Skip to Content

Hoe Maak Je Een Narcist Bang Voor Je (Vraag Het Voor Een Vriendin)

Hoe Maak Je Een Narcist Bang Voor Je (Vraag Het Voor Een Vriendin)

Als je vervuld bent van alle woede en pijn die ze je hebben aangedaan, dan wil je weten hoe je een narcist bang voor je kunt maken. Je verlangt ernaar om ze te laten trillen, net zoals ze jou hebben laten trillen.

Dat koelbloedige monster heeft je alles afgenomen wat je ooit hebt gekend en lief hebt gehad. Nu is het zijn beurt voor wat wraak die hij verdient.

Maar er is nog steeds dat deel van jou dat zich ergens in een hoekje verstopt. Het is het deel dat gebroken is, maar dat nooit goed kan genezen. Alle schade die hij je heeft aangedaan is niet zo gemakkelijk te herstellen.

Het doet honderd keer meer pijn als je je nutteloos en hulpeloos voelt. Je begint zelfs jezelf te haten, omdat je niet in staat bent om terug te vechten en jezelf te redden.

Kan je een narcist echt bang voor je maken?

Hoe Maak Je Een Narcist Bang Voor Je (Vraag Het Voor Een Vriendin)

Laten we beginnen met te zeggen dat er een aantal manieren zijn waarop je een narcist bang voor je kunt maken. Maar onthoud, het zal geen gemakkelijke taak zijn. Alle angst die hij je door de jaren heen heeft ingefluisterd kan als een anker zijn dat je naar beneden zal trekken.

Het is tijd om uit die ketenen te breken en voor jezelf op te komen. Je bent mishandeld en ernstig gekwetst, maar je weigert om je leven op die manier verder te leven.

Aan de andere kant, leef je misschien nog steeds in die nachtmerrie. Als je nu met een narcist te maken hebt, dan zijn er maar een paar ontsnappingen die je voor je ziet.

Iedereen probeert zo goed mogelijk met narcistische mishandeling om te gaan, maar soms is het gewoon niet genoeg. Sommige dingen zijn makkelijker gezegd dan gedaan.

Je weet bijvoorbeeld dat je weg moet gaan zodra je beseft dat een persoon niet goed voor je is. Maar wat gebeurt er als die iemand zo belangrijk voor je is en alles voor je betekent?

Het is niet gemakkelijk om iemand uit je leven te zetten, zoals een familielid, levenslange vriendin of een partner waar je al een aantal jaar meegaat.

Hoe maak je een narcist bang voor je?

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt proberen om een narcist bang voor je te maken. Het is zeer waarschijnlijk dat ze zullen werken, maar nogmaals, het hangt allemaal af van hoe je het plan uitvoert.

De sleutel tot succes is vertrouwen. Zonder dat, is er een grote kans dat je de missie snel af zal breken. Narcisten hebben een manier om dwars door jou en je acties heen te kijken.

Laat de moed niet zakken en geef de hoop niet op zodra je je keuze begint te heroverwegen. Je moet volharden en het zware werk zal uiteindelijk lonen.

1. Kom voor jezelf op

Hoe Maak Je Een Narcist Bang Voor Je (Vraag Het Voor Een Vriendin)

Een narcist is het niet gewend dat je je mening uit. Integendeel, ze verwachten dat je je mond houdt, hun bevelen opvolgt en hun wensen vervult.

Je bent eraan gewend om zo behandelt te worden, maar nu niet meer. Op het moment dat je besluit om je mening te uiten, zal een narcist beseffen dat je niet langer hun bezit bent.

Het is moeilijk om je stem te vinden, maar je moet een dapper gezicht opzetten. Het is niet makkelijk om de stilte te doorbreken die al zo lang oorverdovend is.

Laat de ander weten hoe je je voelt en wat je van hun gedrag tegenover jou vindt. Dit zal een narcist in de loop van de tijd bang voor je maken, omdat ze zullen beseffen dat er niet met je gerotzooid kan worden.

Je kunt ook je stem gebruiken om hun tactiek te verstoren. Een van de beruchte narcistische strategieën is gaslighting, waardoor je langzaam je verstand verliest.

Trap niet nog een keer in die val, maar leer in plaats daarvan te herkennen wanneer ze dat tegen je gebruiken. Wees je bewust van je omgeving en al je acties, en het belangrijkste, laat ze je niet voor de gek houden.

Als ze onzin beginnen te praten en je proberen te overtuigen om elk woord dat ze zeggen te geloven, zeg dan wat terug. Als je ooit achterdochtig wordt over hun acties en overtuigingen, wees dan niet bang om je gedachten te uiten.

Het is de enige manier om ze te laten weten dat je niet meer hetzelfde meisje bent. Je moet ze laten weten dat je niet meer in hun trucs trapt en dat je ze niet meer blindelings vertrouwt.

2. Praat met iemand

Hoe Maak Je Een Narcist Bang Voor Je (Vraag Het Voor Een Vriendin)

Als je een narcist bang voor je wilt maken, moet je wat bondgenoten vinden. Als ik bondgenoten zeg, bedoel ik iemand die je hoe dan ook kunt vertrouwen.

Het zou nog beter zijn als die persoon ervaring had met een narcist. Als ze een soortgelijke ervaring hebben gehad, dan zou je misschien in staat zijn om naar hun advies te luisteren en van hun fouten te leren.

Een narcist doet zijn best om je afstand te laten nemen van je familie en vrienden, zodat je helemaal alleen bent. Ze zijn als een tijger in het wild, het afscheiden van de meest kwetsbare prooi, omdat ze de makkelijkste zijn om neer te halen.

Alles is anders als je iemand hebt die je steunt. Aan de andere kant, als je zo eenzaam bent, word je alleen maar dieper in dat narcistische misbruik gezogen.

Een narcist zorgt ervoor dat je je tegen je dierbaren keert om je volledige vertrouwen en aandacht te winnen. Laat dit daarom niet gebeuren.

Als de narcist die je probeert bang te maken iemand is die je dierbaar is, zoals een vriend of een familielid, dan kan dat je ontmoedigen.

Het is moeilijk als je tegenstander en misbruiker iemand is die je al lang kent en liefhebt. Je kunt dit echter niet je zwakte laten zijn.

Als je het gevoel hebt dat je niemand hebt om mee te praten, probeer dan professionele hulp te zoeken. Ze hebben de tools en middelen om je te helpen en je te vertellen wat je moet doen.

3. Blijf sterk

Hoe Maak Je Een Narcist Bang Voor Je (Vraag Het Voor Een Vriendin)

Je kunt een narcist niet bang voor je maken als je zelf bang bent. Hoe kun je opgeven als je pas de strijd voor vrijheid bent begonnen?

Een narcist is als een dier. Ze voelen andermans energie en voeden zich met hun vibe. Als ze merken dat er angst aanwezig is, dan zullen ze dat in hun voordeel gebruiken.

Het is makkelijk om dominant te zijn over iemand die bang en eenzaam is. Maar als je ze je tanden laat zien, dan gaan ze achteruit.

Het is bijna alsof je een STOPBORD ophangt dat eerder onzichtbaar was. Nu staat het recht voor je en scheidt het de narcist van je af.

Zorg ervoor dat het zo blijft en dat je sterk staat. Want dat is de enige manier om een narcist bang voor je te maken.

PinFlight Image