Skip to Content

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Nadat je een hele tijd single bent geweest of je net een relatie achter de rug hebt die je erg heeft gekwetst heb je jezelf weer opengesteld voor de liefde. Je denkt misschien dat je verliefd bent op je vriend, maar je bent op zoek naar signalen van echte liefde voordat je die drie magische woorden zegt.

Als je eerder bent gekwetst (en ik gok dat dat zeker zo is) kun je het moeilijk vingen om jezelf kwetsbaar genoeg op te stellen om deze man te laten weten dat je echt wat voor hem voelt.

Het is nuttig om die gevoelens eerst een beetje te verkennen omdat je zo zeker weet dat wat je voelt daadwerkelijk echte liefde is.

Contents show

Het verschil tussen liefde, lust of een vergankelijke verliefdheid 

Is het liefde of een verliefdheid? Soms is dat moeilijk te zeggen. Je denkt misschien dat de dagen dat je verliefd was op een man al ver achter je liggen, maar intelligente vrouwen van elke leeftijd maken vaker een verliefdheid mee.

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Dat hoort bij de reis van de liefde, maar het is zo eenvoudig om een verliefdheid te verwarren met echte liefde.

Als je verliefd bent voel je je overweldigend verbonden met een man. Je kunt geen genoeg van hem krijgen.

Het probleem is dat, zoals wetenschappers hebben ontdekt, verliefdheid veel negatieve emoties veroorzaakt zoals angst, onzekerheid en nervositeit.

Je hebt nog niet lang genoeg een relatie met hem om zeker te zijn van zijn gevoelens en daarom maak je je zorgen over alles.

Hij heeft je al 49 minuten niet teruggeappt! Hij is vast stappen met een andere vrouw! Hij keek raar tijdens de seks. Vond hij het niks?

Verliefdheid is vaker gebaseerd op ideeën of fantasieën dan de werkelijkheid. In je hoofd doe je misschien wel alsof hij beter is dan hij in de werkelijkheid is, gewoon omdat je hem op die manier wilt zien.

Verliefdheid is tijdelijk, dus als het gevoel begint te verdwijnen weet je dat het geen echte liefde is.

Lust is aan de andere kant meer gebaseerd op fysieke aantrekkingskracht.

Je kunt lustgevoelens hebben voor iemand met wie je geen emotionele of intellectuele band voelt (dat is gewoon wat een scharrel is).

Als je altijd graag met hem naar bed wilt, maar je eigenlijk op geen andere manier met hem omgaat ervaar je lustgevoelens en geen liefde.

Maar de zoete liefde is verslavend en allesomvattend… en het duurt voort. Het duurt misschien langer voordat het opbloeit terwijl je jezelf openstelt voor een man en je hem dan kunt leren kennen.

Maar als het echte liefde is kun je jezelf zijn en erkennen jullie dat geen van beiden perfect is.

Dus wat voel je nu echt? Het kan moeilijk te achterhalen zijn (alhoewel lust nogal makkelijk te onderscheiden is van de rest). Neem de tijd om je gevoelens te verwerken.

Naarmate je hem beter leert kennen veranderen je gevoelens misschien wel. En na verloop van tijd is de kans groot dat je een aantal signalen van echte liefde begint te zien die ik nu bespreek.

Wat zijn binnen een relatie de signalen van echte liefde?

Hoeveel van deze signalen van echte liefde zijn van toepassing op jou? Zelfs als je in het verleden lange relaties hebt gehad weet je misschien niet zeker of je echt ware liefde hebt ervaren.

Je was misschien net 20 toen je de man ontmoette met wie je uiteindelijk trouwde… maar begreep je op die leeftijd echt wat liefde was?

Liefde verandert na verloop van tijd en het zag er voor jou waarschijnlijk totaal anders uit toen je jongvolwassen was.

Als je een aantal van de volgende signalen van echte liefde ervaart kun je er zeker van zijn dat je eindelijk echte liefde hebt gevonden!

1. Door hem wil je een beter mens worden

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Oprah zegt dat je de beste versie van jezelf moet zijn en hoewel je daaraan moet werken met wat je in je hebt kan de juiste partner je ook helpen om nog een beter mens te worden.

Een van de signalen van echte liefde is erkennen dat jullie geen van beiden perfect hoeven te zijn, maar dat jullie elkaar kunnen inspireren om meer te zijn.

Denk aan de stellen die samen trainen of gezonder eten. Denk nu aan de stellen waarbij de een traint of dieet terwijl de ander onderhand door blijft gaan met dezelfde slechte gewoontes.

Welke relatie is in jouw ogen meer gebaseerd op liefde? Juist ja. De relatie waarin stellen samen iets ondernemen.

Misschien heeft je partner je wel meer bewust gemaakt van de behoefte om te recyclen. Of dat je naar je werk zou moeten fietsen. Of dat je gewoon aardiger zou moeten zijn.

Wat het ook is, je gaat je beter voelen als je aan nieuwe gezonde gewoontes begint.

2. Je wilt er in voor- en tegenspoed voor hem zijn

Als je je partner slechts een beetje leuk vindt, vind je het misschien ongemakkelijk als het misgaat tussen jullie.

Misschien gaat zijn hond dood of maakt hij zich zorgen dat hij ontslagen gaat worden. Welke rol speel jij als de relatie niet serieus is?

Als je aan de andere kant verliefd op iemand bent sta je maar al te graag voor hem klaar als het leven zwaar wordt.

Je bent bereid en in staat om sterk te zijn voor hem, om hem op je te laten leunen wanneer hij te maken krijgt met stressvolle of traumatische situaties. Je weet dat hij hetzelfde voor jou zou doen.

3. Je hebt het volste vertrouwen in de relatie

Zoals ik al zei: als je verliefd bent kun je onzeker en zenuwachtig zijn binnen een relatie.

Bij alle kleine dingen heb je het idee dat deze de boot doen schommelen en maak je je zorgen dat je overboord zal worden gegooid (dat hij het uit zal maken met je).

Maar een van de signalen van echte liefde is dat je het volste vertrouwen hebt in de relatie.

Je weet dat geen een ruzie een einde zal maken aan jullie relatie. Je maakt je geen zorgen dat hij ergens met andere vrouwen staat te flirten.

Je weet dat je relatie sterk genoeg is om obstakels te kunnen overwinnen en je bent bereid moeite te doen om de relatie beter te maken.

Je maakt niet van een mug een olifant en je weet dat je genoeg bent voor hem.

4. Je kunt volledig jezelf zijn bij hem

Het is volkomen normaal dat je zo goed mogelijk over wilt komen wanneer jullie net een relatie hebben gekregen, maar naarmate de relatie zich ontwikkelt – en je gevoelens sterker worden – zou je je een beetje moeten ontspannen en oprechter moeten zijn.

Dit houdt in dat je er geen punt van maakt wanneer hij jou zonder make-up ziet of wanneer je je pyjama aan hebt. Een van de signalen van echte liefde is gewoon de kennis dat je hem niet weg zal jagen en je niet bang bent voor zijn reactie, wat je ook zegt of doet.

Misschien knor je als je lacht. Laat je lekker gaan.

Misschien laat je wel winden in je slaap. Nogmaals, laat je lekker gaan!

Misschien praat je erg snel en ratel je maar door. Hij kan dit aan.

Realiseer je dat hij hetzelfde doet wanneer hij voor jou valt. Hij is misschien paranoïde over zijn dikke buik en houdt hij deze dus in. Of misschien snurkt hij wel.

Maar als hij zich eenmaal op zijn gemak voelt bij jou krijgt hij door dat hij zich geen zorgen hoeft te maken dat jij over hem zal oordelen. Want dat maakt allemaal niet uit als je verliefd bent.

5. Je laat jezelf kwetsbaar zijn

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Als je echt verliefd bent, ben je bereid om je hart bloot te stellen aan potentiele pijn. Liefde is erop vertrouwen dat deze persoon je hart niet zal breken.

Als je nog gesloten bent na een traumatische ervaring laat je misschien helemaal geen signalen van echte liefde zien, maar geef het tijd.

Het kan een hele poos duren – soms zelfs jaren – om ernstig liefdesverdriet te overwinnen en ervoor open te staan om weer dolverliefd te worden. 

Dus hoe ziet kwetsbaarheid eruit? Als je zegt watje echt meent en voelt open je die communicatieve kanalen en maak je ruimte vrij om echt je zin te krijgen.

Je kan hem laten weten dat je het moeilijk vindt om je open te stellen omdat je in het verleden gekwetst bent.

Doe niets overhaast. Als je je van nature niet kwetsbaar op kunt stellen moet je misschien wat ervaringen uit het verleden onder ogen zien die jou ervan weerhouden om weer verliefd te worden.

6. Je wilt geen spelletjes meer spelen

Spelletjes zijn zeer zeker bestemd voor kinderen, maar ik durf te wedden dat jij ook wel wat spelletjes hebt gespeeld toen je met iemand ging.

Toch is nog een van de signalen van echte liefde dat je er niet naar verlangt om spelletjes met zijn brein te spelen. Je wilt direct zijn en zo aan hem laten weten dat je serieus bent over de toekomst van de relatie.

Dus laten we zeggen dat je onenigheid hebt met je partner. Je was normaal gesproken naar buiten gestormd en had gehoopt dat hij achter je aan zou komen om je om vergiffenis te vragen.

Maar je weet dat je je niet zo hoort te gedragen als je een relatie hebt en daarom uit je je frustratie en zoek je een manier om dit op te lossen.

Gefeliciteerd! Je bent een volwassen vrouw… die verliefd is!

7. Je wilt lieve dingen voor hem doen

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Je geeft hem dingen omdat je van hem houdt, niet omdat je er iets voor terug wilt. Je bent in de boekenwinkel en je ziet een boek dat hij geweldig zou vinden, dus koop je het voor hem.

Je doet dit niet met het idee dat je het boek bij hem kunt declareren of omdat je dan ‘punten’ bij hem scoort. Het maakt je niet eens uit of hij hetzelfde voor jou doet. Je wilt gewoon iets liefs voor hem doen, zonder dat hij je moet belonen of bedanken. 

Dit is in mijn ogen het beste signaal van echte liefde omdat je totaal onbaatzuchtig bent. Je stelt zijn behoeftes en verlangens voorop en dat is gewoon erg mooi.

8. Het is niet vergankelijk

Zoals ik al eerder heb gezegd is een verliefdheid vergankelijk. Je bent misschien een paar weken halsoverkop verliefd als de relatie nog pril is, maar na een tijdje irriteer je je zo ontzettend aan zijn gewoonte om met open mond te kauwen dat je het daarom uit wilt maken met hem. Dat is geen liefde.

Liefde wordt alleen maar sterker. Hoe beter je hem leert kennen, hoe meer je van hem begint te houden. Bij een verliefdheid is het vaak zo dat je hem steeds minder leuk begint te vinden als je meer over hem te weten komt.

Liefde is echter het tegenovergestelde. Je probeert de negatieve dingen niet te verbloemen, maar accepteert dat het erbij hoort. 

9. Eén enkele ruzie maakt geen einde aan de relatie

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Ik weet nog de eerste ruzies die ik met mijn vriendin had toen we net een relatie kregen. Ik weet nog dat ik me zorgen maakte dat deze ruzie onze relatie zou beëindigen.

Maar toen ik verliefd op haar begon te worden kan ik me nog herinneren dat de ruzies minder erg leken. Ik vertrouwde meer op de liefde tussen ons en ik wist dat een kleine onenigheid onze relatie niet kapot zou maken.

10. Je ziet een toekomst met hem

Alles waar je in de toekomst aan denkt – van de kampeervakantie die jullie over zes maanden gepland hebben staan tot binnen 20 jaar naar het buitenland te emigreren – hij maakt daar deel van uit.

Een van de signalen van echte liefde is dat je jullie samen ziet in de toekomst en jullie hierover praten. Je fantaseert niet alleen over jullie bruiloft, je kunt je ook de kleine dingen voorstellen.

Je ziet jullie op skivakantie gaan in de Alpen. Dat hij jullie zoon aanmoedigt tijdens een voetbalwedstrijd. Dat jullie je huis verkopen als de kinderen het huis uit zijn en jullie in een klein appartement aan het strand intrekken.

11. Het voelt natuurlijk

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Van hem houden voelt gewoon goed! Je zou nooit het gevoel moeten hebben dat de liefde gedwongen is. Ik ken vrouwen die zo graag verliefd wilden zijn dat ze van een relatie die niet bij ze paste liefde hebben geprobeerd te maken. Dit werd nooit iets.

Als je echt verliefd bent voelt het gewoon… juist. Je maakt je geen zorgen over ‘wat als’ en ‘het had eigenlijk zo moeten zijn’, omdat je weet dat het vanzelf goed zal komen. Deze man past bij je, hij past bij je leven. Als het klopt is er niks vanzelfsprekender dan de liefde.

12. Je zou maar al te graag offers voor hem brengen

Jullie zijn beiden uitgenodigd voor een vriendenfeestje… maar een vriend van hem die hij al sinds zijn studententijd kent is dezelfde avond in de buurt.

In plaats van dat jullie ruzie maken en jij hem een schuldgevoel geeft dat hij mee moet naar het feest zeg je dat jij naar het feest gaat en hij naar die vriend moet gaan.

Of jullie gaan samenwonen en je kiest een huis dat dichterbij zijn werk is… en voor jou twee keer zolang reizen is. Je neemt het hem niet kwalijk dat hij zijn zin krijgt omdat je van hem houdt.

En je weet dat hij hetzelfde voor jou zou doen. Liefde zorgt ervoor dat het niet als een offer voelt wanneer je niet je zin krijgt; je doet het gewoon uit liefde.

13. Zijn successen zijn de jouwe

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Hij heeft promotie gemaakt op zijn werk en je bent razend enthousiast. Hetzelfde geldt voor wanneer hij gewoon een geweldige dag heeft gehad. Het gaat om een signaal van echte liefde als je echt dolblij bent dat hij het fantastisch doet.

Je steunt hem tijdens zijn rechtenstudie of een andere bezigheid die veel energie en tijd kost. Als je van iemand houdt ben je er emotioneel voor diegene in voor- en tegenspoed en laat je hem zien dat je hem aanmoedigt.

Dit is een geweldige manier om hem meer zelfvertrouwen te geven, omdat hij weet dat iemand genoeg om hem geeft om zijn eigen cheerleader te zijn!

14. Het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn (en dat is niet erg!)

Toen je jong en verliefd was dacht je waarschijnlijk dat het altijd magisch zou zijn. Je voelde je verdrietig en verward wanneer het verre van perfect was. Maar nu? Je realiseert je dat van iemand houden voor- en nadelen met zich meebrengt.

Je relatie is misschien maanden- of jarenlang geweldig en dan ontstaan er opeens problemen. Dat betekent nog niet dat het voorbij is; het hoort gewoon bij de cyclus.

Op dit moment begrijp je dat perfecte relaties niet bestaan. Er is echter wel geluk en dat zou je doel moeten zijn.

15. Jullie zijn echte levenspartners

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Misschien had je niet echt het gevoel dat de relatie niet gelijkwaardig was toen je getrouwd was of een lange relatie had.

Misschien domineerde een van jullie wel de relatie en gooide diegene alles uit balans. Maar bij deze man heb je echt het gevoel dat jullie gelijk zijn.

Jullie zijn om de beurt de sterke in de relatie als jullie het zwaar hebben. Jullie doen beiden je best om de relatie ijzersterk te maken. Jullie geven en nemen op een gebalanceerde manier. Je hoeft geen score bij te houden omdat je weet dat hij net zoveel liefde in de relatie steekt als jij.

16. Het is niet zijn taak om je gelukkig te maken (maar hij maakt je evengoed erg gelukkig)

Een veel voorkomend probleem dat ik voorbij hebt zien komen als ervaren dating- en relatiecoach is dat een van de partners zijn geluk van de ander af laat hangen.

Dan gaat het ineens bergafwaarts wanneer diegene niet genoeg aandacht aan de ander besteedt of als hij of zij meer tijd met zijn of haar vrienden doorbrengt dan met de partner.

Ik weet dat je dit waarschijnlijk eerder heb gehoord, maar ik zeg het toch nog eens: je kunt je geluk niet van anderen laten afhangen.

Denk eens over dit concept na: experts zeggen dat de relatie met je partner een reflectie is van de relatie met jezelf. Laat dat even bezinken. 

Als je jezelf niet gelukkig kunt maken kun je er niet vanuit gaan dat een ander dat wel kan. Als je aan de andere kant een goede relatie met jezelf hebt, je van jezelf houdt en gelukkig bent alleen zul je ook een goede relatie hebben met je partner.

Je weet dan dat het niet zijn taak is om jou gelukkig te maken, ook al doet hij dit wel. En je weet dat je dolgelukkig zou kunnen zijn in je eentje.

17. Jullie communiceren met elkaar in plaats van ruzie te maken

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Het is volkomen normaal om het af en toe niet eens te zijn met je partner. Maar hoe jullie hiermee omgaan bepaalt hoe sterk jullie relatie is.

Welk stel zou het langer met elkaar uithouden: het stel dat tegen elkaar schreeuwt en elkaar uitscheldt of het stel dat met elkaar rond de tafel gaat zitten en de oorzaak van het probleem probeert te achterhalen? Nog een van de signalen van echte liefde is dat je bereid bent om te communiceren in plaats van ruzie te maken.

Je bent misschien wel laaiend omdat je je beledigd voelt, maar in plaats van dat je ontploft (wat lost dat nou op?) ga je even een rondje lopen, zet je je gedachten op een rijtje en kom je terug om het probleem op een rationele manier te bespreken.

Dit zorgt ongetwijfeld voor positieve resultaten. Hij komt te weten wat hij fout heeft gedaan en kan zichzelf verbeteren en hij heeft niet het gevoel dat hij in de verdediging moet schieten. 

18. Je bezorgt hem graag een glimlach

Ach, een van mijn favoriete bezigheden is om mijn vriendin een glimlach te bezorgen. Het is net een cadeautje! Als je verliefd bent wil je zo graag je partner zien (glim)lachen.

Je kunt dit doen met kleine of grote gebaren: een onverwachte zoen, een liefdesbriefje in zijn broodtrommel of een gekoelde sixpack met zijn favoriete bier kan genoeg zijn om hem een warm gevoel te bezorgen.

19. Je zou alles voor hem doen

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Als iemand je een jaar geleden had verteld dat je…

Voetbal zou kijken en er ook echt van zou genieten, iets lekker zou vinden wat je vroeger echt smerig vond, bordspelletjes met zijn nichtjes en neefjes zou spelen op een zaterdagavond, dan had je diegene echt voor gek verklaard.

Maar verliefd zijn zorgt ervoor dat je bereid bent om water bij de wijn te doen, dat je dingen doet die je nooit van jezelf had verwacht.

En het is oké, want hij doet hetzelfde voor jou: misschien wil hij wel een manicure omdat jij daarover bent begonnen of is hij bereid kerstliedjes te zingen. Verliefd zijn trekt je uit je comfortzone, maar uiteindelijk realiseer je je vaak dat je iets eigenlijk heel erg leuk vindt!

20. Men zegt dat jullie perfect bij elkaar passen

Dus je weet misschien nog steeds niet zeker of je signalen van echte liefde ziet. Kijk dan wat je vrienden over jullie als stel zeggen. Misschien rollen ze wel steeds met hun ogen omdat jullie zo schattig zijn samen.

Of misschien zeggen vrienden die jou al kenden toen je nog getrouwd was met je ex dat je nu zoveel gelukkiger bent.

Je hebt een bepaalde kijk op je relatie en je vrienden kijken er anders naar. Probeer erachter te komen hoe zij jullie zien.

21. Je accepteert zijn gebreken

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Je stoort je niet aan zijn bierbuik omdat je van hem houdt. Je had nooit gedacht dat je met een man zou eindigen die een harige rug heeft (net als Charlotte in Sex and the City), maar hij is gewoon perfect voor jou. Of misschien slist hij wel en vind je dit gewoon enorm schattig.

Iedereen heeft gebreken, maar liefde maakt daar bezittingen van. Als je het zo lief vindt dat hij (vreselijk slecht) zingt in de douche, dan ben je waarschijnlijk verliefd, schat!

22. Je wilt met hem samenwonen/kinderen krijgen/trouwen

Toen je ging scheiden heb je misschien gezworen dat je nooit meer zou trouwen of überhaupt met een man zou samenwonen. Maar deze man heeft ervoor gezorgd dat je van mening bent veranderd.

Misschien dacht je wel dat je nooit meer de kans zou krijgen om kinderen te krijgen, maar nu verlang je ernaar om een kleine versie van hem rond te zien rennen.

Zeker als je in het verleden een uitdagende relatie hebt gehad is het een grote stap wanneer je je een toekomst met een nieuwe man kunt voorstellen! Gefeliciteerd!

23. Hij is de eerste aan wie je een nieuwtje vertelt

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Oké, beeld je eens dit scenario in: je hebt net veel opslag gekregen op je werk. Wie bel je dan als eerste op?

Als je als eerst je partner belt is dat een goed signaal van echte liefde. Als je van iemand houdt wil je het goede of slechte nieuws met ze delen.

24. Je bent altijd enorm blij als je hem ziet

Misschien heb je je partner al een dag of een week niet gezien, het maakt niet uit. Je bent altijd dolblij als je hem ziet.

Je bent het nooit zat om zijn partner te zijn en als jullie niet bij elkaar zijn hebben jullie zoveel te bespreken, zelfs als er eigenlijk niks gebeurd is.

25. Je bent soms niet bij hem… maar je denkt wel aan hem

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Ik heb dit al eerder gezegd: sterke stellen doen ook dingen los van elkaar.

Jullie brengen dolgraag tijd met elkaar door, maar jullie hebben ook je eigen dingen, zoals de maandelijkse boekenclub, happy hour met je vrienden en yogalessen. Jullie missen elkaar, maar je voelt je beter omdat je even tijd alleen hebt doorgebracht.

26. Je blijft liever thuis op de bank om samen met hem een film te kijken dan je uitgaat

Toen jullie voor het eerst gingen daten wilde je graag dat hij je het hof maakte en jullie de populaire nieuwe restaurants in de stad gingen uitproberen.

Maar nu het rustiger is geworden ben je nog blijer om gewoon lekker op de bank te netflixen. Hij hoeft geen indruk op je te maken met chique etentjes; popcorn en bier zijn ook fantastisch! 

27. Je hebt hem ALLES over jezelf verteld

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid

Als je verliefd bent, vind je het niet eng om hem al je diepe en duistere geheimen te vertellen.

Je hebt niets te verbergen omdat hij je volledig zal accepteren. Je stelt je kwetsbaar op, maar dat is een goede stap voor de relatie.

Conclusie:

Ik gok dat je zo nu en dan je hoofd hebt geknikt toen je deze signalen van echte liefde las en je je nu realiseert dat je verdorie inderdaad verliefd bent!

De vraag is nu of hij er hetzelfde over denkt. Laat jouw gevoelens zijn gevoelens voor jou niet vertroebelen. Let op hoe hij zich gedraagt als hij bij je in de buurt is: lijkt hij hetzelfde voor jou te voelen of duwt hij je soms weg?

Jullie zullen op je eigen tempo verliefd worden, dus wees niet intens verdrietig als hij nog niet zover is. Het belangrijke is dat je jouw gevoelens nu als echte liefde hebt geïdentificeerd! Laat het voor de rest op zijn beloop.

27 Signalen Dat Het Echte Liefde Is & Niet Slechts Een Verliefdheid