Skip to Content

22 X Antwoord Op De Vraag: Hoe Maak Je Iemand Verliefd Op Je?

22 X Antwoord Op De Vraag: Hoe Maak Je Iemand Verliefd Op Je?

Heb je een nieuwe crush? Dan moet je heel snel verder lezen, want ik geef je hier antwoord op de vraag: ‘Hoe maak je iemand verliefd op je?’

Natuurlijk is niet alles wat ik zeg 100% wetenschappelijk bewezen, maar het zal zeker de moeite waard zijn om het eens te proberen.

Dat is niet alleen erg leuk, maar ook spannend. Niks is zo leuk als ergens moeite voor doen en vervolgens zien dat je inspanningen ook echt werken.

Mijn advies is om niet voor een enkele strategie te kiezen. Kies er juist voor om er een paar te combineren. Ga voor een combo die niet te opzichtig is, maar probeer bijvoorbeeld een paar fysieke dingen en een paar mentale dingen.

Daarbij is iedere man ook weer anders. De een kan echt genieten van oprechte interesse, terwijl de ander juist helemaal verliefd op je wordt als je hem aanraakt.

Je doet er dus goed aan om bij iedere nieuwe crush weer even terug naar deze pagina te komen. Sla hem op in je favorieten. Kijk iedere keer weer welke tactieken je nu gaat gebruiken.

Zonder verder te veel woorden te verspillen aan de mannen voor wie je deze technieken kunt gebruiken, gaan we meteen door.

1. Blijf altijd oogcontact houden

22 X Antwoord Op De Vraag: Hoe Maak Je Iemand Verliefd Op Je?

Zoek zijn ogen als hij aan de andere kant van de kamer is. Laat maar merken dat je naar hem kijkt. Dat voelt misschien een beetje ongemakkelijk, maar het is een hele subtiele manier om aan te geven dat je interesse hebt.

Zelfs zonder woorden kun je er op deze manier voor zorgen dat hij verliefd op je wordt. Iedere keer als hij om zich heen kijkt, zal hij jouw ogen vinden.

Oké, natuurlijk niet iedere keer, maar gewoon vaak genoeg. Stel bijvoorbeeld dat hij op een feestje een beetje verbaasd om zich heen staat te kijken. Dat is jouw moment om hem te ‘redden’.

Probeer ook altijd te kijken op het moment dat hij iets stoms doet. Plaag hem een beetje door hem uit te lachen als hij per ongeluk iets laat vallen, bijvoorbeeld.

2. Luister naar alles wat hij zegt

Luisteren is het belangrijkste in een nieuwe relatie. Zo laat je namelijk zien dat je interesse in hem hebt en daarvan krijgt hij een goed gevoel.

Op het moment dat hij doorheeft dat jij iemand bent die echt luistert, zal hij er ook sneller voor kiezen om je iets te vertellen. Gesprekken met jou zijn namelijk leuk, dus zoekt hij je ook vaker op.

Luister echt en kom ook regelmatig terug op iets wat hij gezegd heeft. Hij zal zich echt gehoord voelen en dat is iets dat tegenwoordig echt heel bijzonder is.

Zo kun je je onderscheiden van alle andere meisjes en vrouwen in zijn leven en dat zorgt er zeker voor dat hij verliefd op je wordt.

3. Hoe maak je iemand verliefd op je? Zorg ervoor dat hij zich speciaal voelt

Diep van binnen wil natuurlijk iedereen speciaal zijn en je wordt al snel verliefd op iemand die jou dat gevoel geeft.

Gelukkig is er bij mannen helemaal niet veel voor nodig. Alleen al door te zeggen dat hij iets voor of met je heeft gedaan wat nog nooit iemand anders gedaan heeft, kan hij dolgelukkig worden.

Complimenteer hem met zijn nieuwe kapsel of nieuwe trui en je zal zien dat hij helemaal gaat stralen. Voor jou is het een hele kleine moeite, maar op hem heeft het een enorme impact.

Ga hierin niet te ver, je hoeft niet over alles wat hij doet een complimentje te maken. Daardoor voelt hij zich namelijk niet langer speciaal.

4. Stop nooit met lachen

Lachen maakt iedereen mooi en aantrekkelijk. Als je in het wild een aap zou tegenkomen, kun je deze ook afweren door naar hem te glimlachen. Hij weet dan meteen dat je goede bedoelingen hebt en daardoor verklein je de kans op een aanval.

Natuurlijk is de man waar jij een oogje op hebt geen aap, maar zijn brein werkt stiekem wel nog zo. Glimlachende mensen zal hij meteen zien als iemand met goede bedoelingen. Onbewust worden zijn gedachten over jou dus positiever.

Ook zie je er vaak op je mooist uit als je glimlacht. De beste onderdelen van je gezicht worden belicht en door je vrolijkheid steek je anderen aan.

Met veel glimlachen moet je oppassen dat je niet alleen de aandacht van je crush trekt, want de kans is groot dat alle mannen in de ruimte verliefd op je gaan worden.

5. Raak hem zo nu en dan even aan

22 X Antwoord Op De Vraag: Hoe Maak Je Iemand Verliefd Op Je?

Afhankelijk van hoe lang en goed jullie elkaar kennen kan het een goed idee zijn om hem af en toe even aan te raken. Zo programmeer je hem om als het ware een beetje gewend aan je te worden.

Tijdens het praten kun je bijvoorbeeld even je hand op zijn arm leggen of als je afscheid neemt leg je je hand op zijn schouder.

Ongemerkt zal dat hem een fijn gevoel geven. Iedere keer dat hij je ziet of als hij aan je denkt dan zal dat gevoel terug komen en dat zorgt ervoor dat hij verliefd op je wordt.

Tast daarbij wel altijd heel goed je grenzen af. Zelf zou je het ook niet leuk vinden als iemand ongevraagd zomaar aan je zit. Weet wat wel en niet kan en ga niet verder dan voor hem prettig is.

6. Verdiep je in zijn passies

Mannen en hun passies, het blijft een bijzonder fenomeen. Soms kunnen ze ergens zo in opgaan dat het lijkt alsof ze in een andere wereld leven dan jij.

Zo kan hij bijvoorbeeld voetbaluitslagen van meer dan twintig jaar geleden zo oplepelen. Dat betekent niet dat jij dezelfde kwaliteit moet hebben, maar ga er wel op een leuke manier mee om.

Probeer zo veel mogelijk vragen te stellen die laten zien dat je met hem meeleeft. Als je geen leuke vragen kunt bedenken, zorg er dan in ieder geval op dat je met enthousiasme reageert.

Dat kan een beetje vermoeiend worden, zeker als je echt geen interesse in voetbal hebt, maar hij zal het zeker erg waarderen en binnen no time verliefd op je worden!

7. Hoe maak je iemand verliefd op je? Vraag naar zijn exen

Op het moment dat een man je vertelt dat zijn ex helemaal gestoord is, moet je eigenlijk meteen zo snel mogelijk de andere kant op rennen.

Je hebt helemaal niks aan een man die niet met respect over zijn vorige liefdes kan praten. Misschien ben jij op een dag ook wel zijn ex en dan zegt hij dit soort dingen over jou.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat twee mensen niet op een liefdevolle manier uit elkaar gaan, maar dat heeft vaak niks te maken met dat zij gek is.

De kans is groot dat hij nog niet over haar heen is, want waarom zou hij anders zo lelijk over haar praten?

8. Toon interesse in zijn vrienden en familie

Als je interesse in hem hebt, is het belangrijk dat je ook eens naar zijn vrienden en familie vraagt. Je laat dan zien dat je je voor hem interesseert en hij zal dat erg kunnen waarderen.

Hij weet meteen dat je een groot hart hebt en dat het je niet alleen om hem te doen is. Daarbij kom je via deze weg ook weer heel veel over hem te weten.

Heeft hij bijvoorbeeld een goede band met zijn moeder? Of juist helemaal niet? Als een man met twee zussen weet hij bijvoorbeeld heel goed hoe hij met vrouwen om moet gaan.

Zorg ervoor dat je die informatie ook goed onthoudt. Als hij bijvoorbeeld een verhaal vertelt over zijn beste vriend, kun je daar nog eens op terugkomen als je zijn vrienden ontmoet!

9. Zie er altijd op je best uit

Looks zijn voor veel mannen echt belangrijk en daarom is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet als je weet dat je hem gaat zien.

Je hoeft niet a la Cassy in Euphoria om 4 uur al uit je bed te komen om je klaar te maken, maar een beetje je best doen kan nooit kwaad.

Natuurlijk gaat hij je ook wel eens op je slechte dagen zien, maar in het begin houd je zijn aandacht vast met je looks.

Ook voel je jezelf vaak een stuk beter als je een beetje je best hebt gedaan en dan zelfvertrouwen straal je weer uit. Je bent meteen veel aantrekkelijker!

10. Vraag naar zijn leven

Oké, je hebt naar hem geluisterd, maar hoe laat je hem dat weten? Door met regelmaat eens terug te komen op iets wat hij heeft gezegd.

Heeft hij het gehad over dat hij dit weekend een belangrijke voetbalwedstrijd had? Vraag dan eens hoe die is afgelopen.

Ook als hij bijvoorbeeld eens terloops een naam heeft genoemd, doe je er goed aan om die te gebruiken. Vraag niet hoe het met die collega is, maar vraag hoe het met Rob gaat.

Deze kleine dingen zullen hem het signaal geven dat jij iemand bent die echt luistert. Zeker als hij op zoek is naar iemand waarbij hij met zijn verhalen terecht kan, zal hij binnen no-time verliefd op je worden.

11. Hoe maak je iemand verliefd op je? Laat ruimte voor mysterie

22 X Antwoord Op De Vraag: Hoe Maak Je Iemand Verliefd Op Je?

Een van de grootste fouten die je kunt maken als je wil dat iemand verliefd op je wordt, is meteen al je kaarten op tafel gooien. Je doet er het beste aan om een beetje gereserveerd te blijven en wat dingen achter de hand te houden.

Het leuke van iemand leren kennen is namelijk dat je steeds weer nieuwe dingen ontdekt. Kies daarom zorgvuldig wat je wel en niet deelt.

Houd een paar leuke eigenschappen achter de hand, zodat hij echt verrast kan worden. Ook voorkom je op deze manier dat je al je leuke eigenschappen meteen in de ring hebt gegooid, waardoor je meteen uitgespeeld bent.

Je houdt hem geïnteresseerd door zo nu en dan weer eens iets nieuws te laten zien. Spreek je bijvoorbeeld een vreemde taal? Laat dat dan pas zien als je met hem in een restaurant gaat eten!

12. Wordt vrienden met zijn vrienden

Als je op de middelbare school een crush had, werd je simpelweg bevriend met zijn zusje. Zo wist je zeker dat hij wist wie je was.

In het volwassen leven hebben we dat nu een beetje laten gaan. Dat betekent echter niet dat de techniek niet nog steeds werkt als je wil dat hij verliefd op je zal worden.

Begeef je in zijn kringen. Hierdoor zal je hem niet alleen vaker zien, ook is de kans groter dat anderen aan hem zullen vertellen hoe leuk je bent.

Er is vast wel iemand uit zijn omgeving die je kent. Als je bijvoorbeeld een oogje hebt op iemand van je werk, kun je altijd meer omgaan met zijn naaste collega’s.

13. Kijk hem altijd in de ogen aan

Niks maakt zo’n diepe connectie als oogcontact. Het is een skill die niet iedere vrouw heeft, ik heb deze bijvoorbeeld totaal niet.

Sommige vrouwen kunnen namelijk echt tot in iemands ziel kijken. Zij hebben zo veel zelfvertrouwen dat ze ook die van zichzelf durven bloot te stellen.

Ik heb dat dus niet en daardoor heb ik vaak van mannen gehoord dat ze dachten dat ik geen interesse had. Zelf dacht ik al de tijd dat schattige en verlegen meisje was, maar dat werd niet zo opgepikt.

Trek dus eens je stoute schoenen aan en kijk hem diep in zijn ogen. Hij zal voelen dat er in zijn lichaam wat gebeurt.

14. Wees in de eerste plaats een goede vriend

De beste crushes komen voort uit een goede basis. Zorg er dus altijd eerst voor dat jullie goede vrienden worden.

Je hoeft echt niet meteen je klauwen in hem te slaan. Zo kun je hem goed leren kennen en hij jou ook. Pas dan weten jullie zeker of het echt de moeite waard is om er wat meer van te maken.

Ook zal hij als vriend kwaliteiten in je ontdekken die als crush niet meteen opvallen. Hij kijkt namelijk niet naar of je een goede vriendin zal zijn, maar naar of je een goed persoon zal zijn.

Je zal zelf aanvoelen wanneer het moment is om aan te geven dat je hem leuker vindt dan een vriend. De kans is groot dat hij dan al lang verliefd op je is geworden!

15. Hoe maak je iemand verliefd op je? Doe niet te veel je best

Ondanks dat mannen misschien niet zo heel oplettend zijn, zullen ze het zeker wel door hebben als jij echt te veel je best doet.

Geloof me, ook als je niet lacht om al zijn grappen of altijd bent waar hij ook is, zal hij nog verliefd op je kunnen worden.

Blijf dus vooral ook een beetje bij jezelf en doe niet te gek. Te veel opvallen is namelijk ook niet wat je wil. Kies je momenten zorgvuldig uit en blijf ook af en toe eens uit zijn gezichtsveld.

Alleen dan zorg je ervoor dat hij niet denkt dat je knettergek bent, maar zal hij je wel zien staan. Weet je van jezelf dat je een beetje extra bent? Let dan extra goed op.

16. Doe zijn lichaamstaal na en hij wordt zo verliefd op je

Het is een eeuwenoude truc die werkt bij iedereen. De wetenschap heeft namelijk al heel lang geleden bewezen dat mensen zich meer tot je aangetrokken voelen op het moment dat ze zichzelf in je herkennen.

Dit doe je heel gemakkelijk door zijn lichaamstaal na te doen. Staat hij met zijn handen achter zijn rug? Doe dat dan ook.

Natuurlijk niet zo opvallend. Dan zou hij kunnen denken dat je misschien met opzet probeert om hem voor gek te zetten.

Het gaat hierbij om de subtiele dingen. Krab dus ook eens aan je elleboog als hij dat doet en leun ook tegen dat muurtje.

17. Zorg goed voor jezelf

22 X Antwoord Op De Vraag: Hoe Maak Je Iemand Verliefd Op Je?

Op de momenten dat je goed voor jezelf zorgt, dat wil zeggen, goed slapen, eten en bewegen. Dan straal je heel iets anders uit. Je laat zien dat je niemand nodig hebt en dat vinden mannen aantrekkelijk.

Natuurlijk zijn mannen soms een klein beetje bang van hele sterke vrouwen, maar geloof me, er zijn geen gezonde mannen die zitten te wachten op een vrouw die er als een dood vogeltje bij zit.

Ook zit je veel beter in je vel, waardoor de kans vele malen groter is dat je hem zal aantrekken. Waarschijnlijk ken je het zelf ook wel dat je altijd opkijkt tegen vrouwen die het voor elkaar lijken te hebben.

Gun jezelf dus die rust, reinheid en regelmaat. Er is helemaal niks mis met af en toe een avondje thuis op de bank doorbrengen. Zeker niet als dat betekent dat

18. Geef hem iets om je aan te herinneren

Niks is zo aantrekkelijk voor een man dan wanneer je het heel goed doet. Hij zal je nooit vergeten als jij een powervrouw bent die al haar zaakjes op orde heeft.

Zelfs de allermooiste vrouw met de grootste glimlach steekt maar flets af bij jouw talenten. Jij hebt namelijk een zelfvertrouwen dat echt ergens op gebaseerd is.

Je weet dat er ook zonder je looks nog veel van je overblijft. Jouw persoonlijkheid is zo groot en dat valt hem zeker op.

Passie voor iets hebben is erg aantrekkelijk en het zal er zeker voor zorgen dat hij verliefd op je wordt.

19. Hoe maak je iemand verliefd op je? Wees ook aardig voor de mensen om hem heen

Iedere man zal het zo door hebben als je alleen maar oog voor hem hebt. Niks is zo nep als wanneer je tegen hem poeslief bent en de rest van de mensen negeert.

Wees dus lief voor iedereen. Niet alleen omdat je er zo voor zorgt dat hij verliefd op je wordt, maar ook omdat dat beter is voor iedereen.

Jouw lieve gedrag zal hem zeker opvallen. Mannen houden van lieve vrouwen, want ze weten dat zij een goede moeder zullen zijn.

Maak de wereld dus een beetje mooier en zorg er tegelijk voor dat hij verliefd op je wordt door altijd aardig en vriendelijk te zijn.

20. Laat ook je imperfecties zien

Mannen zijn al snel bang van vrouwen die te perfect zijn. Ze durven je niet te benaderen omdat ze al zeker denken te weten dat ze geen schijn van kans hebben.

Je kunt er dus goed aan doen om ook je imperfecties te laten zien. Durf je dat niet zo goed? Kies dan voor een imperfectie uit het verleden.

Vertel hem dat je hiervoor altijd veel moeite had met gezond eten, maar dat je tegenwoordig super fit bent.

Zo ziet hij ook meteen dat je in staat bent tot groei en dat zal hij zeker waarderen. Ook wordt je in zijn hoofd een wat normaler mens, waarmee je veel bereikbaarder bent.

21. Hoe maak je iemand verliefd op je? Stel je open

Je kunt er pas voor zorgen dat iemand verliefd op je wordt als je zelf ook open staat voor een relatie. Hiervoor moet je misschien eerst eens even heel goed naar jezelf kijken.

Al je relaties uit het verleden moeten achter je liggen. Ook is het niet de bedoeling dat je meerdere crushes hebt, je moet echt alleen voor hem gaan.

Niet alleen is de kans zo veel groter dat hij verliefd op je wordt, het is ook eerlijk. Je wil namelijk niet dat hij verliefd op iemand wordt die niet voor de volle 100% voor hem kan gaan.

22. Leer hem beter kennen

Soms heb je wel eens een crush op iemand die je vaag een beetje kent. Je wil heel veel moeite doen om ervoor te zorgen dat hij verliefd op je wordt, maar eigenlijk ken je hem helemaal niet goed genoeg.

In dat geval kan het zeer de moeite waard zijn om ervoor te zorgen dat je hem wat beter leert kennen.

Er bestaat namelijk best een redelijke kans dat je hem helemaal niet zo leuk vindt als je zou denken.

Vraag hem dus eens naar wat hij wel en niet leuk vindt, wat zijn favoriete eten is en hoe hij over de toekomst nadenkt. Als je dan nog denkt dat hij het voor je is, kun je doorgaan met ervoor zorgen dat hij verliefd op je wordt.