder te gaan en onze herinneringen te vervangen met betere ervaringen. Hint: geen van die herinneringen hebben met jou te maken of dat ik wacht tot je weer bij me terugkomt.

9. HET IS JAMMER VOOR JOU, NIET VOOR MIJ.

Zoals ik eerder zei, ik heb dit zo vaak meegemaakt wat mannen betreft en ik ben die gekte zat. Je terugtrekken zal niet het beest in me losmaken op een goede manier of mijn intensiteit doen vergroten om ervoor te zorgen dat je geïnteresseerd in me blijft.

Ik ben altijd 100 procent mezelf als ik een nieuwe man date en als dat niet goed genoeg voor je is laat ik je weglopen en houd ik mijn kin fier omhoog.

Ik heb door de tijd geleerd dat als ik ergens achteraan ga, ik achter mijn dromen zal aan gaan en niet een of andere man die zich afstandelijk gedraagt om de relatie te beëindigen. Ik ben te goed voor dat soort onzin.

Hoe Leuk Ik Je Ook Vind, Ik Zal Niet Achter Je Aan Gaan Als Je Afstandelijk Gaat Doen